mei 23, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Frank Clark van de Broncos zegt dat hij een paar maanden geleden wist dat hij uit de Chiefs zou verdwijnen

Frank Clark van de Broncos zegt dat hij een paar maanden geleden wist dat hij uit de Chiefs zou verdwijnen

Voormalig verdediger van Kansas City, Frank Clark, voegde zich bij het team CBS Sport Josena Anderson Insider in de NFL Op de “Ongespecificeerde” podcast Ongeveer 45 minuten nadat hij besloot om mee te tekenen De Denver Broncos.

Tussen verschillende onderwerpen stelt Anderson Clark vragen over het besluit van Kansas City om hem vrij te laten en zijn besef dat hij niet langer lid zal zijn van de Chiefs (dit deel Het begint rond de 13 minuten).

“De waarheid is dat ik dat een paar maanden geleden onder ogen moest zien, toen ik een gesprek had met mijn algemeen directeur [Brett] Fitch. Een paar maanden geleden was dit voor mij geregeld, het feit dat er een grote kans was dat ik waarschijnlijk niet terug zou komen. Er is altijd een klein beetje hoop dat je je kroon kunt verdedigen en dat soort dingen, maar ik wist het min of meer. Ik wist min of meer dat het niet zou gebeuren, alleen op basis van ons gesprek dat we hadden. We hadden een persoonlijk gesprek. Ik voelde het na het gesprek.

Clark vervolgde en benadrukte zijn relatie met Chiefs-hoofdcoach Andy Reid.

‘Chiefs, het is een eersteklas organisatie,’ zei Clark. “Andy Reid, het begon helemaal vanaf de top tot mijn coach, hoofdcoach. Hij zal voor altijd mijn hoofdcoach zijn in Andy Reid. We zijn er ontelbare keren bij betrokken geweest – zoveel gesprekken over auto’s en over het leven en over familie en gewoon over het nemen van de verkeerde beslissingen – hij nam het en ik nam het En het nemen van goede beslissingen, we spraken over alles. Ik ben eeuwig dankbaar dat ik hem heb. Je kwam naar een man en veranderde me in een echte man, hielp me om een back-up man in deze competitie. [and] In het leven. Ik ben eeuwig dankbaar voor de kans die ik kreeg om voor deze man te spelen, voor dit teamgenootschap.”

Clark noemde zijn nauwe relaties met verdedigingsuitrusting Chris Jones, voormalig Chiefs verdedigingsrug Chris Lammons, punter Tommy Townsend en het personeel dat belangstelling had voor de uitrusting en faciliteit.

READ  Tenietgedaan doelpunten belemmeren de Tampa Bay Lightning aan het einde van het seizoen

Anderson nam contact op met Clarke over zijn gesprek met Fitch en vroeg om details.

“Uiteindelijk is dit een bedrijf, maar ik heb mijn salaris jarenlang achter elkaar genomen – ik denk dat ik twee jaar op rij salaris heb moeten nemen, wat prima is.” zei Clark. “Maar toen ik mijn derde jaar inging, had ik een behoorlijk goed jaar … ik hielp mijn team opnieuw te winnen stroom. En ik doe wat ik moet doen. Maar dan krijg ik volgend jaar een groot salaris binnen voor mijn deal, ik denk dat het meer dan 20 miljoen is, wat zo hoog is als st. Het is duidelijk een hoge man in dit voetbaltijdperk, vooral in onze tijd [salary] dek ook.

“Dus we wisten duidelijk dat er iets moest gebeuren. Ik vroeg niet om een ​​nummer buiten het veld. Ik vroeg niet om $ 15-20 miljoen. Ik had een schuld van 25 … mijn agent (Eric Burkhardt), hij gaf me de primeur en zei [the Chiefs said]”We proberen iets voor elkaar te krijgen met een paar van de andere jongens in het team,” en ik zei: “Ik ben het met je eens. Ik begrijp het volkomen. we kunnen later iets afspreken, laten we contact houden en dan kunnen we iets afspreken.” Wat.” En ik zei: “Oké, ik snap je.” En dat was eigenlijk de kern van het gesprek.

“Heb je een aanbod gekregen? Is er iets in die mate gezegd? Nee, nee, hij zei niets, want hij zei meer dan dat,” Yu. Ik wil je geen nummer geven dat je je niet gerespecteerd zou voelen als ik het je zou aanbieden, om het echt bij je te houden.

“Ik heb het gevoel dat we allebei een geweldige tijd hebben gehad. Ik geloof ze oprecht en ben het daarmee eens. Ik heb genoten van mijn tijd bij KC. Ik heb genoten van de relatie die ik met iedereen heb opgebouwd. Er zijn geen harde gevoelens voor iemand in dat gebouw. ​​”

Clark concludeerde dat er tussen de twee partijen een stille overeenstemming was dat het tijd was om verder te gaan – wat hij uiteindelijk deed met de Broncos.

READ  Rankings van fantasyvoetbal Week 17: slapers, vooruitzichten, starts, zit | DeMarcus Robinson, Marvin Mims en meer

Clark bespreekt waarom hij de Broncos zo fit vindt, hun nieuwe coach, Sean Payton, en meer in de loop van 45 minuten, die u hier kunt controleren.

Lees verder