april 20, 2024

French Open 2022: Novak Djokovic vs Rafael Nadal Hoogtepunten kwartaal: Rafael Nadal versloeg Novak Djokovic met 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 om door te gaan naar de halve finales.

French Open 2022 Quarter 2022 Live Score: Novak Djokovic met Rafael Nadal.© AFP

13-voudig kampioen Rafael Nadal ging door naar de halve finales na het verslaan van de nummer 1 van de wereld Novak Djokovic met 6-2, 4-6, 6-2, 7-6. Eerder won Rafael Nadal de derde set met 6-2 van de nummer één van de wereld Novak Djokovic in de kwartfinales van de mannen van de French Open 2022. Eerder won Novak Djokovic vier games met 6-4, achter Rafael Nadal met 0-3 in de tweede set. Eerder had 13-voudig kampioen Rafael Nadal 49 minuten nodig om de eerste set met 6-2 te winnen van wereldkampioen nummer één en titelverdediger Novak Djokovic in de kwartfinales van de Franse Open op Philippe-Chhattisgarh. Djokovic en 13-voudig Roland Keros-winnaar Rafael Nadal stoten door naar de kwartfinales van de French Open. Hoewel Nadal de wens heeft uitgesproken om overdag te spelen, vindt de wedstrijd plaats tijdens een nachtelijke sessie op Roland Garros. Djokovic liet daarentegen doorschemeren dat hij de Spaanse speler zo laat mogelijk tegemoet wilde treden. Nadal en Djokovic kwamen negen keer eerder met elkaar in botsing op de French Open en Nadal won zeven keer.

In 2021 versloeg Djokovic Natale echter in de halve finale van de Franse Open en won daarmee de wereldtitel nummer één.

• 04:50 (IST)

French Open 2022: Nadal wint !!

Rafael Nadal won en ging door naar de halve finales. Wat een overwinning voor de Spaanse speler !!

• 04:36 (IST)

French Open Live: de vierde set gaat naar de tiebreak

De vierde set ging naar de tiebreak. Nadal zal de wedstrijd hier bezegelen.

• 04:27 (IST)

French Open Live: De vierde set was gelijk op 5-5

De vierde set tussen Nadal en Djokovic staat op 5-5.

• 04:22 (IST)

French Open Live: Natalie’s nooit eerder vertoonde houding

Nadal gaf niet op en hij leeft nog in de vierde set. Djokovic staat momenteel met 5-4 voor, maar op de Spanjaard is niet te rekenen.

• 04:12 (IST)

French Open Live: de vierde set leeft nog

Nadal won opnieuw een wedstrijd en de vierde set leeft nog. Djokovic nam in de vierde set een 5-3 voorsprong.

• 04:07 (IST)

French Open Live: Djokovic nog één punt verwijderd van de vijfde set

Djokovic staat momenteel met 5-2 voor in de vierde set en er is nog maar één punt om de kwartfinale tegen Natal de vijfde en beslissende set in te sturen.

• 03:48 (IST)

French Open Live: Djokovic nam een ​​2-0 voorsprong in de vierde set

Nadal en Djokovic speelden erg goed en staan ​​nu met 2-0 voor in de vierde set.

• 03:34 (IST)

French Open Live: Nadal wint derde set

Nadal won de derde set met 6-2 en is nog één set verwijderd van de plaatsing voor de halve finales van de French Open.

• 03:26 (IST)

French Open Live: Nadal leidt met 5-1 in derde set

Na de tweede set met 4-6 te hebben verloren, toonde Nadal veel in zichzelf en nam in de derde set een 5-1 voorsprong.

• 03:16 (IST)

French Open Live: Nadal nam een ​​3-1 voorsprong in de derde set

Nadal breidde de voorsprong uit naar 3-1 in de derde set die momenteel aan de gang is.

• 03:03 (IST)

French Open Live: Nadal nam een ​​2-0 voorsprong in de derde set

De gedwongen fouten van Djokovic kwamen terug, waardoor Nadal in de derde set in de kwartfinale met 2-0 bestormde.

• 02:58 (IST)

French Open: Nadal vertrekt snel

Nadal was snel uitgeschakeld in de derde set en nam snel een 1-0 voorsprong in de derde set

• 02:50 (IST)

French Open: Djokovic wint tweede set met 6-4

Na een 0-3 achterstand vond Djokovic het beste in zichzelf en won nu de tweede set met 6-4 om de wedstrijd tegen Natal gelijk te trekken.

