mei 2, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Cubs versloegen Red Wings met 4-3 in de verlenging, waarbij Strome tweemaal scoorde

De wedstrijd van dinsdag tussen de Washington Capitals en Detroit Red Wings had een cruciaal moment moeten zijn in het duel van de twee teams om de tweede wildcardplek. In plaats daarvan besloten ze de as een stukje naar achteren te duwen.

Nick Dowd scoorde in de tweede helft een prachtig doelpunt, maar Alex DeBrincat reageerde met een schot in het net. Laat in het middenframe rondde David Perron een snel spervuur ​​van schoten af ​​op de arme Charlie Lindgren.

In het begin van de derde periode bracht Connor McMichael de wedstrijd in evenwicht met een trickshot. Dylan Strome scoorde uit een rebound na een tackle in de aanvalszone en zette de thuisploeg op voorsprong. Vijf minuten voor tijd slaagden de Cubs er niet in de zone vrij te maken en maakte Patrick Kane gelijk, waardoor het team tot verlenging moest overgaan.

Dylan Strome won het in OT.

Winnende petten!

• Daniel Sprung uit Detroit krabde. Dat is wat ik verpestte. Ik heb voor vanavond een hele website gekocht. danielspro.ng
  • Het was een gemengde inspanning van hoeden. Het kostte hen elf minuten om de Wings-doelman te forceren Alex Leon Om te sparen. Hoewel hun prestatie laat in de eerste helft uitstekend was, verdampte dat in de tweede helft. De mislukte exit uit het gebied leverde de grote gelijkmaker op voor Patrick Kane (uiteraard). Ik denk dus dat er veel voer is voor videocoaches.
  • Elke keer als we het hebben over ongelijke inzet, neem ik aan dat we impliciet 'die arme doelman' zeggen. Vanavond Charlie Lindgren Dat was de arme bewaker. Hij moest veel moeite doen, vooral in het begin, maar ook toen de Wings laat in de tweede helft zoemden. Hij maakte drie reddingen op het moment voor het doelpunt van Perón. Je kunt om meer vragen, maar dat moet je niet doen.
  • Nick Dodd Doe alles voor dat eerste doel. Hij hield het spel levend in de aanvalszone, vond Jensen aan de andere kant van het ijs en gaf hem de puck, waarna hij naar de hoge gleuf ging voor een geweldig schot. Lyon moest bij die actie veel zijwaarts bewegen, wat de beste manier is om de doelman te verslaan.
  • Ik hield van bijna alles Ivan MirosjnitsjenkoLaten we dus allemaal deze krachtige hit waarderen.
  • Ik veronderstel dat dit iets is waarvoor ik een spreadsheet zou moeten maken, maar voor nu ik heb zin om De Caps scoren de laatste tijd vaker wel dan niet op spelhervattingen. Strome's eerste doelpunt was precies dat. Strome staat nu op 25 doelpunten dit seizoen.
  • Top zes positie Connor McMichael Hij scoorde drie doelpunten en twee assists in zijn laatste vijf wedstrijden. hij arriveerde. Ik denk dat hij twintig doelpunten gaat maken.
  • Ik kon het niet bijhouden Het scorebord van Grace Ocean is de stad uit Gedurende het spel. Het lijkt erop dat het NYR-Flyers-spel bananen was. Vertel me er hieronder over.
  • Er was een discussie over “Hockey X” (niemand noemt het zo) over Zach Hyman en Role werkte hard in zijn seizoen met 50 doelpunten. Niemand, waar dan ook, suggereerde echter dat Hyman er niet naar streefde om vijftig doelpunten te maken Sommige mensen hebben andere factoren ontdekt die het zo succesvol maakten (bijvoorbeeld goede teamgenoten, rijke vader). Het is goed om hard te werken, en veel succesvolle mensen werken hard, maar dat moeten we ook onthouden Er zijn letterlijk miljarden mensen die hard werken, maar niet succesvol zijn. Je hebt meer nodig dan alleen maar hard werken, dat is het punt, zij het een secundair punt.
  • Alex Ovetsjkin Hij scoorde niet, waarmee een einde kwam aan een reeks doelpunten van vijf wedstrijden.

Nou, dat was het grote spel. De prestatie van Washington was niet perfect, maar het was genoeg om hen twee punten te opleveren, ook al kreeg hun tegenstander er ook één. Het is alsof de Rode Vleugels op een ladder onder de Hoeden zaten en erlangs probeerden te klimmen, maar de Hoeden stapten op hun gezicht en handen, en toen vielen ze slechts een paar stappen. Ik weet niet waarom we die metafoor nodig hadden, maar we deden. Nou ja, de vleugels zien we weer op 9 april.

READ  9 overwinningen en 9 traktaties. Honkbal heeft nog nooit een team zien starten zoals de Rays

Zo eindigt een lange en zeer succesvolle thuisstand. Het team vertrekt naar Toronto, waar ze hun zinnen zetten op een nieuw doel: de derde plaats in de Metro.