april 27, 2024

Score Michigan State-Duke, hoogtepunten van Champions Classic-verlies

Hij speelt

Mike Krzyzewski staat niet langer aan de zijlijn, maar opnieuw zijn Michigan State en Tom Izzo tekortgeschoten tegen Duke.

Tyson Walker scoorde 22 punten in de game, waarvan 18 in een geïnspireerde prestatie in de tweede helft, maar de Spartanen waren niet in staat een rustachterstand van 11 punten te overwinnen in een verlies van 74-65 tegen de Blue Devils in het Tournament of Champions. Klassiek.

Door de laatste nederlaag daalde Michigan State naar 4-15 aller tijden tegen Duke, terwijl Izzo’s record tegen de Blue Devils daalde naar 3-14.

De nr. 19 Spartanen stonden gedurende periodes van de tweede helft met dubbele cijfers achter, maar kwamen binnen drie minuten na een lay-up van Malik Hall met nog 6:07 te gaan. Maar vanaf dat moment scoorde nummer 9 Duke vijf onbeantwoorde doelpunten en stond de rest van de avond nooit met minder dan zes voor.

Verplichte literatuur: Klassieke kampioensresultaten, records: hoe presteerden Michigan State, Duke, Kentucky, Kansas

Hall eindigde met 18 punten bij een schietpartij van 7 uit 11. Jaden Akins was de derde en laatste Michigan State-speler die in de dubbele cijfers eindigde en scoorde 11 punten naast acht rebounds.

Duke probeerde 30 vrije worpen tegen de 12 van de Spartanen en profiteerde van de ongelijkheid door 24 van zijn pogingen vanaf de liefdadigheidsstreep neer te slaan.

Door het verlies zakt Michigan State naar 1-2 in het jonge seizoen, wat de eerste keer is dat de score onder de .500 ligt in de eerste drie wedstrijden sinds het seizoen 2016-2017. Dat jaar waren het de Spartanen Nr. 9 in de LBM USA-coachenpeiling voor het voorseizoen Hij ging met 20-15 en verloor in de tweede ronde van het NCAA-toernooi.

Walker, voor aanvang van het seizoen Eerste team All-Big Ten-selectie, maakte zeven van de twaalf schoten in de tweede helft. Zijn optreden weerspiegelde de prestaties van zijn team: Michigan State kwam in de eerste helft met 31-20 achter, grotendeels achter een bloedeloze aanval die slechts negen van de 31 schoten maakte in de eerste 20 minuten (29%) voordat hij zijn aanvallende ritme vond in de tweede helft. schieten 53,1% Vanuit het veld en maakte vier van de zes driepunters.

Maar telkens wanneer de staat Michigan dreigde, vond Duke een manier om terug te vechten. De Blue Devils kregen in de tweede helft het tempo van eerstejaars Caleb Foster, die in de laatste periode 16 van zijn teamhoge 18 punten scoorde en vier van zijn vijf driepunters neerhaalde.

Verplichte literatuur: Michigan State vs. Duke in de Champions Classic: Wat is het record van Tom Izzo ten opzichte van Mike Krzyzewski?

READ  Trae Young werd uit het Hawks-spel gezet omdat hij de bal naar de scheidsrechter had geschoten

Score Michigan State versus Duke

verschil 1 uur 2 uur laatst
Staat Michigan 20 45 65
hertog 31 43 74

21:16 uur: Dit zal het doen. Michigan State zag er veel beter uit in de tweede helft, maar die laatste tien minuten van de eerste helft waren vanavond de dood voor hen. De tweede helft kende op veel punten een defensieve achteruitgang, en deze was in de meeste periodes van de eerste helft sterk. De Spartanen vallen in het jonge seizoen terug tot 1-2.

21:11 uur: Roach’s mid-range jumper uit de crossover zet Duke op de 10 en Walker volgt met een dwalend schot vanaf de zijkant van het bord. Met nog 40 seconden te gaan, zou dat voldoende moeten zijn.

21:08 uur: Cooper maakte een fout met nog 1:21 over en de Spartanen stonden met acht achter.

