april 25, 2024

Raven vs. Buccaneers scoren, afhaalrestaurants: Baltimore snapt Tom Brady’s slip met drie wedstrijden sinds 2002

Raven vs.  Buccaneers scoren, afhaalrestaurants: Baltimore snapt Tom Brady’s slip met drie wedstrijden sinds 2002

Who’s game donderdagavond voor de Baltimore Ravens en Tampa Bay Buccaneers. De Ravens gingen naar 5-3 met een 27-22 overwinning in Tampa Bay terwijl ze eruitzagen als het beste team in de AFC North. In plaats daarvan leken de Buccaneers, nu 3-5 na hun derde opeenvolgende verlies, op een team dat geen legitieme kans had om diep door te spelen tot in januari.

Tampa Bay begon warm voordat het vervaagde in de laatste drie kwartalen van het spel. Baltimore’s pass rush maakte het leven zuur voor Tom Brady, die Ben Roethlisberger in de eerste helft overtrof om de meest ontslagen quarterback in de geschiedenis van de NFL te worden. Lamar Jackson had een geweldige avond voor de bezoekende quarterback toen hij twee touchdownpassen gooide bij 27 van 38 passes. Jackson maakte ook deel uit van een hardloopwedstrijd die 233 meter oprolde, wat hielp om de wedstrijdklok van 38 minuten op te kauwen.

Met een achterstand bij de rust namen de Ravens de leiding op touchdown-passes in het derde kwartaal van Jackson naar de Keniaanse Drake en Isaiah Likely. Baltimore scoorde in dubbele cijfers op Devin DuVernay’s 15-yard touchdown run met 6:35 links, minder dan zes minuten nadat de Buccaneers de eerste punten van de helft scoorden op een velddoelpunt van Ryan Succop.

Brady deed even de hoop herleven met een late touchdown-pass naar Julio Jones. Maar de Ravens heroverden de daaropvolgende on-side kick en bezegelden de overwinning, waarmee Brady’s reeks van 302 wedstrijden werd verbroken zonder drie opeenvolgende verliezen.

Na twee stops in de rode zone in de eerste 30 minuten van de wedstrijd, gingen de Buccaneers de rust in met een 10-3 voorsprong. Tampa Bay kreeg ook een fatsoenlijke eerste helft van Brady, wiens 44-yard voltooiing aan Chris Godwin de leidende touchdown van Leonard Fournette halverwege het eerste kwart opzette.

READ  Colorado's roosterherziening onder Deion Sanders gaat door terwijl 20 spelers het transferportaal betreden na de voorjaarswedstrijd

Beide teams liepen donderdagavond flinke blessures op. De Ravens verloren ontvanger Rashod Bateman (voet) en Mark Andrews (schouder) gedurende de eerste drie kwartalen van de wedstrijd, daarna Gus Edwards (hamstring) in het vierde kwart. De Bucs verloren linebacker Shaquille Barrett in de tweede helft. Er wordt gevreesd dat Barrett een gescheurde achillespees heeft opgelopen. Via NFL Media.

Hier is een nadere blik op wat er in Tampa is gebeurd.

Waarom de Ravens wonnen

Baltimore domineerde het veld terwijl hij de bal meer dan tweederde van de wedstrijd onder controle had. Onder leiding van Edwards en Drake domineerde Baltimore het veld terwijl ze hun fouten in de eerste helft in de rode zone overwonnen. De Ravens kregen grote bijdragen van Likely en DeMarcus Robinson, die 12 van de 15 doelen vingen voor 141 yards.

Verdedigend sloten de Ravens de aanval van Brady en de Buccaneers in de laatste drie kwarten van de wedstrijd. Justin Houston nam een ​​slok van de Fountain of Youth en nam twee zakken en twee tackles op. Houston en de rest van zijn teamgenoten legden de hardloopwedstrijd van Tampa Bay stil terwijl ze Brady tegen 26 van de 44 passes hielden.

Waarom hebben de boekers verloren?

De aanval van Tampa Bay droogde volledig op na het eerste kwart. De eenheid gaf hun verdediging weinig tot geen rust en puntte vijf keer op rij. Hoewel zijn hardloopspel hem geen plezier deed, slaagde Brady er niet in om te veel passen van de derde neer te voltooien die de kettingen in beweging hielden. De valse start van Fournette, die de Buccaneers op 11 zette en het vierde-en-doel van de 3-yard lijn met 4:57 links tegenkwam, deed ook pijn aan de overtreding van de Buccaneers.

READ  De Turkse Erdogan steunt de toetreding van Zweden tot de NAVO - Stoltenberg

Hoewel hun aanval hen niet hielp, slaagde de verdediging van de Buccaneers er in de tweede helft niet in om momentum te creëren. De Ravens waren niet in staat Baltimore aan de buitenkant in bedwang te houden toen ze door de verdediging van Tampa Bay renden.

Een lichtpuntje voor de Buccaneers is de connectie tussen Brady en Mike Evans. Evans was 6 van de 11 doelen voor 123 yards, inclusief een vangst van 51 yards die de Buccaneers’ eerste score van de tweede helft opleverde.

keerpunt

Baltimore domineerde het derde kwart, versloeg Tampa Bay met 14-0 en controleerde de bal bijna 13 minuten. De aanval van Ravens opende de helft met een 9-play, 77-yard drive die eindigde met Jackson’s game-bindende touchdown pass naar Drake.

De verdediging van Ravens dwong een snelle Tampa Bay punter voordat Baltimore begon aan een 11-play, 80-yard drive die werd afgedekt door Jackson’s handige touchdown pass naar Likely met nog vijf seconden te gaan in het derde kwartaal.

Spel van het spel

Met Andrews en Bateman uit, stapte Likely op en maakte een cruciale vangst die de Ravens voorgoed op voorsprong bracht. Na slechts 10 vangsten in zijn eerste zeven vangsten van het seizoen, ving hij donderdagavond zes passen voor 77 yards.

Het citeren waard

Na de overwinning liet Jackson enkele van zijn fans voor hem spreken. De voormalige MVP van de competitie genoot van een teken dat zijn huidige contractstatus opmerkte, aangezien Jackson uitspeelt onder zijn vijfdejaars rookie-optie nadat hij en de Ravens het afgelopen buitenseizoen niet tot overeenstemming konden komen over een langetermijnovereenkomst.

READ  McCarthy raakte gefrustreerd nadat Republikeinse hardliners zijn plan hadden gepresenteerd om een ​​bevriezing te voorkomen.

Wat is het volgende

De Buccaneers zullen gastheer zijn voor de Rams in een rematch van een fel bevochten divisieronde-clash in januari. Net als de Buccaneers hebben de Rams dit seizoen een trage start. De titelverdediger eindigde met een 3-3 ‘record’.

Baltimore reist op 7 november af naar Baton Rouge om het op te nemen tegen de Saints in ‘Monday Night Football’. Aanvallende blessures hebben de Saints geteisterd voor zover New Orleans slechts 2-5 is.