april 24, 2024

10 ongelooflijke statistieken voor Tyrese Maxey en de 76ers na het verslaan van Heat

Enorme teamverdediging, prachtig 3-punts schot en belachelijke prestatie van Therese Maxi.

Dat zijn veel dingen voor Roob’s 76ers-statistieken van de overwinning van Game 3 op Heat vrijdagavond vrijdagavond in Wells Fargo Center.

Maxi-noten: Na de doelpuntloze eerste helft scoorde Thérèse Maxi in de tweede helft 21 punten. Maxi was 0 voor 3 buiten het veld, 0 voor 1 van 3 in de eerste helft met twee omzet, 7 voor 8 buiten het veld en 5 voor 5 in de tweede helft met overtredingen voor 21 punten en geen omzet. Maxey’s 5-uit-5 is de beste tweede helft in de geschiedenis van de 76ers-franchise. Maxey heeft nu drie helften van 20 punten in dit ‘postseason’. In de afgelopen 25 jaar was Allen Iverson de enige met 76 spelers uit de Stathead kwartaalregistratiedatabase. [30] en Joel Embiid [9].

Diepte schieten: Voorafgaand aan vrijdagavond hadden slechts twee spelers in de geschiedenis van de 76ers zes of meer 3 hits gemaakt en 75 procent daarvan. In Game 3 wisten nog twee dat te verslaan in 76 spelers. Danny Green schoot 78 procent van 3 op 7 voor 9, Maxi schoot 83 procent op 5 voor 6. Tobias Harris, een voormalige 76er die slechts 75 procent van 3 schoot in ten minste zes pogingen, was 6 voor 6 tegen Nets in Game 3 van de eerste ronde serie in 2019, en Seth Curry, die 5 vs. -6 tegen 83 procent tegen de Falcons in de halve finales van de conferentie vorig jaar.

Meer van Danny Groen: De zeven driepunters van Greene zijn gedeeld tweede in de geschiedenis van de 76ers na het seizoen. Allen Iverson scoorde acht keer in Game 5 van de serie van de halve finale van de Eastern Conference van 2001 in de 76ers tegen de Raptors. Seth Curry sloeg ook zeven in Game Five in de halve finale van vorig jaar tegen de Hawks.

READ  James Harden zegt dat het niet vaccineren van Kyrie Irving een 'heel kleine' rol speelde bij het willen ruilen van de 76ers

Een goed kwartaal?: The Heat scoorde 31 punten in het derde kwartaal, maar scoorde 17 in het eerste en tweede kwartaal en 14 in het vierde. Dit is de eerste keer in 68 jaar dat 76 spelers een team hebben voor 17 punten of minder in drie of vier kwartalen in een play-off. In 1954 versloegen de Syracuse Nationals de Minneapolis Lakers met 65-63, wat 27 punten toestond in het eerste kwartaal, maar vervolgens 16, 6 en 14 punten verdiende in de volgende drie kwartalen.

Vul het in vanaf 3: Hij schoot 76 raketten 16 voor 33 van 3 voor 48,5 procent. Dit is de op drie na hoogste in de geschiedenis van de franchise-play-off met niet minder dan 30 pogingen. Twee van die vier kwamen dit naseizoen. Ze schoten 50 procent op 16 voor 32 in een 1-wedstrijd tegen de Raptors. Omgekeerd is Heat shot slechts 23,3 procent in 7 voor 30, wat de vierde slechtste ooit is door een 76ers-tegenstander in 30 pogingen of meer en ook de tweede keer in het naseizoen. De Raptors schoten 20 procent op 7 voor 35 in Game 6. Dit was de tweede wedstrijd in de geschiedenis van de NBA waarin beide teams minstens 30 schoten van de 3 schoten, de ene minstens 48 procent en de andere minder dan 24 procent. De andere was vorig jaar, toen de 76ers 52 procent schoten tegen de Wizards [17-for-33] De goochelaars betaalden 23 procent [8-for-35]. Schot 76 schot 58 procent van 3 in de tweede helft [11-for-19].

READ  Terrell Owens werd na een basketbalwedstrijd aangereden door een auto - NBC Los Angeles

Naar beneden klimmen: Miami’s 14 punten in het vierde kwartaal zijn de vijfde laagste toegestane van 76 punten in het laatste kwart van een playoff-wedstrijd. De enige keer sinds 1978 dat ze minder toestonden, was in een overwinning van 80-74 op de Bucks in 2001, toen 76 spelers de Milwaukee met 14-11 versloegen in de meest recente periode. Het was ook pas de tweede keer sinds 1984 dat 76 spelers een tegenstander met 17 of meer punten versloegen in het vierde kwart van een play-off. In 2018 presteerden ze beter dan de Heat 32-14 in het laatste kwartaal van hun 128-108 overwinning in Miami.

verdediging agitatie: Het team hield 76 van de Heat tot 17 punten in elk van de eerste twee kwartalen. De enige andere keer dat de 76ers een team hadden met 17 punten of minder in zowel het eerste als het tweede kwart van een play-off sinds de franchise vóór het seizoen 1963 uit Syracuse verhuisde, was in 1999, toen ze de Magic 23-15 versloegen in de eerste kwartaal en werden beter gepresteerd dan 16-11 in het tweede kwartaal van Game 2 van de serie van de eerste ronde. Hij verloor de 76 ondanks slechts 31 punten in de eerste helft.

Mijn man Beecher: De 76ers en Heat behaalden samen 75 punten in de eerste helft, het laagste in een play-off met 76 spelers sinds het eerste kwart met 74 punten tegen de Celtics. [41-33] In Game 7 van de serie van de halve finales van de Eastern Conference 2012. De Celtics wonnen met 85-75. Het was ook de laagst scorende eerste helft van een NBA-playoffwedstrijd sinds 2016, toen de Hawks en Celtics 71 doelpunten maakten. [Hawks 43, Celtics 28] In de eerste ronde wonnen de Falcons met 89-72.

READ  Sir Jim Ratcliffe belooft 'ambitieus' te zijn, vraagt ​​om 'geduld' in bericht aan Manchester United-fans

Rustige start De negatieve eerste helft van Therese Maxi was zijn eerste in 91 wedstrijden dit jaar. De doelpuntloze eerste helft kwam op de laatste dag van vorig seizoen, toen hij acht minuten zonder doelpunten speelde in Game 7 van de halve finale van de 76ers Conference die verloor van de Hawks in Wells Fargo Center. De wedstrijd van vrijdag was de eerste in zijn carrière dat hij in de eerste helft 20 minuten of meer speelde zonder te scoren. De laatste 76 spelers in de eerste helft die 20 minuten of langer doelpuntloos waren, was Dikembe Mutombo, die in 21 minuten doelpuntloos was in het verlies van de 76ers tegen de Bucks in Game 6 van de Eastern Conference Finale van 2001. Hij maakte geen basket tot 2:42 bleef in het kwart Derde, scoorde toen 21 in de volgende 14:42.

familie gezicht: De 31 punten van Jimmy Butler zijn meer punten gescoord tegen de 76ers in een playoff-wedstrijd dan de vorige 76ers. Derek Coleman’s vorige record was 29 punten voor de Hornets in een overwinning van 108-98 op 76 in Game 2 van de eerste ronde van 2000. Coleman bracht de seizoenen 1996 en 1997 door bij de 76ers en keerde in 2002 terug naar de Sixers voor nog drie seizoenen .