april 27, 2024

Hoogtepunten WK 2022: Ghana versloeg Zuid-Korea met 3-2 na een wilde tweede helft

tweede week van WK 2022 Maandag ging verder als Ghana afstoten een Zuid-Korea Ze verzamelden zich voor een beslissende 3-2 overwinning in het Education City Stadium in Al-Rayyan, Qatar.

Samenvatting van de wedstrijd tussen Zuid-Korea en Ghana

Je kunt deze wedstrijd bekijken en Elk toernooispel op FOX Sports Family of Networks – OfficiĆ«le Amerikaans-Engelstalige uitzendpartner – FOX Sports-app en FOXSports.com. Jij kan ook Stream volledige wedstrijdherhalingen gratis op Tubi.

Hier zijn de belangrijkste toneelstukken!

Ghana 3, Zuid-Korea 2

4′: Ghana-fans komen opdagen!

Korea drong al vroeg aan op een vroeg doelpunt, maar de verdediging van Ghana moet nog worden gebroken en hun fans brengen energie.

24′: Ghana op het bord!

De zwarte sterren Hij veroverde het vroege momentum toen hij terugkwam uit Zuid-Korea en scoorde het eerste doelpunt dankzij een 23-jarige aanvaller Mohammed Salisu Een geweldige vrije trap van Jordan Ayew.

Mohamed Salisu uit Ghana scoort in 24 minuten een doelpunt tegen de Republiek Korea

34′: Ghana heeft de touwtjes in handen!

Een andere assist van een superster van Ayew leverde een Mohammed Koudas Header en deze jonge Ghanese kant domineerden een wedstrijd die moet worden gewonnen.

De Ghanees Mohamed Kudus scoort in 34 minuten een doelpunt tegen de Republiek Korea | WK 2022

De Ghanees Mohamed Kudus scoort in 34 minuten een doelpunt tegen de Republiek Korea |  WK 2022

45+5: Ghana maakte er bijna 3-0 van!

De zwarte sterren Hij had bijna een derde doelpunt voor het einde van de eerste helft dankzij een knappe hoekschop van Ayew (en anderen) maar de Zuid-Koreaanse doelman Kim Seung-gyu Hij kon de bal maar net uit het spel slaan.

READ  College Football Week 8 Kansen, schema: Penn State staat voor de eerste zware test als underdog in de staat Ohio

53′: Wat een redding!

Lawrence at ZiggyDe derde doelman van Ghana, die maandag aan de wedstrijd begon vanwege geblesseerde keepers voor hem, maakte een briljante sprong om Zuid-Korea uit het net te houden.

58′: Zuid-Korea is er weer mee bezig!

Het was Correa’s beurt voor een gracieus rond kruis met dank aan haar Lee Kang In, alleen als alternatief. De pas is gevonden Cho Goo-lied Voor een kopbal die voorbij Ate Ziggy glipt en Zuid-Korea wat leven geeft.

Cho Goo Sung van de Republiek Korea scoort een doelpunt tegen Ghana op 58′ | WK 2022

Cho Goo Sung van de Republiek Korea scoort een doelpunt tegen Ghana op 58' |  WK 2022

61′: Korea haakt in

Nog een CHO-baas en Korea heeft gelijk gemaakt. De aanvaller sneed tussen twee Ghanese verdedigers door om de pass af te ronden Jin-Su Kim.

Cho Goo Sung van de Republiek Korea scoort in de 61e minuut een doelpunt tegen Ghana WK 2022

Cho Goo Sung van de Republiek Korea scoort in de 61e minuut een doelpunt tegen Ghana  WK 2022

wat. hij is. is aan het gebeuren.

Koreaanse fans kunnen hun gedachten niet geloven. FOX Sports-voetbalanalist en WK-analist Jimmy Conrad ook niet.

68′: Ghana slaat terug!

FOX Sports-analist Landon Donovan zei het het beste: het is het WK. Het is een feest! Een pluim voor het team met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd om Ghana weer bovenaan te zetten.

77′: Korea komt steeds dichterbij

Zuid-Korea is opnieuw op zoek naar een gelijkmaker en had die ook gehad als er geen geweldig spel uit Ghana was geweest.

READ  Ryan Blaney maakt een einde aan de droogte en kan Chase Elliott worden gestopt?

96′: Weer een mooie kans voor Zuid-Korea!

De Korea-coach kreeg na de wedstrijd een rode kaart

De voormalige internationale coach van Zuid-Korea en Portugal, Paulo Bento, was na de wedstrijd boos op de scheidsrechters, omdat hij vond dat zijn team nog een hoekschop verdiende voordat de finale voorbij was. Pinto kreeg een rode kaart.

De Zuid-Koreaanse coach Paulo Bento kreeg een rode kaart nadat hij met 3-2 verloor van Ghana

Lees verder wereldbeker:

Bekijk het volledige WK-schema en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier.

Haal meer uit FIFA World Cup 2022 Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer