Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Bij de zoemer: Kansas 75, Indiana 71 – Indoor

Snelle gedachten over het verlies van 75-71 tegen Kansas:

hoe is dat gebeurt

De Assembly Hall was elektrisch en Indiana presteerde geweldig in de eerste helft tegen Jayhawks nr. 2. De Hoosiers speelden hard, bewogen agressief om te scoren of maakten een fout en maakten een aantal tijdige driepunters. Trey Galloway was uitstekend door 6-uit-8 uit het veld te slaan met 13 punten, en nieuwkomer Mackenzie Mgbako bleef niet ver achter met 11 punten in de eerste 20 minuten. De Hoosiers stonden op een gegeven moment met twaalf punten voor, maar moesten bij rust genoegen nemen met een voorsprong van acht punten. Overtredingen waren een probleem voor beide teams, waarbij KJ Adams en Kevin McCullar Jr. allebei problemen hadden. Twee Kansas-spelers en vier verschillende Hoosiers – Mgbako, Malik Reneau, Gabe Cupps en Kaleb Banks – maakten elk minstens twee overtredingen. Kansas stond zijn tegenstanders toe slechts 42 procent op 2s te schieten, maar Indiana verdiende in de eerste helft 57,9 procent op 2s.

De Jayhawks brachten de voorsprong van Indiana terug naar vijf op 42-37 met 17:07 te spelen, maar back-to-back 3-pointers van Mgbako en Galloway duwden de voorsprong naar 11, waardoor Bill Self gedwongen werd een time-out te nemen met 15:46 te gaan. . Hij speelt. Terwijl de Hoosiers moeite hadden om de zaken aanvallend op gang te krijgen, kon Kansas niet profiteren. Door de time-out voor de media onder de 12 bleef de voorsprong van Indiana in dubbele cijfers op 54-44. Maar Kansas brak uiteindelijk door. De Jayhawks kwamen op een run van 11-4 om binnen drie te sluiten op 58-55 met 8:39 te spelen, waardoor Mike Woodson gedwongen werd een time-out te nemen.

READ  VS OUT OF THE WORLD CUP FINALS: Live updates als USMNT wordt uitgeschakeld door Nederland in de 2022 FIFA World Cup Round of 16

Nadat Kansas op 59-58 binnen één punt bleef, antwoordde Gabe Cobbs met een lay-up om de Hoosiers een voorsprong van drie punten te geven. De Jayhawks namen hun eerste voorsprong op een Hunter Dickinson-bucket met 4:53 te spelen. Maar Indiana antwoordde met een emmer van Reno om de score op 63-62 te brengen. Kansas herwon de leiding met 64-63 op een DaJuan Harris-bucket met 4:16 over in de wedstrijd. Galloway deelde een paar vrije worpen om de wedstrijd gelijk te trekken op 64 met nog 3:51 over. McCullar’s 3-pointer bezorgde Kansas een voorsprong van 3 punten met 3:29 te spelen. De Jayhawks duwden de voorsprong naar vijf met de bucket van Dickenson met nog 2:33 over.

Indiana kreeg een kans om gelijk te trekken of de leiding te nemen met minder dan 30 seconden te gaan, maar de driepunter van Galloway miste en de Hoosiers moesten een fout maken. McCullar miste de voorkant van een één-op-één, maar Indiana kon de rebound niet veiligstellen toen deze buiten Ware buiten de baan ging. Indiana maakte opnieuw een foutbal en McCullar maakte beide om de stand op 73-69 Kansas te brengen. Weir’s bucket off Mgbako’s gemiste 3-pointer met nog 9,4 seconden te gaan maakte de stand 73-71 Kansas. De Hoosiers moesten opnieuw een fout maken en McCullar maakte beide, wat de Jayhawks de overwinning van 75-71 opleverde.

Buitengewone prestatie

Het was een carrièredag ​​voor Galloway, die eindigde met een career-high van 28 punten in 38 minuten.

Statistieken die opvallen

De aanval van Indiana had het moeilijk in de tweede helft, aangezien de Hoosiers slechts 31 punten scoorden op 33,3 procent schieten. Ondertussen schoot Kansas 51,9 procent in de tweede helft en scoorde 1,19 punten per balbezit.

READ  Shannon Sharp verliet naar verluidt Fox na 7 jaar met Skip Bayless op 'Undisputed'