mei 8, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Steph Curry en Chris Paul werden geplaatst in de overwinning van de Warriors tegen de Thunder

Voor de tweede wedstrijd op rij stonden de Golden State Warriors tegenover een ongelooflijk opkomend team dat hun franchisester miste, en kwamen weg met een spelwinnend schot van de Splash Brother met nog 0,2 seconde te gaan.

Wat zijn daarvoor de mogelijkheden in de wereld?

Dit keer was de tegenstander de Oklahoma City Thunder, die geen schot leek te kunnen missen, voordat hij de Warriors naar een overwinning van 141-139 zag cruisen. Het was pas de negende keer in de franchisegeschiedenis – en de derde keer in de afgelopen dertig jaar – dat Golden State een wedstrijd won waarin de tegenstander 60% of beter uit het veld schoot.

Wen er niet aan, kinderen, maar nogmaals: winst is winst.

Maar het is tijd om de spelers te evalueren. Zoals altijd zijn de cijfers gebaseerd op mijn verwachtingen voor elke speler, waarbij een ‘B’ de gemiddelde prestatie van die speler vertegenwoordigt.

Let op: True Shooting Percentage (TS) is een maatstaf voor de efficiëntie van scoren, waarbij rekening wordt gehouden met driepunters en vrije worpen. De competitiegemiddelde TS was vorig jaar 58,1%.

Draymond Groen

29 minuten, 15 punten, 5 rebounds, 3 assists, 1 blok, 3 omzet, 5 fouten, 5-uit-11 schieten, 2-uit-4 drieën, 3-uit-3 vrije worpen, 60,9% TS, -1

Green zag er dit jonge seizoen verjongd uit in de aanval. Ondanks het missen van het trainingskamp en de eerste twee wedstrijden van het seizoen, heeft Dray nog steeds enkele van zijn beste aanvallen van de afgelopen jaren gespeeld: de gebruikelijke spelvoering is aanwezig, maar in zijn vier wedstrijden haalt hij gemiddeld 9,5 punten (hoewel hij nog niet volledig heeft gespeeld). ) in minuten. ), terwijl je 10-uit-20 schiet bij tweeën, 4-uit-10 bij driepunters en 6-uit-8 bij vrije worpen.

Zoals elke Warrior is Green een behoorlijk aantal keren aan de andere kant van het veld gekookt, maar ik heb de neiging dat toe te schrijven aan OKC die vooral een paar gekke shots maakte.

Graad: B+

Kayvon Looney

11 minuten, 4 punten, 3 rebounds, 4 assists, 1 steal, 1 block, 2 omzet, 4 fouten, 1-uit-2 schieten, 2-uit-2 vrije worpen, 69,4% TS, -1

Looney speelde slechts 11 minuten waarin hij worstelde met overtredingen, maar eerlijk gezegd had het een avond met weinig minuten kunnen zijn, zelfs als hij geen overtredingsproblemen had. Hij worstelde met zowel het atletisch vermogen van Jalen Williams als de combinatie grootte/spanwijdte/atletiek van Chet Holmgren, en het was vanaf het begin duidelijk dat kleinere opstellingen en Dario Saric betere opties waren.

Graad: C

Andreas Wiggins

27 minuten, 17 punten, 5 rebounds, 1 assist, 1 fout, 6-uit-11 schieten, 0-uit-1 drieën, 5-uit-8 vrije worpen, 58,5% TS, -14

Gemakkelijk Wiggins’ beste wedstrijd van het seizoen. Hij zette al vroeg de toon voor de Warriors met een agressieve aanval, en terwijl ze in het vierde kwartaal hun achterstand probeerden te overwinnen, zette hij de toon met een paar enorme passes op het aanvallende glas, waar vier van zijn vijf rebounds kwamen. Het was zijn hoogste puntentotaal van het seizoen en gelijk voor zijn hoogste rebounds van het seizoen.

Het was niet allemaal mooi, en daarom miste hij opnieuw de slotopstelling, en verdedigend was het zeker niet zijn beste dag; Maar nogmaals, niemand had dat!

READ  Tim Benz: Kom voor de handelsgeruchten van Andrew McCutcheon, blijf voor de Mitch Keeler-speculatie

Over het geheel genomen was het een zeer bemoedigend optreden van Wiggs, die veel op hemzelf leek.

Graad: B+
Bonus na de wedstrijd: Het slechtste plusminus van het team.

