april 28, 2024

Brook Lopez zette een carrièrehoogtepunt neer met 39 punten

Hij speelt

De Milwaukee Bucks behaalden vrijdagavond een verpletterende overwinning op de nederige Washington Wizards, 131-128, in de wedstrijd in het Fiserv Forum Stadium, waardoor Milwaukee naar 3-0 ging in de tweede Eastern Group van het toernooi.

De Wizards (2-13) waren al uitgeschakeld in de kwartfinales, maar de Bucks (11-5) hadden een overwinning nodig om hun kansen op doorgang naar de kwartfinales in de eerste week van december te vergroten.

Miami opende de avond ook ongeslagen in het poulespel en had een grote voorsprong op New York, maar de Knicks stonden laat op om de Heat te verdrijven. Dit verlies betekent dat de Bucks dinsdag hun ticket naar de kwartfinales kunnen bemachtigen met een overwinning in Miami.

Maar zelfs met een nipte nederlaag volgende week in Florida bevinden de Bucks zich in een goede positie om door te gaan als kampioenen van de Conference Play, aangezien ze al een gelijkspel hebben met New York. Na het verslaan van de Knicks op 3 november. Pax heeft een verschil van 39 punten in zijn drie groepsoverwinningen. Knicks plus 18 en Heat plus 11.

De Bucks houden nauwelijks stand

Damian Lillard miste een vrije worp en viel toen terwijl hij probeerde de bal open te krijgen bij een inkomende actie. De Bucks verloren volledig van Landry Shamet tijdens een inside game in Washington, waardoor hij wijd open bleef voor een driepunter in de hoek die hij miste. Pat Connaughton miste twee vrije worpen met nog 12 seconden te gaan.

In de chaos van de laatste seconden liet Giannis Antetokounmpo echter twee vrije worpen zinken en maakte Lillard twee vrije worpen, maar de Bucks hadden het 11 meter lange schot van Kyle Kuzma op de zoemer nodig om de achterste lat te passeren om de overwinning veilig te stellen. .

Brook Lopez scoorde 39 punten, terwijl Antetokounmpo en Lillard elk 31 punten scoorden, wat de eerste keer in de franchisegeschiedenis was dat drie Bucks 30 punten scoorden in één wedstrijd.

Washington werd geleid door Kuzma (22 punten), Jordan Paul (26), Tyus Jones (22) en Corey Kispert (20).

Brook Lopez had de beste aanvallende avond uit zijn Bucks-carrière

Lopez was opnieuw een dominante kracht in de verdediging nadat het team zijn degradatieverdediging na de eerste vier wedstrijden van het seizoen opnieuw had geïntegreerd, maar het voormalige All-Star-centrum had in zijn eerste negen wedstrijden slechts vijf wedstrijden in dubbele cijfers. Met zijn prestatie van 39 punten tegen Washington heeft Lopez 20 opeenvolgende punten en zeven opeenvolgende wedstrijden in dubbele cijfers gescoord.

READ  UCLA verwachtte Eric Bieniemy in te huren als aanvallende coördinator: bronnen

In die periode scoorde Lopez gemiddeld 18,7 punten per wedstrijd.

Vorig seizoen scoorde hij 15,9 punten per wedstrijd, zijn hoogste aantal sinds 2016/17.

Lopez leidde woensdagavond een rally in de tweede helft tegen Boston door 28 punten te scoren, en Lopez was sterk aanwezig tegen de Wizards toen Antetokounmpo door een ziekte speelde en Khris Middleton vroeg in het derde kwartaal de wedstrijd verliet met een blessure.

Lopez was agressief in de aanval, legde de bal op de grond en ging naar de rand, terwijl hij agressiever naar de verdediging snelde, op een gegeven moment het veld af duikend om een ​​omzet te forceren die in het vierde kwartaal tot een emmer leidde.

Lillard en Antetokounmpo waren ook naar hem op zoek. Lopez sloeg een diepe driepunter neer na een dribbel van Lillard, waarna hij een driepunter van Antetokounmpo op de basislijn omzette. Zijn 39 punten markeerden een career-high in een Bucks-uniform en evenaarden zijn carrière-beste cijfer van 6 april 2011 toen hij bij Brooklyn was.

Lopez sloeg drie schoten en maakte 82% van zijn schoten (14-uit-17), inclusief een 4-uit-7-punt van voorbij de driepuntslijn.

Khris Middleton verlaat de wedstrijd met een beklemde achillespees

Met nog minder dan twee minuten te gaan in het derde kwart moesten de Bucks plotseling Andre Jackson Jr. vervangen door Khris Middleton, waardoor de wedstrijd werd vertraagd. Middleton, 32, had last van een beklemming in zijn linker achillespees, wat leidde tot zijn onmiddellijke uitsluiting van de wedstrijd.

Hij keerde niet terug naar de bank nadat hij naar de kleedkamer was gegaan.

Middleton heeft in zijn laatste drie wedstrijden het aantal minuten geleidelijk zien toenemen nadat hij buiten het seizoen een operatie aan zijn rechterknie had ondergaan. Voor een zware nacht in Boston op woensdag (4-uit-14) scoorde hij gemiddeld 13,8 punten en 4,1 assists in slechts 20,8 minuten per wedstrijd in een periode van acht wedstrijden van 3 tot 20 november.

Middleton, die dit seizoen als free agent opnieuw bij de Bucks tekende, heeft de afgelopen twee seizoenen te kampen gehad met operaties aan de linkerpols en knieblessures.