21:01 uur: Duke begint dit spel op ijs te zetten. Filipowski werd verdubbeld op de lage paal en vond Foster aan de andere kant van het veld om een ​​3 te openen. Met nog 1:55 te gaan, leegde Foster nog eens 3. De Blue Devils stonden met 12 voor met nog 1:52 te gaan.

20:58 uur: Walker was een bezetene in de tweede helft. De noordoostelijke transfer heeft 15 punten bij 6-van-8-schieten.

20:55 uur: Michigan State bracht de stand terug naar drie, maar Duke nam de leiding met acht na de vrije worpen van Ryan Young, die volgde op een zeer twijfelachtige overtreding op Sissoko. Het publiek was daar niet blij mee, en dat is begrijpelijk.

20:51 uur: Cooper kreeg zijn vierde fout met nog ongeveer 5.30 uur te gaan. Sissoko komt hem halen. Cooper heeft vanavond acht rebounds voor het team.

20:49 uur: Malik Hall komt terug om 7:08. Vier overtredingen voor de nummer 2-scorer van de Spartanen vanavond

20:44 uur: Tyson Walker, oh mijn God! Hij had twee 3’s in de laatste 1:18 en deelde een assist uit op het andere balbezit van Michigan State, waarbij hij een pick gebruikte om een ​​paar Duke-verdedigers te splitsen en de bal naar Coen Carr te gooien voor een slam dunk. De Spartanen staan ​​binnen drie, 51-48, met nog 8:25 over.

20:42 uur: Vanaf 15:20 van de tweede helft versloeg Foster Michigan State met 10-9. De eerstejaars, een voormalig viersterrenrekruut, was dit seizoen Duke’s grootste aanvalsstuk.

20:38 uur: Nadat de Spartanen binnen de zeven punten waren gekomen, kreeg Duke enorme aantallen opeenvolgende bezittingen en kreeg de voorsprong terug naar elf. Jay Bilas uitte hetzelfde sentiment, maar het lijkt erop dat Duke reageert elke keer dat Michigan State zich voorbereidt op een langere run.

20:34 uur: Terwijl ik dit schrijf, heeft Hall zijn vierde fout begaan met nog 12:38 over in de wedstrijd, terwijl hij naar de bank gaat. Er komt een gevaarlijke periode aan voor Michigan State, dat elf plaatsen is gedaald en nu vanavond de meest effectieve aanvallende speler is.

READ  Een fan die niet weet wat hij moet doen met de homerunbal van $ 2 miljoen van Aaron Judge | New York Yankees

20:32 uur: Hall beging zijn derde fout. Gezien de achterstand en de resterende tijd (12:50) houdt Tom Izzo hem wijselijk in de wedstrijd. De Spartanen hebben hem nu hard nodig.

20:31 uur: Een 3 van Duke’s Caleb Foster bracht de voorsprong van de Blue Devils terug naar 11 met nog 13 minuten te gaan.

20:27 uur: Hall was de grootste aanvallende katalysator in deze helft voor de Spartanen, aangezien hij deze periode negen van de dertien punten van het team had. Hij had een game-high van 14 punten.

20:21 uur: Hall gaat wijselijk achter Mitchell aan met drie fouten en mist de conversie, maar Akins krijgt de rebound en stopt deze in het net. Plotseling was de achterstand van de Spartanen teruggebracht tot slechts vier.

20:19 uur: Mark Mitchell, Duke’s topscorer vanavond met negen punten, kreeg zojuist zijn derde fout met nog 17:39 te gaan. John Scheer houdt hem in het spel.

20:17 uur: Een zeer mooie stuiterpass van Hoggard naar Hall in de overgangsfase om Michigan State in de tweede helft op het bord te zetten. Dit zijn het soort kansen dat de Spartanen in de tweede helft nodig zullen hebben om weer op gang te komen.

20:08 uur: Duke versloeg Michigan State met 22-8 in de laatste 10 minuten van de eerste helft.

