maart 29, 2024

USFL Week 1-resultaten, afhaalmaaltijden: Gokkers, Breakers winnen zondagse close-wedstrijden; Bandieten uitgesteld – Maulers

USFL Week 1-resultaten, afhaalmaaltijden: Gokkers, Breakers winnen zondagse close-wedstrijden;  Bandieten uitgesteld - Maulers

Het eerste weekend van de USFL games zit er nog niet op. De triple-hit van zondag werd gehavend door het weer in Birmingham, Alabama. Het begon toen de eerste wedstrijd tussen de Michigan Panthers en de Houston Gamblers een uur werd uitgesteld, en eindigde met een nachtvertraging tussen de Tampa Bay Bandits en de Pittsburgh Mowlers (de wedstrijd vindt nu plaats op maandag om 19.00 uur ET).

De twee gespeelde zondagduels stelden niet teleur. De eerste is dat de Houston-gokkers ternauwernood een furieuze comeback van de Michigan Panthers afweerden, wiens waarschijnlijke landing in het laatste spel onvolledig was in de eindzone. De gokkers wonnen de openingswedstrijd op zondag met 17-12 toen Mark Thompson 13 keer snelde voor 71 yards. Shea Patterson ging 17 van de 25 voor 192 yards en touchdowns voor de Panthers, maar de quarterback had ook drie onhandige pogingen (één verloren) in de nederlaag – een deel van negen onhandige pogingen die Michigan op de dag had.

In de tweede van drie wedstrijden die zondag op het programma stonden – vóór het uitstel – profiteerden de New Orleans Breakers van fouten in de eerste helft van de Philadelphia Stars om een ​​vroege voorsprong op te bouwen, ontdekten vervolgens hun aanvallende stroming in de tweede helft en wonnen 23 -17. Jordan Ellis kreeg groen licht vanaf twee meter afstand om het vierde kwartaal te beginnen dat de Breakers voorgoed op voorsprong zette. The Stars keken tegen een achterstand van 9-0 aan voordat ze de wedstrijd in het derde kwart op 17-17 brachten. Darnell Holland haastte zich naar 42 yards om de wedstrijd in het derde kwartaal gelijk te trekken, waarbij de Stars 10 punten scoorden in het kwartaal.

De bugs in Philadelphia zijn in de loop van de middag opgelost. Quarterbacks Brian Scott gooide een onderschepping naar Fontay Diggs, die 37 touchdown yards terugkwam om de Breakers met 7-0 op voorsprong te zetten. New Orleans blokkeerde ook de weddenschap van Matt Mengele voor de veiligheid. Mengal miste ook twee velddoelpunten, één van 45 yards en één van 44 yards. De Breakers hadden zes zakken in de overwinning en Davin Bellamy scoorde er drie.

We hebben al een thriller gezien in Birmingham Stallion wint de seizoensopener op zaterdagavondOok de beide wedstrijden van zondag waren nipt. De drie winnaars zijn tot nu toe uit de South Division – Hier is een blik op de ranglijst – Alle resultaten waren binnen zes punten. Hier is een overzicht van de resultaten op de lijst van zondag:

zaterdag
Birmingham Hengst 28, New Jersey 24 generaals

Zondag
Houston Gamblers 17, Michigan Panthers 12 (finale)
New Orleans Breakers 23, Philadelphia Stars 17 (finale)

Maandag
Tampa Bay Bandits vs Pittsburgh Mullers, 19.00 uur ET, FS1, fuboTV (PPD vanaf zondag ivm regen)

Hier zijn de afhaalrestaurants van de wedstrijden van zondag (je kunt de hoogtepunten en updates herbeleven in het liveblog hieronder).

Waarom wonnen Houston-gokkers?

Gokkers profiteerden van twee beurten van een Panthers-aanval die in de eerste helft geen punten scoorde, met behulp van een verwarring van Shea Patterson en een andere struikeling van Paxton Lynch om een ​​tweevoudige touchdown te scoren die leidde tot een 17-0 voorsprong bij de rust . Michigan had negen mislukkingen en twee verloren door quarterbacks, waardoor ze met een tekort aan balbezit werden geconfronteerd (in de NFL kan een team tot negen punten scoren op balbezit).

Waarom Michigan Panthers verloren

De Panthers hadden drie mislukkingen in het tweede kwart, wat de nadruk legde op inconsistent spel op het middenveld gedurende de middag tussen Patterson en Lynch. De Panthers voltooiden eigenlijk net zoveel passes in de eerste helft als ze haperden (vijf), wat resulteerde in 14 punten door gokkers. De comeback in de tweede helft was te groot om te worden overwonnen vanwege fouten in de eerste helft.

Waarom hebben de New Orleans Breakers gewonnen?

Geef de belediging van New Orleans wat eer voor het vinden van zijn ritme in de tweede helft nadat hij doelpuntloos was geworden op zijn eerste zes balbezit. De Breakers droegen sterverdediging op de grond, stormden 171 yards en twee landingen op weg om punten te scoren op back-to-back bezittingen voor de overwinning; 58 van die stroomwerven kwamen in deze twee scoringsorders.

Waarom hebben de Philadelphia Stars verloren?

De eigen fouten van teams kosten de sterren hierin. Twee velddoelpunten verloren zes punten van het bord en een worp zonder bal leidde tot veiligheid door de breakers, waardoor alle offensieve vorderingen van Philadelphia in de eerste helft werden geschaad. Brian Scott gooide ook een onderschepping die terugkwam en de Stars vroeg in de wedstrijd in een 7-0-hole bracht. De Superstars gaven de breaker negen punten en verloren een kans aan zes van hen in de aanval. Ze verloren er zes.

Het toneelstuk van vandaag

De Punters namen een 3-0 voorsprong met de Panthers die de rode zone in gingen voordat een verdedigend einde Shea Patterson van Ahmed Gooden dwong te struikelen, terwijl Reggie Northrop de rebound 87 meter de andere kant op nam voor de score en Houston een solide 11-0 voorsprong bezorgde om het tweede kwartaal te beginnen.

Patterson aarzelde om het spel te starten, maar Gooden profiteerde van de situatie. Het eindigde met drie gedwongen holdings en twee zakken.

volgende

De Panthers (0-1) spelen vrijdagavond om 20.00 uur tegen de New Jersey Generals (0-1) terwijl de Gamblers (1-0) zaterdag om 19.00 uur ET tegen Birmingham Stallion (1-0) spelen. The Stars (0-1) spelen op zaterdagmiddag ET tegen Pittsburgh Maulers (0-0) terwijl The Breakers (1-0) zondag om 15.00 uur ET tegen Tampa Bay Bandits spelen. Alle wedstrijden van het reguliere seizoen van de NFL worden gespeeld in Birmingham, Alabama.