76ers vs. Heat – Game Recap – 2 mei 2022

Miami- Tyler Held De afgelopen dagen had hij zijn routine verstoord bij het omgaan met een fout in de bovenste luchtwegen. Dus kwam hij maandagochtend vroeg, 10 uur voor de speeltijd, naar de arena van Miami om wat foto’s te maken en zijn ritme te herstellen.

Het werkte.

En Heat sloeg als eerste tegen steno Philadelphia 76ers.

Hero scoorde tegelijkertijd 25 punten – het op één na hoogste aantal punten dat hij verdiende in de play-offs Pam Adebayo The Heat eindigde met 24 punten en 12 rebounds, liep in de tweede helft en versloeg de als vierde geplaatste 76 met 106-92 in de eerste wedstrijd van de halve finale van de Eastern Conference.

Hero 4 voor 6 uit 3-punts bereik; Al met al in de wedstrijd gecombineerd voor 11 runs voor 64 runs.

“Hij is een werker”, zei hittecoach Eric Spolestra. “Hij is meedogenloos.”

76 waren zonder Joel Empide, MVP-finalist zelfs niet in Miami bij het herstellen van orbitale breuk en hersenschudding – Blessures bij het winnen van de eerste ronde van Philadelphia in Toronto. Hij werd niet verwacht om te spelen in de 2e wedstrijd.

En zoals verwacht miste hij. Behalve Adebayo miste hij niets. Hij was 10 tot 8 van de grond, 8 tot 8 van de rij.

“Ik heb het gevoel dat ik toneelstukken maak”, zei Adebayo.

Jimmy Butler Heat voegde 15 punten toe voor het best gerangschikte team, dat 10 punten scoorde Kaap Vincent En BJ Tucker.

Tobias Harris Hij scoorde 27 punten voor Philadelphia, dat is 19 punten Banden Maxi En 16 punten, negen rebounds en vijf assists James Horton.

READ  Duitsland zet twee Russische ambassadeurs het land uit na veroordeling voor moord

2e wedstrijd woensdag in Miami.

“Ik hou niet van de manier waarop we de bal verplaatsen”, zei 76ers-coach Doug Rivers. “Ik dacht dat we vanavond laat waren gepasseerd. Ik dacht dat fysieke fitheid ons vanavond beïnvloedde, en het had een impact. We hebben het meerdere keren genomen. Extra triple en ze waren er tegen de tijd dat we het overstaken.”

Miami stapte zo agressief mogelijk uit, zette Tucker op de Horton en verdedigde hem alle 94 voet van de grond in dezelfde benadering die Heath gebruikte tegen Atlanta. Trey Young In de eerste ronde serie.

‘Ik doe mijn werk’, zei Tucker.

Het werkte – voor een tijdje. Miami leidde in het eerste kwart met 12, waarna de Heat een marge van 13 punten van 10-2 in Heat kreeg van 37-24, getriggerd door acht punten. De marge was in de tweede helft nog 46-36 na opnieuw een Herro-mand.

De andere helft is allemaal Philadelphia. Het kostte 76 mensen van de nacht.

“Het is te doen. Het is te doen,” zei Maxey. “Het is volledig ontoegankelijk.”

Miami ging 9 voor 1 in de laatste 6 minuten van de helft, met ook daar vier omzetten, waarbij Philadelphia met 15-4 ging. Met nog 28 seconden te gaan in de baan bracht Hortons schot de 76 spelers op 51-50, hun eerste voorsprong van de avond en de score die ze meenamen naar de kleedkamer.

76 spelers scoorden de eerste vier punten van de tweede helft. Het was net zo goed als de 76 die het kreeg.

“Ik vond het leuk hoe we vochten”, zei Rivers. “Ik vond het leuk hoe we aan het begin van het derde kwartaal uitkwamen … ik vond de rest van de wedstrijd daarna niet leuk.”

READ  Pauline, Becky, Cross en Peldola zijn vroege leiders in Alaska's specialiteit American House Primary.

Adebayo nam de kogel van Tucker voor een tank en tilde Miami naar 62-61, wat de laatste verandering van de leiding van de nacht zou zijn. Het was het begin van een 10-0 run die een band creëerde, daarna 13-2 aan het begin van de vierde inning en de Heat Edge met 98-77 uitschakelde.

“Het zijn de play-offs”, zei Adebayo. “De eerste vier.”

Tips

76ers: Philadelphia viel dit seizoen met 6-9 zonder leegte. … Diandre Jordan Empit begon op zijn plaats en had vier punten en twee rebounds in 17 minuten. … Georges Nyang 7-0, al die schoten waren uit het 3-punts bereik.

Warmte: Kyle Lori (Femur) miste zijn derde opeenvolgende wedstrijd. … Back-upcentrum Devine Deadman Hij maakte drie fouten in de 23 seconden pauze van het eerste kwart. Vervolgens kreeg hij er nog twee in de derde 1:46, wat hem vijf fouten opleverde om 4:14 in het spel.

KLANK

De teams samen waren iets beter in de eerste helft met een 3-punts range van 70 voor 15 – 76 voor 6 bij 34 en een 9 voor 36 bij Heat. Philadelphia’s tarief van 17,6% van de curve was de op een na slechtste van het seizoen. De slechtste wedstrijd van de 76ers in Miami was 17,1%.

Robinson gaat zitten

Thermische bescherming Duncan Robinson, Die de ploeg voor de derde keer na Miami aan het spelen bracht, kwam niet voor in Game 1. Dit is de eerste keer dat hij sinds april 2019 niet meer in kostuum heeft gespeeld, waarmee een einde kwam aan een reeks van 256 wedstrijden, waaronder de play-offs. Hij miste dit seizoen drie wedstrijden terwijl hij op de inactieve lijst van Miami stond.