april 26, 2024

USFL Week 4-resultaten: The Breakers proberen de hengsten bij te houden terwijl gokkers strijden om de play-offpositie in het zuiden

De New Orleans Breakers zullen de Birmingham Stallion moeten bijhouden als ze de NFL Southern Division willen winnen, waardoor het duel van zondag met de Houston Gamers des te belangrijker wordt. Een overwinning voor de Breakers zou New Orleans achter de Stallions houden – het enige team dat ongeslagen is in de competitie.

Houston, geleid door de terugtrekkende Mark Thompson, wil de crash in het vierde kwartaal van vorige week tegen de bandieten van Tampa Bay wreken. Thompson ging week 4 binnen en leidde de USFL in meeslepende werven, terwijl Breakers wide receiver Johnny Dixon de competitie leidde in het ontvangen van werven. Deze game bevat twee van de beste spelers in het vaardigheidscentrum in de USFL.

Houston’s overwinning plaatst de gokkers in een confrontatie van drie richtingen met New Orleans en Tampa Bay voor de tweede en laatste play-off in de Southern Division – dus deze wedstrijd is ook groot voor hen. Dit is de laatste wedstrijd van het weekend in week 4 van de USFL.

In de wedstrijden van zaterdag

Generaals 21, Mullers 13: De New Jersey Generals (3-1) vestigden zich als de beste spelers in de Northern Division en gebruikten de indrukwekkende quarterback-prestaties van quarterbacks Louis Perez en Dandere Johnson om de Pittsburgh Mowlers te verslaan. Perez ging 11 van 14 voor 102 yards terwijl Johnson 9 van 10 voor 98 yards eindigde en in de overwinning landde.

Johnson, de beste speler van de competitie in de competitie, bleef slechts 14 meter verwijderd van de rush. Darius Victor had de speling met 57 yards en een snelle touchdown, terwijl KaVontae Turpin ook een sprint van 37 yards en een punt had. New Jersey leidt Philadelphia met één wedstrijd in het noorden.

READ  De toekomst van Lionel Messi: Barcelona, ​​Saoedi-Arabië of Miami?

Hengsten 16, Bandieten 10: Birmingham blijft het enige ongeslagen team in de USFL, dankzij een dominante defensieve prestatie in de overwinning op Tampa Bay. In een wedstrijd tussen twee van de beste teams van de competitie hield de verdediging van de hengsten de dieven slechts 158 meter van de aanval af – 36 in de tweede helft.

Na een 10-7 achterstand in de eerste helft waren twee velddoelpunten van Brandon Aubry in het derde kwart de enige twee punten die de hengsten nodig hadden dankzij hun dominante verdediging. De hengsten begonnen traag in het spel, maar Alex McGough leidde Birmingham in een rit van 17 wedstrijden en 77 meter die hen in het tweede kwart om 9.04 uur aanspoort. Birmingham leidde voor het eerst in de wedstrijd dankzij McGough’s 1-yard run om ze op een 7-3 voorsprong te zetten met nog 1:21 te gaan in de eerste helft.

De enige touchdown van Tampa Bay was een pass van Jordan Ta’amu naar Richard Davis voor 9 yards in de laatste minuut van de eerste helft, waardoor de Thieves een 10-7 voorsprong kregen. De trip van vijf wedstrijden en 67 meter was het laatste offensieve moment van de bandieten.

Bekijk ons ​​liveblog hieronder voor een herhaling van de wedstrijden op zaterdag en voor de laatste updates over het evenement van zondag, en klik op Home USFL liga rangschikkingEn Planning en meer.