juni 17, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Tony Vitiello ging schreeuwen nadat honkbal uit Tennessee de CWS van 2024 bereikte

Tony Vitiello ging schreeuwen nadat honkbal uit Tennessee de CWS van 2024 bereikte

Honkbalcoach Tony Vitiello uit Tennessee vierde zondag opnieuw een plaats in de College World Series in het Lindsey Nelson Stadium.

Vervolgens liet hij tijdens zijn persconferentie na de wedstrijd een openingsverklaring van zeven minuten los om zijn kijk op succes te bespreken. De opmerkingen van Vitello volgden op een vraag na de 10-8 nederlaag van UT tegen Evansville op zaterdag, waarin werd gevraagd of het succes van Tennessee dit seizoen zou worden beslist in Game 3 van het Knoxville Super Regional-toernooi.

Vitello stelde dat de vraag eerste honkman Blake Burke, die samen met Vitello in de persconferentie zat, dwars zat.

Dit is wat Vitello te zeggen had nadat de Vols 12-1 waren geworden om terug te keren naar Omaha:

“Felicitaties aan onze fans, zeker. Ik bedoel, het gejuich, zeker het luidste dat het hier ooit is geweest. Felicitaties aan onze spelers. Het is duidelijk dat ze net zo hard hebben gewerkt als wie dan ook op dit punt in het seizoen is gebleven. En natuurlijk een enorme felicitatie Tegen Evansville wist ik niet echt hoe ik het moest zeggen of laten zien, of hoe ik me zelfs maar moest horen beschrijven hoeveel respect we hebben voor hun programma en dit team in het bijzonder.

“Dus daar laat ik het bij. En nadat we over hun programma hadden gesproken, heeft Coach (Wes) Carroll in een flink aantal hotels verbleven als rekruteringsman, en ik ook. Dus jullie hebben een fout gemaakt door mij de kans te geven Dus ik zal aan mijn openingsverklaring toevoegen waar we gebleven waren (zaterdag) waar iemand mij een vraag stelde die een van mijn spelers van streek maakte, dus ik zal hem steunen, maar nogmaals, als je me moet onderbreken, onderbreek me dan. Ik heb in veel hotels verbleven om in deze situatie alleen te zijn en rond te rennen en naar de wedstrijden te kijken, en ik denk dat we dat van A tot Z hebben gedaan terwijl ik was. Nou, iedereen die erover nadenkt om onze plaats te bezoeken, die we zijn aanwerven en je denkt dat dit een plek is waar je een handje kunt komen helpen en zien hoeveel geld we je kunnen bieden, verspil onze tijd niet en verspil ook jouw tijd niet.

READ  Husker's erfenis OL Sledge blijft thuis

“Maar de vraag werd eigenlijk gesteld over ons seizoen en als we (zondag) zouden verliezen, zou het allemaal voor niets zijn, en daar was Blake Burke niet erg blij mee. Blake Burke heeft veel in dit specifieke programma geïnvesteerd. Blake, die dag zou ik er een beetje wild over zijn geweest en ik zou zeggen: “B, je liet me niet schieten in de sportschool of iets dergelijks, maar hij behield zijn kalmte. Jij duidelijk.” “Als ik me in actie heb gezien, heb ik niet veel kalmte, dus ik zal daar even over praten, want het begon.” Toen we het grootste deel van het seizoen nummer 1 waren, is dat geen echte uitspraak. Ik weet niet wie de nummer 1-speler was in de voorbereiding, want ik kijk er niet naar. Het is een heel moeilijke sport om te voorspellen wat er gaat gebeuren. En dat waren ze ook niet. We stonden op de eerste plaats Het grootste deel van dit seizoen was ik, toen we het voor het eerst overnamen, verbaasd dat Kentucky de competitie won, waar jullie over schreven – het is een van de meest, zo niet de meest competitieve competitie en ze waren nummer 1. in de divisie, maar op de een of andere manier waren we nummer één in de schrijverspeiling, maar dat waren we het grootste deel van het seizoen niet en we moesten werken om dat punt te bereiken.

“Maar nogmaals, het woord succes is heel belangrijk voor mij in deze zaal. We laten deze jongens opschrijven wat succes voor hen is en we leren ze dat ze moeten definiëren wat een succesvolle hit is of wat een succesvol uitje is. Wat het ook is. is, het is Noah Webster – Webster’s Dictionary zegt dat succes een graad of maatstaf voor prestatie is, of als je in een andere deal online leest, een graad of maatstaf voor succes, dus deze twee woorden zijn zeker de slimste kerel en maatstaf betekent dat je er komt kies wat succes is, wat best cool is, dus misschien weet Noah niet hoe hij het moet definiëren met die jongens waar je moet zweten, je moet zwaar zijn, je moet de man vertrouwen als je de grondbal opgeeft, kan (hij) maak het stuk voor jou of als je de run opgeeft, gaat de andere man met je aan de slag, maar hij was een denker. En het grote aan Noah was dat hij van zijn land hield, wat hier een soort verloren kunst is. Ik ken de man niet, maar ik heb veel respect voor hem en ik vond de manier waarop hij die hele deal schreef in termen van graad of maat leuk.

