maart 28, 2024

Zonnen versus. Mavericks score, afhaalrestaurants: Chris Paul en Devin Booker helpen Phoenix de serie 2-0 te winnen in Game 2.

Zonnen versus.  Mavericks score, afhaalrestaurants: Chris Paul en Devin Booker helpen Phoenix de serie 2-0 te winnen in Game 2.

In de halve finales tegen de Dallas Mavericks staan ​​de Phoenix Suns absoluut als eerste in de Western Conference, en het laatste voorbeeld is toen de Suns woensdagavond 129-109 liepen in Game 2 om een ​​2-0-voorsprong in de serie te nemen. De Mavericks begonnen de wedstrijd heen en weer toen ze de rust in gingen met een voorsprong van twee punten, waarbij ze snel handen verloren toen Chris Ball in het vierde kwart ving en de Phoenix de wedstrijd opzij zette.

Paul eindigde de wedstrijd met 28 punten, acht assists en zes rebounds, terwijl Booker 30 punten scoorde in de overwinning. Vier van de vijf openers van Phoenix sloten de wedstrijd met dubbele cijfers af, want de Suns speelden één wedstrijd met Dendre Ayden in slechts 19 minuten.

Luca Tonsic zette opnieuw een show neer voor de Mavericks en eindigde met 35 punten, waaronder zeven assists en vijf rebounds. Reggie Bullock voegde in zijn eentje 16 punten toe om de nederlaag te helpen, maar het was niet genoeg om de taaie verdediging van Suns te overwinnen.

De serie verhuist nu naar Dallas, waar vrijdag Game 3 zal plaatsvinden. Hier zijn drie afhaalrestaurants van Game2.

1. Een masterclass van Chris Paul

Woensdagavond was een perfecte herinnering om Paul’s eerste helft cijfers niet te serieus te nemen. Met een voorsprong van 60-58 voor de Mavericks had hij slechts acht punten van 2 op het balveld. Het valt niet te ontkennen dat het Gods stille helft was, maar het blijkt dat Paulus en de zon stil waren voor de storm.

Na het derde kwart heen en weer werkten de Suns de laatste 12 minuten van de wedstrijd door dankzij de 14 van zijn 28 punten van Paul Sterling in het vierde kwart. Paul kreeg wat hij maar wilde in het vierde kwartaal, en deed dat vooral toen hij op Tonzi jaagde in de matchups. Hij onthulde zijn gepatenteerde middenvelder en genoot van de verdediging van de supersterwacht.

READ  De Senaat keurt het defensiewetsvoorstel goed en verduidelijkt de beleidsmandaten van extreemrechts

Het gekke is dat je zou denken dat Tonsik Chrislet voor de hoofdwacht zou kunnen staan, maar Paul – die eruitzag alsof hij op halve snelheid bewoog op weg naar zijn werk – greep Tansik elke keer bij zijn middel. Blijf de marge en punten opharken. Je zou denken dat Mavericks zou proberen Pauls tempo te vertragen, hem zou proberen te vangen en de bal uit zijn handen zou gooien, maar in plaats daarvan was het een CP3-show en hij leverde elke keer dat hij de bal aanraakte in het vierde kwart.

Met Paul in het vierde kwart nog 5:45, hadden de Suns een voorsprong van 17 punten en de 36-jarige verdediger zat comfortabel op de bank, wetende dat zijn team had gewonnen. Phoenix domineerde op de vierde plaats dankzij Paul.

2. Dallas worstelde om uit de problemen te blijven … nogmaals

In Game 1 maakten Brunson en Bullock kostbare vroege fouten voor de Mavericks om hun productie in de eerste helft te beperken. Dorian Finney-Smith, de beste verdediger van Dallas, maakte vanavond drie fouten in de eerste helft. Aan de positieve kant wisten de Mavericks het beste uit Davis Bertons te halen, die in de eerste helft van grote afstand vuurde en negen punten scoorde in de 3-uit-6 van diep. Het verlies van Finney-Smith in de eerste helft deed Dallas geen kwaad, die 24 minuten later een voorsprong van twee punten had.

De overtreding bleef echter niet beperkt tot de eerste helft. Brunson sloot de wedstrijd af met vier fouten, Dwight Powell vijf en Finney-Smith vier. Als gevolg hiervan kon Dallas in de tweede helft niet zo agressief zijn als ze wilden in de verdediging, waardoor de Suns na de pauze 28 punten in de verf kregen. De fouten van hoofdrolspelers als Finney-Smith en Brunson zorgden ook voor hun productie aan de aanvallende kant van de bal. Finney-Smith pakte 39,5 procent van diep in de eerste ronde tegen Utah, met een gemiddelde van 13,2 punten per wedstrijd, waarmee hij de wedstrijd afsloot met twee punten op twee schotpogingen. Als Corner-3-expert die profiteert van de hulp van Doncik en Brunson, speelt hij een belangrijke rol in wat Dallas doet.

Over Brunson gesproken, hij eindigde de wedstrijd op min-22, terwijl hij slechts negen punten behield en 25 procent van het veld nam. Het was Brunsons tweede opeenvolgende gevecht tegen deze gierige Suns-defensie, en zijn onvermogen heeft de Mavericks enorm gehinderd. Gedurende de Dinwiddie-play-offs is Washington DC teruggekeerd naar zijn vroegere inefficiënte manieren, en Mavericks heeft niet veel productie ontvangen van iemand buiten Danzig.

Veel ervan maakt gebruik van sterrandbescherming van Phoenix, gevolgd door de formele randbescherming van Ayden en Joel McKee. De Mavericks moeten echter uitzoeken hoe ze consequent punten in het team kunnen plaatsen, anders wordt het een snelle serie voor hen.

3. Komt deze serie terug naar Phoenix?

Met een 2-0 voorsprong voor de Suns en geen tekenen van vertraging, is de serie nu terug in Dallas. De Mavericks onthulden dat ze met dit team konden botsen, vooral in de laatste minuten van Game 1 toen ze probeerden terug te stormen, en het leek erop dat ze de wedstrijd in de eerste helft van Game 2 hadden kunnen winnen.

Het Suns-team is echter geen team waar je veel fouten kunt maken, en er zal weinig ruimte zijn voor fouten in Game 3 op vrijdag. Sommige van de veranderingen die Mavericks kunnen aanbrengen, zijn hard werken om de schermen te bestrijden, zodat Danzik niet bij elke rit over de vloer in dwarsstoelen vast komt te zitten. Als Paul en Booker elke keer op Dansik kunnen jagen, eindigt de serie in een flits.

In de misdaad heeft Dallas meer nodig van Brunson en Dinvidi. Bullock deed alles wat hij kon om Danzi te helpen in Game 2, vooral in het derde kwartaal toen hij drie rechte driepunters verpletterde, maar Dallas’ Brunson eindigde opnieuw een stinkende nacht met slechts negen punten. Een deel daarvan is dat wanneer hij in de schakelaars wordt gegooid, hij domme fouten maakt terwijl hij bezig is met de taak om Ayton te beschermen, maar de zonnen zullen hem constant veranderen en hem uitdagen, dus zorg er in ieder geval voor dat hij het kan maken. Het andere einde.

Als Mavericks er niet achter komt tijdens het spelen van de volgende twee games in het American Airlines Center, is het niet nodig om reisarrangementen te maken voor Phoenix na Game 5 of later.