juni 19, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Steve Martin weerlegt beschuldigingen van co-ster van ‘Little Shop Of Horrors’ – Deadline

Steve Martin weerlegt beschuldigingen van co-ster van ‘Little Shop Of Horrors’ – Deadline

Steve Martin heeft gereageerd op de beschuldigingen van zijn tegenspeler uit 1986, Miriam Margulies Kleine horrorwinkel.

In haar nieuwe memoires Oh Mary: Verhalen uit een buitengewoon levenschreef de ervaren actrice over het spelen van Martins tandartsassistente Orin Scrivello DDS, met name de volgorde waarin Martins personage de deur sluit voor het personage van Margolyes en haar een klap geeft.

“Ik werd de hele dag geslagen met open deuren in mijn gezicht; Hij werd herhaaldelijk geslagen, geslagen en neergeslagen door de onaangename en onbeschaamde Steve Martin – misschien wel uitbundig – en keerde boos en met hevige hoofdpijn naar huis terug.

Algehele evaluatie? Martin was “ongetwijfeld een genie, maar hij was verschrikkelijk voor mij.”

Martin richtte de beschuldigingen in een verklaring aan Deadline:

“Toen ik voor het eerst de denigrerende beschrijving van Miriam Margulies van onze scène in de film las Kleine horrorwinkelIk was verrast. Ik herinner me dat we als professionele acteurs goede communicatie hadden. Maar als er wordt gesuggereerd dat ik haar pijn heb gedaan of op de een of andere manier nalatig ben geweest met het uitvoeren van stunts, moet ik bezwaar maken. Ik herinner me dat ik heel voorzichtig was met de nepstoot – dezelfde voorzichtigheid die ik bij elke soortgelijke scène zou gebruiken. Ze verzekerde me dat ze zich goed voelde, we maakten een paar succesvolle foto’s en gingen rondhangen. er was Er was geen fysiek contact tussen haar en mij, informeel of anderszins, in deze scène of enige andere scène die we hebben opgenomen.

Je kunt de reeks hieronder bekijken.

READ  Waarom Millie Bobby Brown zegt dat ze bang is om voor Stranger Things te gaan fotograferen nadat het vervolg op Enola Holmes was ingekapseld

Martin merkte op dat er nog anderen waren.

“Op de set waren ook de zeer bekwame en gevoelige regisseur Frank Oz, de stuntcoördinator, de cameraploeg, de scriptsupervisor en de figuranten aanwezig die getuige waren van de hele, goed gerepeteerde scène.”

Ter ondersteuning van zijn verhaal gaf Martin de volgende herinnering uit Oz:

“Ik repeteer de lichaamsbewegingen altijd in slow motion. De scène moest een nepstoot inhouden. Het is verwarrend waar je het over hebt. Het is niet de Steve die ik ken of iemand die hij kent. Hij is altijd professioneel en respectvol geweest tegen iedereen in het team.” al mijn opnames.

Oz en Martin maakten samen vier films: Kleine horrorwinkel, Vuile rotte klootzakken, Buffer En Huisoppas.