april 24, 2024

Steelers vs. Browns Score: Live Updates, Spelstatistieken, Hoogtepunten, TV, ‘Monday Night Football’ Live Stream

De Steelers zullen over 30 minuten hun laatste start hebben op Haynes Field om Ben Rothlisberger naar de overwinning te sturen. Pittsburgh nam een ​​10-0 voorsprong nadat Naji Harris ‘zware run en de defensieve prestaties van de Steelers had.

Na een doelpuntloos eerste kwartaal scoorden de Steelers Rothlisberger’s 5-yard touchdown pass naar Dionde Johnson binnen vijf minuten na de eerste in het tweede kwartaal. Na het gooien van de schoen van Chase Claypool in de derde en 10e game, werd de bestuurder verlengd nadat Jadivion Clooney een boete van 15 yards had gekregen aan het einde van de Browns-defensie.

Chris Boswell maakte er 10-0 van op zijn 22-yard field goal toen Arthur Moulette Baker Mayfield onderschepte, die slechts één van zijn eerste 11 pogingen voltooide. In de eerste 30 minuten van de wedstrijd maakte DJ Watt Mayfield voor de tweede keer vrij en Browns laatste poging om het scorebord te bereiken werd net voor rust gedwarsboomd.

De Steelers hielden de aanval van de Browns in de eerste helft op slechts 91 yards. Harris liep 71 yards in de eerste helft, en in het proces evenaarde Franco Harris’ rechtse record voor meeslepende werven door een nieuwkomer.

Welk team wordt vanavond nummer één? Bekijk ons ​​liveblog voor updates, hoogtepunten en recensies tijdens de wedstrijd.