februari 8, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Rob Gronkowski bekritiseert Aaron Rodgers vanwege zijn ambitie om nog een MVP te winnen, niet nog een Super Bowl

Getty Images

Packers quarterback Aaron Rogers Veel gezegd in de dinsdageditie van Laat Pat McAfee zien. Eén specifieke opmerking springt eruit.

“Denk ik nog steeds dat ik kan spelen?” zei Rodgers. Natuurlijk. Natuurlijk. Kan ik op een hoog niveau spelen? Ja, het hoogste. Ik denk dat ik de MVP-prijs weer kan winnenop de goede plek.”

Velen reageerden door te vragen waarom Rodgers zou overwegen om de MVP-prijs te winnen en niet nog een Super Bowl te winnen. Gepensioneerd (voorlopig) strak einde Rob Gronkowski sprak over het probleem tijdens zijn woensdagoptreden op FanDuel TV. Op & Adams.

“Ik ben absoluut in orde met alles wat hij zei, behalve één belangrijk onderdeel”, zei Gronkowski. Dit is weer de ‘MVP’. Ik denk dat ik nog een Super Bowl zou kunnen winnen, en dat zou helemaal goed zijn geweest. Zoals, bro, waarom denk je dat MVP? Wil je geen Super Bowls? Net als Super Bowls denk ik dat de MVP-prijs vijf keer is.

“En we weten ook allemaal dat je nu een paar keer MVP hebt gewonnen, maar zoals, weet je, iedereen zal weten hoeveel meer Super Bowls je hebt gewonnen dan MVP’s. Daarom ben ik een beetje in de war over dat citaat dat hij net zei. Ik bedoel, het moet Super Bowls zijn. “Je zou nooit een MVP moeten overwegen als de Super Bowls twee keer … twee keer … beter zijn.”

Niemand zou Gronkowski ervan beschuldigen zo slim te zijn als Rodgers. Maar Gronkowski is slim genoeg om de fout in de opmerking van Rodgers te herkennen. Het mag nooit over de MVP gaan. Het maakt niet uit.

READ  Brave vs. Rockies - Speloverzicht - 3 juni 2022

Helden hunkeren naar heldendaden. Egoïstische mensen begeren individuele beloningen en erkenning.

Spelers houden van Patrick Mahomes Zet een beetje belang Bij het winnen van de MVP-prijs van het reguliere seizoen. Rodgers lijkt precies dat te doen. Misschien is dat een reden waarom hij er vier heeft gewonnen – en slechts één Super Bowl.