juni 2, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

De snelladende Apple Watch-powerbank van Belkin zou magie kunnen zijn

Vandaag was gewoon weer een donderdag toen mijn collega W de rand Senior nieuwsredacteur Richard Lawler tagde me in een Slack-thread. Toen hij die draad opendeed, schreeuwde de pterodactylus. Zie Belkin Postcharge Pro – $ 99,99 10.000 mAh powerbank met een klein gaatje waardoor je snel opladen Een compatibele Apple Watch of AirPods Pro van de tweede generatie voor onderweg (en elk apparaat dat oplaadt via een USB-C-kabel tot 20 W).

Is het duur? Ja, vooral omdat het nog niet beschikbaar is en alleen open staat voor pre-orders. Ik zou niemand die geen wearable-recensent of smartwatch-liefhebber is, een cynicus misgunnen. Het is een redelijke reactie, en ik begrijp volledig waarom je denkt dat ik een dingo van de hoogste orde ben die er bestaat dit Blij met verwijderde tool. Ik begrijp ook dat ik misschien het equivalent van $ 108 (met omzetbelasting) door het toilet had gespoeld als die powerbank nutteloos bleek te zijn.

Dit is waarom ik bereid ben dat risico te nemen.

Bedankt, ik haat het. Dit is een van de vele dozen die ik nog steeds aan het sorteren en labelen ben.
Foto door Victoria Song/The Verge

Slimme horloges onderscheiden zich als een van de weinige soorten gadgets Vertrouw nog steeds op eigen opladers. Ik heb een verzameling Medusa-opladers voor smartwatches van Apple, Samsung, Fossil, Google, Fitbit, Garmin, Mobvoi en tientallen andere draagbare merken, verdeeld over verschillende laden en dozen. Terwijl wetgevers telefoons, tablets en andere gadgetfabrikanten kunnen pushen om zich te verenigen rond een oplaadstandaard, brengt het laten werken van draagbare technologie unieke uitdagingen met zich mee.

Gefrustreerd door mijn “collectie”, nam ik een paar jaar geleden contact op met ontwerper Gadi Amit, die het bureau NewDealDesign oprichtte dat Fitbit eerder voor verschillende producten had gebruikt. Hij zei tegen me Dat elke standaardconnector, of het nu USB-C is of iets anders, in feite te groot is om te werken met een wearable die klein genoeg is om comfortabel te dragen. Dat geldt ook voor draadloos opladen.

READ  Xbox-line-up aangekondigd met Gold July

Iets anders? Smartwatches plaatsen de sensoren voor het volgen van de gezondheid aan de onderkant zodat ze op je huid kunnen zitten, terwijl het scherm aan de andere kant is geplaatst zodat je de dang-show daadwerkelijk kunt zien. Hierdoor hebben apparaatfabrikanten zeer beperkte opties over waar ze het oplaadmechanisme daadwerkelijk kunnen plaatsen. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, mogen bedrijven niet dezelfde sensoren of componenten van het ene apparaat naar het andere gebruiken. Een grote revisie van interne componenten of ontwerpwijzigingen kan achteraf nodig zijn gloednieuw De oplader, ook al lijkt hij bijna identiek aan de oude.

Toonaangevende smartwatches staan ​​ook bekend om hun niet zo indrukwekkende batterijduur in vergelijking met de energiezuinigere fitnessbanden uit het verleden. Geavanceerde gps, OLED-schermen die altijd aan staan, continue gezondheidsregistratie en mobiele connectiviteit: dit zijn allemaal functies op batterijen. Hoe geavanceerder het horloge, hoe slechter de levensduur van de batterij. Software-innovaties hebben de levensduur van de batterij in de loop der jaren verbeterd, maar snel opladen is snel, gemakkelijk en snel comfortabel Een compromisoplossing voor het dilemma van de smartwatch-batterij.

Dankzij een snelladende powerbank hoef je je nooit af te vragen of je de juiste Apple Watch-kabel hebt ingepakt

Het enige probleem is dat expresverzending andere technische vereisten heeft dan reguliere verzending. Wat betekent – je raadt het al – voor het toevoegen van deze functie is een geheel nieuwe oplader vereist. In het geval van de Apple Watch, zodra Apple snelladen introduceerde met de Series 7, betekent dit dat je de nieuwe USB-C Apple Watch-oplader nodig hebt En A Een power brick die meer dan 5 watt energie kan besparen. Die kleine blokjes die vroeger bij Apple-apparaten werden geleverd? Die zullen niet werken. Om redenen van e-waste wordt de nieuwere voedingseenheid niet meegeleverd bij het upgraden naar een compatibele Apple Watch met snelladen.

