april 27, 2024

Steph Curry van Guarding Warriors werd perfect beschreven door Pistons-rookie – NBC Sports Bay Area en Californië

Steph Curry informeerde Detroit Pistons-rookie O’Saar Thompson maandagavond over de moeilijkheid om de ster van de Warriors te bewaken.

Thompson, de nummer 5 algemene keuze voor het ontwerp van 2023, stond voor de eerste keer tegenover Curry, en de 20-jarige kwam uit de 120-109 overwinning van de Warriors op de Pistons tevoorschijn met de perfecte omschrijving voor de tweevoudig NBA MVP . .

Curry, bekend om zijn off-the-ball moves, eindigde met 34 punten op 12 van 26 schieten vanuit het veld en 7 van 17 van achter de driepuntslijn.

Volgens trackinggegevens van NBA.comCurry liep de 2,37 mijl van de Warriors in 32 minuten en 38 seconden actie tijdens de wedstrijd van maandag, terwijl Thompson een verbazingwekkende game-high 4,95 mijl aflegde in 37 minuten en 32 seconden actie.

Tijdens de overwinning van de Warriors waren er verschillende momenten waarop Curry Thompson versloeg, waaronder een overgangsopstelling in het eerste kwart toen de rookie de viervoudig NBA-kampioen niet kon bijhouden.

In het derde kwart suste Curry Thompson zichzelf in slaap op de rechtervleugel voordat hij een voorzet van Draymond Green pikte en snel de leidende 3-pointer scoorde.

Toen Thompson laat in het vierde kwart de verdediging probeerde te assisteren, blokkeerde Curry hem en besliste de wedstrijd met een slim schot.

Thompson, die 16 punten scoorde, zeven rebounds pakte en vier steals had tegen de Warriors, krijgt dit seizoen nog een kans in de verdediging van Curry als Detroit op vrijdag 5 januari op bezoek gaat bij Golden State.