• 02:38 (IST)

Franse Open: Tweede set 4-4

De tweede set staat momenteel op 4-4. Zowel Nadal als Djokovic hebben hun A-game geneutraliseerd

• 02:31 (IST)

French Open: Djokovic leidt met 4-3 in tweede set

Na een 0-3 achterstand in de tweede set hernam Djokovic de voorsprong met 4-3.

• 01:59 (IST)

French Open: Djokovic keert terug

Na een 0-3 achterstand in de tweede set kwam Djokovic terug en won twee games op rij. De tweede set is nog steeds 3-2 in het voordeel van Natal

• 01:48 (IST)

French Open: Nadal leidt met 3-0 in tweede set

Het was slecht voor Djokovic toen 13-voudig kampioen Nadal een 3-0 voorsprong nam in de tweede set.

• 01:43 (IST)

French Open: Nadal is momenteel ongeslagen

Aangezien de Spanjaard in de tweede set een 2-0 voorsprong nam, zegt de commentator terecht dat wanneer hij het over Nadal heeft, “hij momenteel niet te stoppen is”.

• 01:39 (IST)

French Open: Nadal blijft domineren

Rafael Nadal, die in de tweede set met 1-0 voorstond, zet zijn dominantie voort. Djokovic heeft veel onnodige fouten gemaakt die hem grote verliezen opleveren.

• 01:23 (IST)

French Open: Natal verovert eerste set

13-voudig kampioen Rafael Nadal won in de kwartfinale de eerste set van Novak Djokovic. Hij nam er 6-2 van in 49 minuten.

• 01:14 (IST)

French Open: Djokovic zoekt antwoorden

Novak Djokovic zoekt naar antwoorden als Nadal hem aan beide kanten van het veld laat rennen. De Spaanse speler heeft zijn voorsprong nu uitgebreid naar 5-1 en heeft slechts één punt om de eerste set te bezegelen

• 01:09 (IST)

French Open: Nadal werd steeds beter

Nadal wordt nog beter als hij zijn voorsprong uitbreidt tot 4-1 in de eerste set en een dubbele break krijgt voor de Spanjaard !!

• 01:03 (IST)

French Open Live: Nadal breidde hun voorsprong uit tot 3-1

De 13-voudig kampioen bereidt zich voor op de wedstrijd en neemt een 3-1 voorsprong in de eerste set tegen Djokovic in de kwartfinale.

• 00:53 (IST)

French Open Live: Djokovic komt weer in de wedstrijd

Djokovic laat zijn klasse zien en komt terug in de competitie. Hoewel de eerste set nog in het voordeel van Nadal was, stond hij met 2-1 voor.

• 00:50 (IST)

French Open: Natal leidt met 2-0 in eerste set

Rafael Nadal bouwt het momentum op dat hij kreeg na het breken van de service van Djokovic, en hij staat nu met 2-0 voor in de eerste set.

• 00:44 (IST)

French Open Live: Nadal nam al vroeg de leiding

Rafael Nadal nam in de eerste set een 1-0 voorsprong.

• 00:41 (IST)

French Open: Nadal en Djokovic spelen al goed

Nadal en Djokovic spelen al uitstekend, met de eerste set nog steeds op 0-0.

• 00:27 (IST)

French Open: de wedstrijd is aan de gang

Het langverwachte conflict duurt voort. Nadal en Djokovic krijgen het eerste momentum in de wedstrijd

• 00:02 (IST)

French Open Live: 15 minuten voor live-actie

De wedstrijd tussen Nadal en Djokovic heeft nog een kwartier te gaan. Er wacht een lange nacht wanneer de twee vlam vatten en hun A-game Philippe-Chhattisgarh voor de rechter brengen.

• 23:46 (IST)

French Open Live: Alexander Sverev verslaat Carlos Alcaraz

Aangezien er nog tijd is om de wedstrijd tussen Nadal en Djokovic te beginnen, moeten we het hebben over de show die wordt gepresenteerd door Carlos Alcaraz en Alexander Sverev. In een vlotte viersetter kwam Sverev aan de rechterkant van de uitslag uit, maar Alcaras toonde een dapper spel.

• 23:38 (IST)

French Open Live: Nadal-Djokovic gelijk

De zwaargewicht kwartfinale clash tussen Rafael Nadal en Novak Djokovic begint om 12:15 uur Indiase tijd. Wacht op live-actie.

READ  COP26: Fossiele brandstofbedrijven melden dat ze meer dan 500 lobbyisten hebben in klimaatbesprekingen