mei 4, 2024

Sunday Night Football: Jordan Love gooit drie touchdowns terwijl Packers Vikings met 33-10 verslaan

Nadat de Seahawks eerder op zondag verloren van de Steelers, gaan de Packers en Vikings hun wedstrijd van week 17 in en sluiten hun eigen einde af voor een postseason-ligplaats.

De Packers profiteerden ten volle van de situatie in een 33-10 overwinning op Minnesota op Sunday Night Football.

Green Bay begon goed en nam halverwege het eerste kwartaal een 10-0 voorsprong toen Love contact maakte met Jayden Reed via een touchdownpass van 33 meter. Love had toen een run van 2 meter in het tweede kwartaal en nog een touchdown van 25 meter voor Reid voor een voorsprong van 23-3 tijdens de rust.

Op zoek naar balbescherming buiten de quarterback-positie wendde Vikings-hoofdcoach Kevin O'Connell zich tot Jaron Hall in plaats van Nick Mullens. Maar Hall was ineffectief in de eerste helft en gooide een onderschepping die leidde tot Reed's eerste touchdown en onhandige een zak die leidde tot Reed's tweede score.

Nick Mullens verving Hall in de tweede helft, maar kreeg de bal in het derde kwart niet in de eindzone. De Packers reageerden met een drive van 13 play en 91 yard, waarbij Love Bo Melton een touchdown van 9 yard sloeg om de score op 30-3 te brengen.

De Vikingen scoorden nadat een muff-punt van Green Bay hen een eerste doelpunt opleverde bij de 7. Maar Anders Karlsson maakte een velddoelpunt van 37 meter voor de eindscore, en Green Bay won met 23.

Love eindigde op 24-33 voor 256 yards met drie touchdowns en een haastige touchdown. Sean Clifford kwam laat in de wedstrijd binnen en voltooide een van zijn passes naar Melton voor 37 yards op de derde plaats.

READ  Georgia CFP National Championship Score tegen Alabama: Live-aankondigingen

Aaron Jones ging voorop met 20 carry's voor 120 yards. AJ Dillon had zeven carry's voor 27 yards en verliet de wedstrijd met een angel. Reid had zes vangsten voor 89 yards met twee touchdowns voordat hij de wedstrijd verliet met een borstblessure. Melton ving zes passes voor 105 yards met een touchdown.

Hall was slechts 5 uit 10 voor 67 yards. Mullens eindigde 13 van 22 voor 133 yards met een touchdown en geen tips.

Justin Jefferson had een rustige nacht en ving vijf passes voor 59 yards.

Green Bay domineerde met 470 yards en 28 first downs. De club stond met 9 van 14 op de derde plaats. De club leidde ook in balbezitstijd van 37:32 tot 22:28.

Nu het 8-8 is, zullen de Packers een play-offplek veroveren als ze de Bears in week 18 thuis verslaan. Die wedstrijd wordt om 16:25 ET op CBS gespeeld.

De 7-9 Vikingen hebben een overwinning op de Lions nodig en veel hulp om de play-offs te bereiken. De wedstrijd van Minnesota tegen Detroit wordt om 13.00 uur ET gespeeld op Fox.