mei 23, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

De Cardinals zullen “popcorn klaar” hebben voor wat ons te wachten staat in de eerste ronde

De Cardinals zullen “popcorn klaar” hebben voor wat ons te wachten staat in de eerste ronde

Cardinals algemeen directeur Monte Ossenfort zei vorige maand dat de telefoontjes net zo goed waren Begin met vastleggen van teams die mogelijk geïnteresseerd zijn om te ruilen voor de vierde overall keuze en je kunt je voorstellen dat de telefoons de afgelopen weken gestaag zijn blijven rinkelen.

Met een aantal quarterbacks die naar verwachting interesse zullen wekken bovenaan de draft en de Cardinals die Kyler Murray contracteren, wordt Arizona lange tijd gezien als een potentiële handelsoptie voor teams die mogelijk op zoek zijn naar een signaalbeller zoals de Giants, Vikings en Broncos. en Raiders. Een deel van die interesse kan afhangen van wat de Bears, Chiefs en Patriots doen met de eerste drie keuzes, en Ossenfort zei donderdag op een persconferentie dat hij “zijn popcorn klaar zal hebben” om te kijken hoe het zich ontvouwt.

Ossenfort zei ook dat hij bereid is om tot op de draad naar castingaanbiedingen te luisteren.

“De manier waarop ik ernaar kijk is… ik hou van mijn huis waar woon ikDat meldt Ossenfort op de website van de ploeg. “Mijn vrouw houdt van waar we wonen. Als ik plotseling aan mijn deur sta en iemand mij iets gaat aanbieden, zal ik kijken en zien wat ze mij aanbieden. Als ik opendoe en het is iets dat ik niet verwacht? 'Hé Shannon, pak je koffers, het is tijd om te gaan.'” Het gebeurt. Van tevoren gebeurt het de klok rond, maar ik denk dat verschillende teams verschillende motivaties hebben en we zullen zien hoe het uitpakt.

READ  Joe Gibbs Racing presenteert Kyle Busch's 2023 statusupdate

De Cardinals stegen vorig jaar van de derde naar de twaalfde plaats en kregen daarbij een keuze voor de eerste ronde van 2024 van Houston. Daarna gingen ze weer omhoog van nummer 12 naar nummer 6 om Paris Johnson op te stellen, terwijl ze eerst dat extraatje vasthielden, dus naar beneden handelen zou slechts het begin kunnen zijn van de zetten die de goed gevulde Cardinals volgende week zullen maken.