april 25, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

We moeten het hebben over de nieuwe Starfield+ Choice-game, zonder spoilers

We moeten het hebben over de nieuwe Starfield+ Choice-game, zonder spoilers

Oké, ik heb er genoeg van. In al onze recensies moesten we ons afvragen wat Starfield doet met New Game+, ook al is dat zo Echt heel belangrijk. Het probleem is dat dit heeft geleid tot veel tegenstrijdige adviezen van recensenten en makers die het al hebben gedaan over de vraag of ze zich wel of niet door de hoofdmissie moeten haasten en er zo snel mogelijk mee aan de slag moeten gaan, wat veel mensen zijn. gezegde. Maar ik zou het tegenovergestelde doen en je eerste playthrough ‘maximaliseren’ voordat je erover nadenkt.

Waarom? Wat gebeurt hier? We moeten erover praten, maar ik zal het op de een of andere manier doen Dit voorkomt spoilers voor het verhaal, ondanks hoe nauw verwant het is aan het NG+-verhaal. Het enige dat ik wil zeggen is dat NG+ gedeeltelijk in het verhaal wordt uitgelegd, maar dat de logistiek van wat dat betekent ingewikkelder is. En ik moet zeggen dat ik, ondanks mijn algehele liefde voor Starfield, de manier waarop dit is afgehandeld niet leuk vind. Als je het echt wilt weten Niets Wat betreft NG+: lees dit niet, zelfs niet in theorie, maar ik zal het daadwerkelijke einde van het spel niet bederven.

De eerste orde van zaken is dus wat u behoudt en wat u verliest.

houden:

  • jouw niveau
  • Jouw vaardigheden
  • Jouw capaciteiten

Jij verliest:

  • Alle wapens en bepantsering
  • Alle materialen en credits
  • Alle bases en schepen, op maat of anderszins
  • Al je verkennings% op planeten
  • Alle missielijnen zijn gereset

Dit is een enorm offer, dus waarom zou je het überhaupt doen? Zoals de makers aangeven, zijn er enkele bonussen die je krijgt in NG+. Zonder in detail te treden, krijg je twee “items”. Ik zal niet zeggen wat deze items zijn, maar ze zijn cool, toegegeven. Ze zullen echter gedurende deze periode niet nuttig zijn. Je krijgt ook een aantal nieuwe dialoogopties waarmee je soms controles of zoektochtstappen kunt overslaan. Meestal doen ze niets. Er is nog iets anders dat vrij eenvoudig is, maar te moeilijk om hier op te noemen.

READ  Strategische RPG The Dragoness: Command of the Flame komt naar PS5, Xbox Series, PS4 en Switch in 2023

Hoe accuraat het bovenstaande ook is, ik denk niet dat het de moeite waard is om door je eerste playthrough te haasten om daar te komen. Waarom? veel redenen.

Ten eerste, als je haast hebt Zojuist De belangrijkste missie is om het einde te bereiken, je zult geen van de factie-uitkomsten of side-quests tegenkomen in het spel, waarvan er veel zijn. Dus als u NG+ start, een plaats waar u, net als bij een nieuw opslagbestand, verschillende keuzes kunt maken, heeft u Er is geen referentiekader Wat een andere optie voor alles behalve de hoofdmissie zelf.

Ten tweede is het overslaan van alle zij-inhoud en verkenning en het gewoon door de hoofdmissie knallen… een zeer slechte manier om Starfield te spelen. Het is pijnlijk om jezelf tegen te houden door weerstand te bieden aan de drang om veel van de speurtochten die je in de wereld tegenkomt te verkennen of uit te voeren, gebaseerd op het advies van “geloof me bro, NG+ is het waard”. Volgens mij is dat niet zo. Niet als het gaat om het haasten van een campagne.

Mijn advies is om het spel zo veel mogelijk te “maximaliseren”, en als het eenmaal begint op te drogen, speel het dan misschien nog een keer met NG+. Dit is wat ik deed na ongeveer uur 80, en ook rond uur 50 een handeling Ik heb NG+ gedaan, en ik vond het niet leuk dat al mijn spullen waren opgeruimd, samen met een enorme lijst met taken die ik later ging doen. Dus terwijl ik de eerste paar uur van NG+ “bekeek” en de veranderingen die het met zich meebracht, keerde ik uiteindelijk terug naar de oude versie die vóór NG+ bestond. Je kunt de “items” zien die je krijgt en enkele vroege dialoogopties door dit te doen, maar ik bewaar een save in je oude spel en je kunt er naar teruggaan als je wilt. Aan het einde van het spel krijg je een duidelijke keuze of je NG+ wel of niet wilt gebruiken, en als je nee zegt, kun je er later altijd op terugkomen.

READ  Samsung Galaxy Z Fold5 en Z Flip5 krijgen One UI 6 bèta gebaseerd op Android 14

Ik vind dit allemaal niet leuk.

Voor mij, verhaalgedreven of niet, gaat het concept van NG+ in een spel over grootschalige verkenning, het vinden van honderden geheimen en het verkennen van honderden planeten niet samen met een systeem dat al je voortgang reset met minimale veranderingen in een spel. nieuw spel. de manier van spelen. Ja, ik begrijp dat mensen veel Bethesda-spellen spelen, maar als je dat doet, doe je dat niet Verwijder het opslagbestand van je oude personage, wat hier eigenlijk gebeurt, en het duurt alleen op jouw niveau. Ik denk dat NG+ zinvol is in eenvoudigere games voor één speler, maar hier, in een uitgestrekte Bethesda RPG waarin ze willen dat je uitgebreide dingen ontdekt en bouwt en genoeg spaart om enorme schepen of luxe appartementen te kopen, is dat soort reset in het verhaal ingebouwd. zuigt.

complicatie iedereen Hieruit heb ik gehoord dat er op een bepaald punt in het NG+-proces, want ja, je zou dit vele malen moeten doen, er misschien wel iets aan de hand is. Hij is Belangrijker vanuit een verhaal-/gameplayperspectief dan ik tot nu toe heb gezien in NG+2. Ik heb echter geen idee hoeveel NG+’s er nodig zijn, zelfs niet als het gegarandeerd is, of een willekeurige kans. En hier in NG+2 weet ik niet hoe vaak ik deze lus nog kan maken op zoek naar dit onbekende. Nu wil ik gewoon tot rust komen en het spel voor de volle 100% starten op een manier die ik niet deed in mijn eerste twee spellen, een lange, een die haastig was om te zien of er iets nieuws zou veranderen in NG+2 (tot nu toe, dat is niet het geval) ‘Geen verandering ten opzichte van NG +1 (zelfs een beetje).

READ  Modern Warfare 3: Wat is de levelcap?

Ik denk niet dat dit een goed systeem is, en niet iets waarop het verhaal gebaseerd had moeten zijn. Ik hou van bijna alles aan dit spel, maar dit was een van de belangrijkste beslissingen waar ik het het meest mee oneens was.

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero Killer-serie En Aarde-trilogie.