READ  Kenley Jansen begeleidde en speelde de onmisbare dubbelganger Joey Gallo

“Voor mij heb ik een keuze. Ik ben veel bij mijn vader geweest. Hij kan me niet vertellen wat ik moet doen. Ik beschouw mezelf niet als een persoon. Ik werk hier voor de mensen, maar ik ben mijn eigen baas als Ik kom hier en voor mij is succes een onderdeel van het pakket. Als onze groep succes heeft, beschouw ik mezelf als een teamgenoot Ik moet beslissingen nemen, en als je al mijn beslissingen dit weekend in een emmer gaat stoppen, dan heb ik bijvoorbeeld slechte beslissingen genomen. Misschien had Dalton Pargo mij moeten slaan gisteren en had vandaag enig succes en ik weet niet zeker of hij dat gisteren ook niet zou hebben gedaan als we hem op (Shane) Harris hadden aangesproken, omdat hij naar huis wil en hij gaat naar huis (naar Omaha), maar jij. Je weet wat Bargs doet, succes voor mij is een goede teamgenoot zijn, en dat is de man met wie ik zonder twijfel om veel redenen van het team kan opschieten, het enige dat ik noemde na vorig seizoen, omdat ik in de badkamer huilend van veel emoties nadat we vorig jaar Clemson hadden verslagen, ik kom elke dag naar mijn werk en stap opgewonden uit mijn auto. En om plezier te hebben en in de buurt te zijn van mensen die hier willen zijn en in een omgeving zijn waar je elke dag met plezier naar toe komt. 100% succes. Omaha is echt leuk om naar toe te gaan. Als je niet goed speelt, is het niet zo leuk. Maar het maakt mij niet echt uit om eerlijk tegen je te zijn. In feite kunnen we verdergaan waar Evansville was gebleven. Het is niet de bedoeling dat we winnen, omdat de eerste plaats nooit wint. Huisgeld dus. Dus ik zou dat dit jaar als een groter succes beschouwen, maar zeker omdat die groep in het bijzonder is wat het is.

READ  Angels' Shohei Ohtani en Braves' Ronald Acuña Jr. winnen de MLB MVP Award 2023

“En dan denk ik dat 2022 eraan kwam. We hadden in 2022 dertig wedstrijden kunnen winnen. Jared Dickey, die vandaag een geweldige post op sociale media had, transformeerde zijn hele lichaam nadat hij het honkbal verliet als onderdeel van een van de beste teams en had succes als een individu. Onder de vele andere geweldige dingen die hieraan zijn gebeurd, vond je het team niet leuk, dus wat?

Cedermer: Hoe AJ Causey een cheatcode werd als honkbalspeler uit Tennessee

‘En het enige dat ik zeker wil zeggen over Evansville, meneer Ramsey, Ty, denk ik. Sorry als ik je voornaam verkeerd heb. Laatste uit het spel. Niet wrijven, niet met de vingers wijzen, oké? Ik zei dat je niet kon spelen.” Absoluut in Omaha, je weet dat Ramsey op het vliegtuig kan stappen en naar Omaha kan gaan wanneer hij maar wil, nou weet je wat niet gemakkelijk is om te doen? Opgeblazen worden, hechtingen krijgen, je schouder bezeren, En bovendien, om in de wedstrijd van vandaag te spelen, zag je dat? Man, die man maakte me zenuwachtig. Ik zag een aantal schoten die die man maakte toen we de video keken en hij maakte me zenuwachtig, dus, Omaha of niet, wie? geeft om deze man en als hij groot is, kan hij iedereen in de ogen kijken en zeggen: ‘Als ik speel, doe ik het.’ Krijger op een gegeven moment, onderdeel van een van de beste Evansville-teams ooit van zijn teamgenoten, of als hij teruggaat naar die faciliteit in Evansville, zullen ze zeggen: ‘Hell, ja, daar’ Die man daar.

Mike Wilson behandelt atletiek van de Universiteit van Tennessee. E-mail hem op [email protected] en volg hem op Twitter @Door Mike Wilson. Als je Mike’s berichtgeving leuk vindt, Overweeg een digitaal abonnement Het geeft je toegang tot alles.