april 23, 2024

USMNT versus. El Salvador Score: Het doelpunt van Anthony Robinson bezorgt het team van Greg Berholder opnieuw een bescheiden overwinning.

Het Amerikaanse nationale elftal, dat donderdag El Salvador met 1-0 versloeg in de WK-kwalificaties, nadert een plek in Qatar. De Amerikanen waren verre van scherp en misten duidelijke kansen in de eerste helft, maar wonnen in de tweede helft dankzij een elegante afwerking van Anthony Robinson. Fulham Fulbach scoorde twee doelpunten om zich te kwalificeren voor rood, wit en blauw na zijn 52e minuut staking.

Nadat ze de dag begonnen met een 5-3-1-record, realiseerden de Amerikanen zich dat ze de kans hadden om hun aanwezigheid te vestigen in een van de drie live-locaties voor het WK 2022, en ze deden het werk, zij het niet betrouwbaar. Op de bank met jonge sterspits Ricardo Pepi kreeg zijn oude FC Dallas-teamgenoot Jesus Ferreira zijn start. Maar de in Colombia geboren aanvaller kon niet leveren omdat hij in de eerste 20 minuten een goede kans en een gouden kans miste.

De Verenigde Staten hadden 62,4% van de 17 schoten op de El Salvador Six, maar de truc kwam terug, waarbij de bezoekende verdediging niet tijdig reageerde. Zien:

De Verenigde Staten noteerden 2,98 xG, maar konden het risico niet nemen om het uit te stellen, terwijl El Salvador enigszins comfortabel won met het aanbod. De pagina van Hugo Perez was slechts 0,20 xG in zes totale schoten.

Het leek erop dat Weston McKennie aan het einde van de wedstrijd had gescoord, maar Greg Berholter sprak met het medische team dat iedereen zou worden geëvalueerd voor de wedstrijd van zondag tegen Canada. belangrijkste +. Zijn tikken leek geen probleem te zijn.

READ  President Biden reist naar Saoedi-Arabië en belooft een "Baria"-staat te creëren

Hier zijn enkele tips van de concurrentie:

1. Robinson bezit

Buiten McKennie zou iedereen in het nationale team van Robinson de beste clubvorm kunnen hebben, en dit begint zich te vertalen in succes voor de club en het land.

“We noemen onze hele rug de superkracht van ons team. We doen het omdat ze produceren, ze geven ons dit en de doelen, als we kijken naar de kwalificatie voor het WK tot nu toe”, zei Berholder. “Onze hele ruggen hebben enorm bijgedragen, Sergino [Dest] Er zijn doelen en hulpmiddelen, Robinson heeft doelen en hulpmiddelen, en er zijn hulpmiddelen voor Yatlin. Onze hele ruggen zijn geweldig voor ons en ze maken een groot deel uit van hoe we spelen.”

Robinson’s zelfvertrouwen was duidelijk te zien in zijn backflip-viering en in zijn acties daarna. Hij is sinds december niet eens meer in een wedstrijd voor de club of de provincie verschenen. (Dit is een feest dat Berholder niet verbiedt)

Robinson’s 86 schoten, drie kansen, drie schoten op doel en negen rebounds waren de beste prestaties die Robinson ooit heeft gezien. Hij is tot zijn recht gekomen in volledige achterste positie en is een van de grootste WK-kwalificatiewedstrijden in Qatar geworden toen het de grootste vraag op de lijst was voor de kwalificatieronde.

2. Vergeet nooit de betrouwbare Adams

Als je de naam van een verdedigende middenvelder tijdens een wedstrijd niet hoort, betekent dit dat ze in uitstekende vorm waren. Dat was die avond het geval met Tyler Adams. Hij voltooide bijna 90 procent van zijn passes, overwon belangrijke aanvallen van El Salvador en herstelde meer dan 10 ballen in het team, en Adams deed het allemaal. In de tweede helft deed hij verdedigend werk van twee middenvelders, waardoor Berholter zijn andere middenvelders naar voren kon duwen, wat het winnende doelpunt bereikte.

READ  Jennifer Lopez en Ben Affleck zien er Parijse chic uit tijdens hun lunch op huwelijksreis

De visie dat hij altijd zou moeten zijn waar hij zou moeten zijn, is een geweldige abstractie, wat Adams een geweldige aanwinst voor dit team maakt. Hij werd het belangrijkste lid van het nationale team. Hij is de motor die doorgaat tot hij weg is.

3. De eerste helft van de droogte komt terug om ze te bijten

De Verenigde Staten hebben twee doelpunten in de eerste helft gescoord in de WK-kwalificaties, niet minder dan als het lawaai zou maken in Qatar. Donderdag, waarvan sommige in lijnwisselingen kwamen. Anthony Robinson wist bijvoorbeeld niet waar Jesus Ferreira de bal wilde hebben, wat leidde tot enkele hoge voorzetten die op de grond moesten worden geslagen of gespeeld. Wanneer Berholder zijn spelers rouleert – hij heeft geen andere keuze dan drie wedstrijden in zes dagen te spelen – moet een teken en bekendheid in zijn midden worden gevestigd.

De terugkeer van Gio Raina in de kwalificatieperiode in maart zal een aantal van die problemen verlichten, maar Berholder was niet in staat om het eerste team op de been te brengen om een ​​set te maken en dat is te zien. Ze blonk uit in aanpassing en ontwikkeling in de tweede helft – 11 doelpunten in de tweede helft in negen wedstrijden – maar tegen de beste tegenstanders kan hun geluk uitgeput zijn en we kunnen beginnen met het zien van langzamere startpunten. Kwijt.

Het hebben van een goede christelijke politieagent is ook belangrijk omdat Berhalder zijn eerste stuurman uit het spel liet vallen. “Over het algemeen is Christian tevreden met de inspanningen in het spel”, zei Berholder. “Ik denk dat de uitvoering meer had kunnen zijn, en kijkend naar dat moment van de wedstrijd, dachten we na over waar de wedstrijd heen zou gaan, en we wilden hem neerhalen en nieuwe benen krijgen.”

READ  China's 2022 Govt Lockdowns Inflatierisico is enorm ten opzichte van 2020

Voor iemand die uitblinkt aan de bal, zijn slechts 42 aanrakingen op de bal niet genoeg voor de politie. Hij creëerde drie kansen, maar die waren tijdens de wedstrijd klein en hij kon geen schot richting doel krijgen.