juli 19, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Tiger Woods zegt dat zijn dagen als fulltime golfer voorbij zijn: ‘Niet fulltime, nooit meer’

Tiger Woods zegt dat zijn dagen als fulltime golfer voorbij zijn: ‘Niet fulltime, nooit meer’

“Ik denk dat het realistisch is om een ​​dagtour te spelen, niet fulltime, nooit meer, maar kiezen en kiezen zoals Mr. (Ben) Hogan deed,” vertelde Woods aan interviewer Henny Coyak.

“Kies een paar evenementen per jaar en speel ermee Opleiding Bereid je er omheen voor. Jij speelt. Ik denk dat we vanaf nu zo moeten spelen.

“Het is een ongelukkige waarheid, maar het is mijn waarheid. Ik begrijp het, ik accepteer het.”

Woods begon een interview over lange afstand vanuit zijn huis in Zuid-Florida, dat hij een klein “blok” in zijn voortgang noemde, het bewijs van ernstig beenletsel bij een auto-ongeluk in de buurt van Los Angeles in februari.

Woods zegt tijdens zijn Acute revalidatie, Simpele dingen zoals zijn zoon zien spelen of naar vogels luisteren, zijn logischer.

“Ik heb nog een lange weg te gaan … nog niet eens halverwege … ik heb veel beenspiergroei en zenuwgroei. Tegelijkertijd weet je het. Ik heb vijf rugoperaties gehad. Ik heb er dus mee te maken. Dus terwijl het been sterker wordt, kan soms de wervelkolom functioneren. … Dit is de moeilijke manier.

“Ik ben blij dat ik naar buiten kon om Charlie te zien spelen, of om naar de achtertuin te gaan en een uur of twee alleen door te brengen zonder dat iemand praat, geen muziek, niets. Luisteren naar de fluitende vogels is het deel dat ik echt heb gemist. “

Woods zal deze week deelnemen aan de Hero World Challenge in de Bahama’s. De 20-koppige wedstrijd komt ten goede aan de Woods Foundation.

READ  Nieuw 10-jarenplan voor de Cosmos

Woods is van plan om zijn eerste mediabeschikbaarheid te houden na de ET-crash om 9.00 uur dinsdag in New Providence, de Bahama’s.