Jordan Poole beleeft zijn beste spel als prof in Milwaukee

Paul, geboren in Milwaukee, had zijn beste wedstrijd van het seizoen door op 20 november in Washington 30 punten te scoren tegen de Bucks, maar het leek erop dat de 24-jarige nog een avond in zijn geboortestad zou doorbrengen.

READ  De straf van Everton werd na hoger beroep teruggebracht van tien Premier League-punten naar zes

Hij begon de wedstrijd slechts 2-uit-10 vanaf de vloer (inclusief 1-uit-5 van achter de driepuntslijn) voor acht punten in de eerste helft. Hij had ook vier assists tegen twee omzet.

Maar hij kwam tot rust tijdens het derde kwart en scoorde negen punten bij 3-uit-4-schieten met drie vrije worpen. Hij eindigde met 26 punten bij 9 van de 20 schieten en maakte 7 van zijn 9 vrije worpen. Paul kon zijn driepuntsritme echter niet vinden en maakte slechts 1 op 6 van buiten de boog.

Ball had vóór vrijdag niet veel succes gehad tijdens zijn terugreis naar Milwaukee en scoorde slechts 34,2% (12-uit-35) op het Fiserv Forum in vier wedstrijden met Golden State en Washington. Hij maakte ook slechts 30% van zijn drieën, terwijl hij een gemiddelde van 12,7 punten per wedstrijd behaalde.

5 nummers

5-6 En 2-5 De Bucks scoren bij een achterstand na een kwart en bij een achterstand tijdens de rust. Ze stonden na een kwart tegen de Wizards met 35-34 achter, ondanks 10 punten van Lillard. Washington schoot 50% overall en van achter de driepuntslijn in het openingsframe. Ze stonden ook met 61-60 achter in de tweede helft toen Corey Kispert vijf driepunters van de bank sloeg en Tyus Jones en Kyle Kuzma elk tien scoorden voor Washington.

12:47 Minuten voor Kris Middleton. De drievoudig All-Star speelde woensdagavond een seizoenshoge 28:35 tegen Boston. Het leek erop dat hij op 17 november (in Charlotte) en 20 november (in Washington) de 25 minuten zou halen, maar de score dicteerde dat hij dat aantal in geen van beide wedstrijden zou halen.

13 Spelers van Nine Bucks hebben dit seizoen tot nu toe technische fouten begaan nadat Marjon Beauchamp in het eerste kwart betrokken was bij een verbale woordenwisseling met Jordan Poole. Toen Griffin eerder dit seizoen werd gevraagd naar technische zaken, zei hij dat hij van het vuur van zijn team hield, maar dat hij zijn team geen wedstrijd wilde kosten.

58 Punten in de verf voor Washington. Op 20 november lieten de Bucks de Wizards toe om op dat gebied 84 punten te scoren in het seizoen. Het probleem voor de Bucks was dat de Wizards hun spel naar de perimeter brachten – d.w.z. de driepuntslijn. Washington maakte 15 triples.

128,1 Punten per wedstrijd sinds 13 november. Na het scoren van 97 punten in het seizoen in Orlando op 11 november vloog het team aanvallend in brand. In deze periode staan ​​ze 6-1.

READ  Henrik Stenson leidt het LIV-evenement, maar het circus van Donald Trump steelt de schijnwerpers | Golf Leaf-serie

Wat is het toernooi in het seizoen?

Gemodelleerd naar vele Europese voetbalbekers, introduceerde de NBA een conferentiespelsysteem met alle 30 teams om reguliere seizoenswedstrijden betekenisvoller te maken voor spelers en fans. De Bucks zitten in de Eastern Conference en spelen tegen New York, Miami, Washington en Charlotte.

Teams die hun poule winnen, gaan door naar enkele eliminatiewedstrijden voor de laatste acht teams, namelijk de kwartfinales, halve finales en finale. De halve finales en de finale worden gehouden in Las Vegas.

Het groepsspelgedeelte van het toernooi loopt van 3 november tot en met december. 9. Groepswedstrijden, die “Championship Nights” worden genoemd, worden elke dinsdag en vrijdag gehouden van 3 tot 28 november.

“Ik denk dat het vergelijkbaar is met het idee om een ​​kampioenschap te proberen winnen – je moet je inkopen”, zei Connaughton tijdens de shootaround van vrijdag. “Ik denk dat de NBA geweldig werk heeft geleverd door ervoor te zorgen dat het bewustzijn hoog is en dat er wat ritme en consistentie is. Het zijn dinsdag en vrijdag, wanneer de banen wild zijn, wanneer elk team speelt, de sets zijn, dat soort dingen. ‘Dat is de natuur. Ik denk dat dit gewoon iets is waar de competitie een punt over wilde maken. Iedereen erbij betrekken is wat het succesvol maakte, en het voegde alleen maar een beetje hype toe. “

Wat is het resterende schema voor de Bucks tijdens het seizoen?

Dinsdag 28 november: Bucks at Heat, 18.30 uur (TNT)

“Nu we op het punt komen waar er nog maar twee van die wedstrijden in het toernooi over zijn, denk ik dat de fans en spelers beginnen te zien waar dingen gaan veranderen en hoe puntenverschil een rol kan spelen”, zei Connaughton. “Persoonlijk denk ik dat het beter zal worden als mensen het een jaar later zien. Op dit moment is het conceptueel nog steeds een beetje moeilijk voor sommige fans of gewone fans om zich echt voor te stellen en te begrijpen wat er aan de hand is of waarom het nog belangrijker is. Ik denk dat wanneer je gaat naar het laatste potje pool spelen of je gaat naar de kwartfinales en halve finales en iedereen is in Vegas voor de finale, ik denk dat we dan succes zullen zien.