20:04 uur: Enkele individuele statistieken voor Michigan State tijdens de rust…

• Tyson Walker: 4 punten, 2-5 schieten, 2 rebounds
  • Malik-zaal: 5 punten, 2-5 schieten, 1 rebound, 2 fouten
  • AJ Hoggard: 2 punten, 1-6 schieten, 4 assists, 2 rebounds
  • Carson Kuiper: 2 punten, 1-2 schieten, 5 rebounds, 2 fouten
  • Mady Sissoko: 2 punten, 1-3 schieten, 2 rebounds, 3 omzet

20:00: Enkele teamstatistieken aan het einde van de eerste helft…

• Percentage velddoelpunten: Hertog 45%, staat Michigan 29%
  • 3-punts verhouding: Hertog 25%, staat Michigan 15,4%
  • Vrije worpen: Hertog 11-14, staat Michigan 0-2
  • Transformaties: Hertog 10, staat Michigan 9
  • Aanvallende rebounds: Staat Michigan 6, Hertog 2
  • Tweedekanspunten: Hertog 3, staat Michigan 3

19:57 uur: Een passend einde van de eerste helft, waar beide teams de boel op zijn kop zetten. De Spartanen hadden een goed ontworpen actie, maar slaagden er niet in een lage pass bij de basket te maken die tot een goede scoringskans had kunnen leiden. Michigan State staat na de rust met 11 achter.

19:53 uur: Duke is 4 van de afgelopen 4 en Michigan State is 1 van de afgelopen 7. De voorsprong van de Blue Devils bedraagt ​​nu drie bezittingen met ongeveer een minuut tot de rust.

19:48 uur: Michigan State heeft de laatste vier schoten gemist en kampt met een droogte van bijna drie minuten. Vaak nemen we genoegen met springers van buitenaf en testen we Duke niet echt in de verf.

READ  Red Sox-noten: Crawford, Mills, Wong, Tapia

19:43 uur: Een zwaar traject voor de staat Michigan. Hoggard mist een wijd open 3 en Duke komt terug aan de andere kant en krijgt een 3 van Tyrese Proctor. De Blue Devils beginnen een kleine buffer te creëren. De Spartanen zijn slechts 2 van de 12 van de 3 in de time-out onder de vier.

19:36 uur: Grote waardering daar van Kyle Filipowski. Met zijn rug naar de basket langs de basislijn kreeg hij een drieploeg en vond een open teamgenoot bij de basket. Duke leidde nu met drie, 15-12.

19:29 uur: Duke lijkt aanvallend volledig uit de pas te lopen. De Blue Devils zijn vanavond op koers voor dertig doelpunten en laten heel weinig balbewegingen zien. Er zijn veel spelers die dribbelen in één-op-één-situaties.

19:26 uur: Akins Game 3 is de tweede game van Michigan State en komt overeen met het totaal van de eerste twee games van de Spartanen samen.

19:21 uur: Jeremy Roach maakt een 3-pointer om de zaak op te lossen voordat de time-out voor de media onder de 12 jaar verstrijkt. 9-9 met nog 11:45 te gaan in de eerste helft.

19:18 uur: Duke had vijf omzet in de laatste 6:28. De Blue Devils waren tussen hun eerste en tweede basket 5:57 gegaan. Enige verwarring van hun kant, maar Michigan State zag er tot nu toe defensief behoorlijk scherp uit.

19:13 uur: Maak daar 2 van de 13. De Spartanen alleen zijn 1 van de 8.

19:09 uur: De start was wat slordig, aangezien beide teams samen 2 van de 9 uit het veld gingen.

19:02 uur: Michigan State begint vanavond:

• J Tyson Walker
  • J Jaden Akins
  • J.A.J. Hoggard
  • F Malik Hall
  • C Mady Sissoko

Op welke zender is Michigan State vs. Duke vandaag te zien?

De wedstrijd van Michigan State tegen Duke wordt nationaal uitgezonden op ESPN. Dan Shulman (play) en Jay Bilas (analist) zullen aanwezig zijn terwijl Holly Rowe als nevenverslaggever fungeert.

Streamingopties voor de game omvatten de ESPN-app, evenals WatchESPN.com en Fubodat een gratis proefperiode biedt aan potentiële abonnees.