Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Caitlin Clark blesseerde haar enkel tijdens het spelen van Indiana Fever voor de Connecticut Sun

Hij speelt

Kaitlyn Clark, de nummer 1 algemene keuze in het WNBA-ontwerp van 2024, kan geen pauze nemen.

tijdens Maandagavond wedstrijd tegen de Connecticut zon in Indianapolis, Indiana-koorts De bewaker rolde halverwege het tweede kwart van haar vierde WNBA-wedstrijd ernstig met haar linkerenkel, waarbij ze onhandig struikelde en haar evenwicht verloor toen ze zich voorbereidde om rond een scherm te gaan.

Clark, die al acht punten en twee assists had in de wedstrijd, lag de hele wedstrijd op de grond voordat ze op eigen kracht kon opstaan ​​en van de vloer kon komen met 5:29 te spelen in het kwart.

Ze sloeg gefrustreerd met haar hand op de bank en keerde onmiddellijk terug naar de kleedkamer. Ze had duidelijk pijn.

Clark keerde twee minuten later terug naar de bank en de Fever maakte gebruik van een stijging in het late tweede kwartaal om een ​​44-41 voorsprong te nemen in de rust.

Clark begon aan de tweede helft en pakte snel haar tweede fout.

De wedstrijd van maandag tussen de Fever en Sun is een rematch van hun seizoensopener. Connecticut was gastheer en won die eerste wedstrijd in de Mohegan Sun Arena.

READ  Veel NBA-coaches kopen niet wat Joe Dumars verkoopt op het gebied van load management