april 27, 2024

Lakers ruimen achterstand van 19 punten in vierde kwartaal weg en staan ​​Bucks voor met verbluffend doelpunt in de tweede helft zonder LeBron James

De Los Angeles Lakers hadden LeBron James niet nodig om in de verlenging een spannende wedstrijd te winnen.

Anthony Davis en Austin Reaves leidden het team dinsdag naar een 128-124 overwinning op de Milwaukee Bucks, waardoor een voorsprong van 19 punten in het vierde kwartaal werd uitgewist, alleen maar om de eerste verlenging af te dwingen. Om de tweede verlenging te bereiken moest Davis een potentieel game-winning doelpunt van Damian Lillard opgeven.

De overwinning verbetert het record van de Lakers naar 6-4 dit seizoen zonder James.

Davis had 34 punten, 23 rebounds, vier blocks, twee steals en twee assists in een career-high 52 minuten, terwijl Reeves een triple-double noteerde met 29 punten, 14 rebounds en 10 assists. D'Angelo Russell had 29 punten en 12 assists.

Dat trio scoorde samen alle punten van de Lakers op twee na in het vierde kwartaal, terwijl de Bucks op een gegeven moment met 94-75 voor stonden. Er was genoeg te betreuren voor Milwaukee, maar Giannis Antetokounmpo's 1-uit-6-avond aan de vrije worplijn viel op toen de Lakers de controle overnamen in de tweede verlenging.

Het was een nog slechtere dag op kantoor voor Lillard, die 9 van de 29 vanuit het veld schoot (3 van de 14 vanuit een 3-punts bereik) voor 27 punten. Zijn enige punten in de tweede verlenging kwamen na een ontsnapping na een steal.

Dit is niet de eerste keer dat de Lakers deze maand een James-loze Bucks van streek maken, want er was ook een overwinning van 123-122 in de Crypto.com Arena op 8 maart. Dat was de wedstrijd waarin Russell 44 punten scoorde.

READ  De Brett Favre Foundation, die kinderen en kankerpatiënten wil helpen, heeft geld gedoneerd aan de Atletiekfederatie van de hoofdstad

De overwinning, de vierde op rij voor de Lakers, verhoogde het record van het team naar 40 overwinningen tegen 32 overwinningen, waardoor het op de negende plaats in de Western Conference en twee wedstrijden verwijderd van de Phoenix Suns voor de achtste plaats bleef.