Daarom kan het voor de gemiddelde consument verwarrend zijn om te weten of ze de juiste combinatie van smartwatch-oplader en Power-steen gebruiken om snel opladen mogelijk te maken. Zoals mijn vrouw zegt: “Het helpt niet dat de oude en nieuwe opladers er zo veel hetzelfde uitzien.” (Pro-tip: controleer altijd of hij een USB-C-connector en een zilveren dop op de schijf heeft.) Dat is alleen met de eigen opladers van Apple, die een arm en een been kosten om te vervangen als ze verloren gaan. Het kan gratis zijn voor iedereen op de markt van derden als u uw due diligence niet doet. En zelfs als je alleen Apple-opladers wilt gebruiken, werken die ook niet altijd.

READ  Stop met het spelen van de PS4-versie van Destiny 2

Dit ding laadt je Apple Watch niet snel op.
Foto door Dieter Bohn/The Verge

Voorbeeld: de MagSafe Duo van Apple. Hoewel het Het kost een belachelijke $ 130 Voor het voorrecht om uw iPhone en Apple Watch onderweg op te laden, Je kunt hem niet gebruiken voor snelladen het uur.

3-in-1 externe oplaadstandaards? Slechts enkele ondersteunen snel opladen voor Apple Watch Series 7, 8 en Ultra. Zelfs als je ze koopt van accessoiremakers waarmee Apple samenwerkt, zoals Belkin. Ik maakte de fout om voor Kerstmis een Belkin 3-in-1-oplaadstandaard te bestellen, en mijn familieleden hebben niet gecontroleerd of degene die ze kregen snel opladen voor het horloge ondersteunde. Ik zit er nu aan vast, ook al bestaat het niet Het enige wat ik nodig heb ’s Ochtends als ik een uurtje opsta en mijn Apple Watch 10 procent batterij heeft. Het resultaat is dat mijn nachtkastje een spaghettihoop van kabels is, zodat ik zelfs half slapend de juiste oplader voor het juiste apparaat kan uitkiezen om het met de juiste snelheid op te laden.

Vergeet reizen. Ik doe mijn best om de juiste opladers, stenen en powerbanks in te pakken voor de drie tot vijf wearables die ik test als ik niet thuis ben. Ik heb mezelf echter bedrogen. Erger nog, de draadloze magnetische schijven en pinnen die worden gebruikt door draagbare opladers zijn niet wat ik veilig zou noemen. Je kunt je telefoon aansluiten op een gewone powerbank, in je rugzak stoppen en er zeker van zijn dat je telefoon oplaadt. Dit geldt niet voor smartwatches. Het hangt ervan af of de geesten van je voorouders je magnetische oplaadschijf op een bepaalde dag zullen zegenen en of je onderweg ronddwaalt.

READ  Fish Play Pokemon Scarlett en Violet, pleegt creditcardfraude

Dit is zeker een probleem voor mij. Maar zelfs als u geen wearables beoordeelt en tientallen kabels heeft om uit te kiezen, bestaat altijd het risico dat u een kabel achterlaat, de verkeerde pakt tijdens het inpakken en ervoor kiest om ofwel een nieuwe oplader te kopen… of uw horloge te accepteren is dood totdat je thuiskomt.

Je kunt je telefoon aansluiten op een gewone powerbank, in je rugzak stoppen en er zeker van zijn dat je telefoon oplaadt. Dit geldt niet voor smartwatches

Ik weet niet of de Belkin BoostCharge Pro zijn belofte zal nakomen. Ik ben zo vaak verbrand dat ik mijn verwachtingen probeer te matigen. Maar het idee is dat dit kleine stukje op de foto, degene waar ik mijn Apple Watch veilig aan kan bevestigen En mijn telefoon aansluiten? En Verwijder ik mogelijk twee of drie extra kabels uit mijn tas? En Geef me het vertrouwen dat als ik dit ding krijg, ik er 100 procent zeker van ben dat het mijn apparaat snel zal opladen? En Laat me misschien mijn smartwatch-kabels weggooien in ruil voor een assortiment van 3-5 powerbanks? Voor een keer brandt er genoeg hoop in mijn krimpende hart dat ik het verdomde ding vooraf heb besteld om het zelf uit te testen.

Zegen Belkin zelfs voor het proberen dit tot stand te brengen. Zegen het leger van imitators die waarschijnlijk aan boord zullen komen en doe dit voor goedkoper. Zegen de onvermijdelijke copycats die het zullen doen voor Samsung, Google, Fossil en andere smartwatches.

Ik zal verslag uitbrengen zodra dit ding is verzonden.