juli 27, 2024

Fans Detroit Pistons moe van nieuwe schaamte: ‘Fire Troy Weaver’

De Detroit Pistons hebben 23 opeenvolgende verliezen geleden, nadat ze zaterdag in de eerste helft opnieuw het ei hadden gelegd tegen de Milwaukee Bucks in een finale van 146-114. Er zijn ooit slechts twee NBA-teams geweest Langste verliesreeksen in één seizoen.

De Pistons stonden in de eerste helft met 81-56 achter de Bucks na opnieuw een gemiste poging van beide kanten van het veld. De verdediging leverde geen enkel probleem op voor Milwaukee, dat in de eerste helft 59,6% vanaf de grond schoot en in 25 pogingen 11 driepunters maakte.

De Pistons stonden één stap achter de openingsrand en stonden in het eerste kwart 23 punten achter. De Bucks stonden in de eerste vijf minuten met 17-6 voor en verhoogden vervolgens naar 24-10 om 5:55. De Pistons brachten de achterstand drie minuten voor het einde van het kwart terug naar 12, maar Milwaukee sloot het kwart af met een punt van 14-3 en stond met 23 punten voor.

Lees verder: De Pistons zijn gestabiliseerd terwijl de Orlando Magic een hoge vlucht heeft genomen. Wat gebeurde er in vredesnaam?

Het tweede kwartaal was competitiever, omdat het schiettempo van de Pistons verbeterde, maar de Bucks bleven naar believen scoren. De Bucks duwden de voorsprong naar 30 punten in de eerste paar minuten van het tweede kwartaal nadat Bobby Portis Detroit een paar keer naar de vrije worplijn had gepest. De Pistons hielden de leiding de rest van het kwart onder de 30, maar vertoonden niet genoeg tekenen van een wonderbaarlijke comeback en kwamen in de tweede helft nooit dichterbij dan 18 punten.

READ  Wijlen Ronel Blanco schrijft geschiedenis voor de Astros. Jose Altuve heeft 3.000 treffers in het vizier

Net als bij een auto-ongeluk kunnen mensen niet wegkijken. De onbekwaamheid van The Pistons heeft veel aandacht getrokken, en het nieuwe dieptepunt van zaterdag was niet anders. Hij schokte de NBA-wereld Slechtste team in de competitie Op weg naar zijn 23e nederlaag op rij:

Er moet verandering komen: De Pistons hebben geen hoop meer. Er is nergens erger in de professionele sport.