juni 19, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Vijfsterrenwachter Elliot Kadow zet zich in voor de staat North Carolina

Vijfsterrenwachter Elliot Kadow zet zich in voor de staat North Carolina

Elliot Caddo8 overall in de klasse van 2024, toegewijd Hubert Davis en North Carolina tijdens een live advertentie woensdagavond op 247Sports.

Kadow, een 6-foot-1, 165-pond vijfsterren uit West Orange, New Jersey die speelt voor Branson (Mo.) Link Academy, verkoos Tar Heels boven Kansas, Louisville, Syracuse, Texas en Texas Tech. Hij sluit zich nu aan bij de vleugel Drake Poweldie nationaal op de 56e plaats staat, in UNC’s rekruteringsklasse van 2024.

“Ik heb voor North Carolina gekozen omdat het zo’n succesvol programma is en ik omringd zal zijn door elitespelers als ik daar aankom”, vertelde Kadu aan 247Sports. “Ik ga mijn eerste jaar als starter bijdragen aan het team en ik ga spelen voor een hele goede coach en een winnend programma. De technische staf is familie en toen ik daar op bezoek was, wist ik dat ik echt wilde om deel uit te maken van die familie.”

Voor Cadeau was geworven worden iets wat hij erg op prijs stelde. Davis maakte er een prioriteit van en het personeel kwam vroeg en bleef consistent met hun energie en missie.

“Het wervingsproces was echt een zegen en een leuke kans”, zei Kadu. “Het liet me zien dat al mijn harde werk loont en me naar plaatsen brengt, ik zag geweldige faciliteiten en geweldige training. Het werd echt stressvol, maar uiteindelijk was het echt een geweldige ervaring.”

“Voor ons heb ik het gevoel dat we de hits hebben gemaakt die we nodig hadden, we hadden alle aanbiedingen die we wilden en we hadden het gevoel dat het tijd was om mijn werk af te maken. Alle coaches die me rekruteerden vanaf mijn eerste of tweede jaar waren coaches die ik wilde spelen voor. Ik wilde niet spelen voor een coach.’

READ  Jedd Fisch aanvaardt de baan als hoofdcoach in Washington

Tijdens het dienstverband van Cadeau was een ander waardevol onderdeel dat tot zijn inzet leidde, de juiste speelstijl. een toneelstuk Kaleb liefde En de RJ Davis Het was iets waar Cadeau en zijn familie goed op gelet hebben en zijn beslissing overwogen.

“Ik zie veel vrijheid van Watchmen, wat ik erg leuk vind,” zei Kadow. “Ze hebben groen licht om elk schot te maken dat ze willen en ik wilde ergens heen gaan waar ik groen licht had. Ik wil geen 20 schoten schieten in een wedstrijd, maar ik wilde ergens heen waar ik de mogelijkheid heb om doe dat.”

In de toekomst zal de vraag of Cadeau opnieuw wordt geclassificeerd naar 2023, moeten wachten tot na de Nike EYBL Peach Jam volgende zomer. Vanaf nu heeft Cadeau nog geen besluit genomen en zal het roostervoorspellingen voor het team van volgend jaar bekijken voordat een beslissing wordt genomen.

“De belangrijkste aspecten van mijn beslissing zullen de lijst zijn”, zei hij. “Als er een open plek op de lijst is, kan ik van deze gelegenheid gebruik maken om opnieuw te classificeren als ik denk dat het goed voor mij is.”

Caddo benadrukte zijn winnaarsmentaliteit en stelde hoge doelen voor zijn tijd bij Chapel Hill.

“Ik heb een winnaarsmentaliteit”, zei hij. “Ik denk dat mijn mentaliteit geweldig zal zijn als ik in North Carolina ben. Het past goed en we gaan veel wedstrijden winnen.”

Hij vervolgde: “Terwijl ik daar ben, wil ik er een zijn en klaar zijn.” “Ik wil een nationaal kampioenschap winnen en de loterij kiezen.”

READ  NFL Insider Notes: hoe de handel van Russell Wilson tot stand kwam en wat leidinggevenden erover zeggen, plus de laatste zakelijke omwenteling

De inzet van Cadeau is enorm voor Hubert Davis en het personeel. Cadeau staat landelijk in de top 10, grotendeels vanwege zijn allround vaardigheid in de game-industrie. Hoewel Cadeau een van de beste scorers in de klas is, onderscheidde zijn onbaatzuchtigheid en visie hem van alle andere point guards. Of hij nu in de klasse van 2024 blijft of naar 2023 gaat, hij heeft de kans om vanaf de eerste dag in het middelpunt van de belangstelling te staan.