februari 26, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Woord van de dag nr. 819 Hints, aanwijzingen en antwoorden voor zaterdag 16 september

Woord van de dag nr. 819 Hints, aanwijzingen en antwoorden voor zaterdag 16 september

Het is weekend, maar het spijt me te moeten melden dat er echt geen rust is voor de goddelozen. Mijn vloerproject gaat door, godzijdank met de hulp van mijn vader, die beter is dan ik in alles wat met het verbeteren van het huis te maken heeft.

Ik heb overwonnen! Echt weggevaagd na deze lange week van ziekte, huisprojecten en woordpuzzels. Ik veronderstel dat elke week die begint met een maagprobleem, je zeker poep zal achterlaten.

Nou, laten we dit Wordle doen!


Hoe het woord van de dag op te lossen

Tip: Ben Harper wachtte er op. Sarah MacLachlan lag in iemands armen.

Tip: Dit woord begint met een klinker.

.

.

.

Bekijk hier Wordle #818 van gisteren.


Wordle-analysebot

Na elk woord dat ik oplos, ga ik er naartoe Naar de Wordle Bot-startpagina Laten we eens kijken hoe mijn raadspel verliep.


Het is niet het slechtste raadspel ooit, maar ook niet het beste.

Janky Het is een woord dat ik de laatste tijd veel gebruik. Ik hou er gewoon van. Het beschrijft wat het betekent om het perfect te beschrijven. Als je over dialoog in een tv-programma schrijft, rijmt het nooit goed. Als je een videogame speelt, is deze een beetje buggy. Janky. Dat was echter waarschijnlijk een verkeerde gok, want ik had nog 106 woorden over en twee gele vakjes. Niet geweldig, niet verschrikkelijk.

oever Dit aantal werd teruggebracht tot het geluksgetal 13, en buitenaards wezen (zoals degene waar ze het over hebben in Mexico) Daardoor had ik nog maar één mogelijke oplossing: engel Om te winnen. Halleluja en Haza!

READ  De Pixel 6a lijkt op een enorme manier beter te presteren dan de Pixel 6

PS Eén van de boeken In de nieuwste fictieleesgidsTussen twee branden Geschreven door Christopher Pullman – Het gaat op een werkelijk prachtige manier over engelen en demonen en geeft ons een fictieve Zwarte Dood in middeleeuws Frankrijk, veroorzaakt door de krachten van de hel.

Het resultaat van vandaag

Nogmaals, ik verlies een punt als ik verlies van de robot (die vandaag het woord in drie kreeg) en ik krijg nul voor het raden in vier. -1 Met vriendelijke groet. Boe!


Etymologie vandaag

Het woord “engel” vindt zijn oorsprong in het Oud-Engelse woord “engel”, dat is afgeleid van het Oudfranse woord “angele”, en uiteindelijk afkomstig is van het laat-Latijnse woord “angelus”. De laat-Latijnse term “angelus” is ontleend aan het Griekse woord “angelos”, wat “boodschapper” of “boodschapper” betekent.

In religieuze en mythologische contexten worden engelen vaak gezien als boodschappers of goddelijke wezens, wat tot uiting komt in de etymologie van het woord zelf. Engelen worden vaak geassocieerd met verschillende religieuze tradities, waaronder het christendom, de islam en het jodendom, en spelen in deze geloofssystemen een belangrijke rol als bemiddelaars tussen God en mensen.

Speel competitief woord tegen mij!

Ik heb een bruut PvP-spelletje Wordle gespeeld tegen mijn vijand Wordle But. Nu moet je tegen mij spelen! Ik zou je vijand kunnen zijn! (En de handige gids van Wordle natuurlijk). Jij kan ook Speel tegen de bot als je een New York Times-abonnement hebt.

  • Hier zijn de regels:
  • 1 punt Om een ​​Wordle te krijgen in 3 keer raden.
  • 2 punten Om het in 2 keer te raden.
  • 3 punten Om het in 1 keer te raden.
  • 1 punt Om mij te slaan
  • 0 punten Om het in 4 keer te raden.
  • -1 punt Om het in 5 keer te raden.
  • -2 punten Om het in 6 keer te raden.
  • -3 punten Voor verlies.
  • -1 punt Omdat je mij kwijt bent
READ  De enorme MacBook Pro van Apple faalt

Je kunt een doorlopend logboek bijhouden van je score als dat je probleem is, of gewoon dagelijks spelen als je dat liever hebt.

Je kunt mij volgen en contact met mij opnemen via Draden, Twitteren En Facebook. Abonneer je ook zeker Mijn YouTube-kanaal Volg mij hier op deze blog. Jij kan ook Schrijf je in voor mijn Substack-nieuwsbrief demonisch Ik behandel een breed scala aan onderwerpen, van kunst tot politiek.

Volg mij Twitteren. afbetalen Mijn website.