december 7, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Taylor Swift ‘verwoest’ door de dood van een fan vóór de tourshow van Eras in Brazilië – The Hollywood Reporter

Taylor Swift ‘verwoest’ door de dood van een fan vóór de tourshow van Eras in Brazilië – The Hollywood Reporter

Taylor Swift sprak over een fan die stierf voordat haar Eras Tour-show vrijdag in Brazilië begon.

De singer-songwriter nam het over Instagram-verhaal In een verklaring zei hij: “Ik kan niet geloven dat ik deze woorden schrijf, maar het is met een gebroken hart om te zeggen dat we eerder vanavond voor mijn show een fan hebben verloren. Ik kan je niet eens vertellen hoe verdrietig ik ben Er is heel weinig informatie die ik heb, behalve het feit dat ze zo mooi en zo jong was.

Ze vervolgde: “Ik zal niet vanaf het podium over deze kwestie kunnen praten, omdat ik me erg verdrietig voel als ik erover probeer te praten. Ik wil nu zeggen dat ik dit verlies diep voel en dat mijn gebroken hart uitgaat naar haar familie en vrienden. Dit is het laatste wat ik dacht dat zou gebeuren toen we besloten deze tour naar Brazilië te maken.

Swift is vorige week zojuist begonnen aan de internationale etappe van haar Eras Tour in Latijns-Amerika, te beginnen met een stop in Buenos Aires, Argentinië. Vervolgens vertrok ze naar Rio de Janeiro, Brazilië, voor de eerste avond van de derde avond op vrijdag.

Hoewel er weinig details over de doodsoorzaak van de fan zijn onthuld, komt Swift’s verklaring na video’s die op sociale media circuleren waarin de zanger waterflessen naar fans gooit vanaf het podium tijdens een concert in Brazilië. Mensen op sociale media beweren ook dat het stadion waar de show werd gehouden fans verbood waterflessen mee te nemen, terwijl de temperatuur vrijdag opliep tot bijna 40 graden.

READ  "RRR" debuteert; De Batman-film stijgt naar $ 673 miljoen vanaf de WW Box - Deadline

Swift is op een gegeven moment ook te zien in een video, waarin ze de show pauzeert om ervoor te zorgen dat fans water krijgen. “Er zijn hier mensen die water nodig hebben, misschien 9, 10, 12 meter verderop”, vertelde ze de menigte. ‘Dus wie er ook verantwoordelijk voor is om ze dat te geven, zorg er gewoon voor dat het gebeurt. Kan ik een indicatie krijgen dat jij weet waar ze zijn?’

Hollywood-verslaggever Ik heb contact opgenomen met een Swift-vertegenwoordiger.