Steph Curry

31 minuten, 30 punten, 8 rebounds, 7 assists, 2 steals, 3 omzet, 1 fout, 9-uit-15 schieten, 5-uit-10 drieën, 7-uit-7 vrije worpen, 83,0% TS, +5

Curry’s schandalige doelpunten blijven het seizoen beginnen. Hij voegde zijn puntentotaal aan de top van de competitie (185) toe, ook al was dit een technische wedstrijd verminderd Hij scoort gemiddeld ‘slechts’ 30,8 punten per wedstrijd.

Hij scoort dit jaar 72,2% op tweepunters en 46,5% op driepunters. Weet je nog dat zijn coach zei dat hij deze zomer nog nooit een betere schutter had gehad? Ja, daarover…

Curry speelde hierin de rol van redder. Telkens wanneer de Thunder met dingen probeerde weg te rennen, kwam Curry naar buiten en maakte een grote kans. Of een onwerkelijke pass.

hij had enorm Lay-up op het stuk, met een aantal solide verdedigende bezittingen, en vormde een bedreiging op het glas, waardoor de 7’1″ Holmgren werd verbonden voor het hoge spel.

En natuurlijk had hij het belangrijkste schot van de avond, waarbij hij op de een of andere manier de rand bereikte en zich behendig wurmde voor wat uiteindelijk, na een paar minuten herhalingsrecensie, werd beschouwd als het winnende schot.

Je kent de regel: er is maar één score die je kunt behalen als je het spel wint.

Cijfer: A+
Bonus na de wedstrijd: Hij leidde het team in punten en rebounds.

Klay Thompson

33 minuten, 18 punten, 3 rebounds, 1 assist, 1 omzet, 4 fouten, 6-uit-10 schieten, 4-uit-6 drieën, 2-uit-2 vrije worpen, 82,7% TS, 0 plus/minus

Na de openingsavond hoorde ik veel gemopper van fans die bezorgd waren dat Clay met een snelle trekker schoot en onverstandige schoten maakte, in tegenstelling tot vorig jaar… wat uiteindelijk leidde tot een beetje inmenging van Green.

Curry en Chris Paul verdedigden Thompson snel na dat verlies – hun enige nederlaag dit seizoen – en zeiden dat ze de schoten die Klay maakte leuk vonden. Ik was het ermee eens: ik dacht dat het een goed schot was, maar het ging er niet in.

Vanaf dat moment? Hij slaat 14 uit 25 op tweeën en 12 uit 24 op drieën. Dit zal werken.

Hij maakte ook enorme toneelstukken op het traject. Uiteraard was zijn winnende doelpunt op woensdag een hoogtepunt, maar Klay beschikte ook over een geweldige verdediging in de late wedstrijd (hij hielp een doelpunt af te dwingen in de laatste minuut van deze wedstrijd), maakte goede beslissingen en passes en had ijs in zijn aderen (hij gelijkspel en de startsein met nog 38,1 seconden te gaan).

Hij leidt het team in minuten per wedstrijd! Geweldig seizoen tot nu toe.

Klasse A-

Dario Saric

20 minuten, 20 punten, 6 rebounds, 3 assists, 1 steal, 1 omzet, 2 fouten, 6-uit-9 schieten, 4-uit-7 drieën, 4-uit-4 vrije worpen, 92,9% TS, +3

Met alle respect voor Warriors-legende en NBA-kampioen Nemanja Bjelica, het is absoluut tijd om te stoppen met praten over “Saric is de Bjelica van dit jaar.”

READ  Stephen Strasbourg uit Washington keert na één start terug op de geblesseerde lijst

Šaric is vergelijkbaar met Bjelica, maar Bjelica is veel beter in bijna elk onderdeel van basketbal.

Super Dario liet zien hoe hij meteen vanaf de bank het verschil kan maken door een hattrick van triples te slaan in het eerste kwart en een teamhoge 11 punten te scoren in het kwart…punten die de Warriors hard nodig hadden.

Later in de wedstrijd liet hij ook zien dat hij scoorde, maar het waren zijn rebounding, passing en snelheid die de wedstrijd echt beïnvloedden. Zijn relatie met Paul is vrij duidelijk, en de twee bekwame, voorzichtige en uiterst getalenteerde veteranen geven de bankeenheid voldoende kalmte.

Het duurde een paar wedstrijden voordat hij begon te schieten, maar in de laatste twee wedstrijden scoorde Saric 35 punten in 40 minuten, terwijl hij 12-uit-18 schoot vanuit het veld en 7-uit-12 vanaf de andere kant van de boog.

Ik moet Leah een handje helpen na haar geweldige artikel.

Cijfer: A+

Jonathan Kuminga

22 minuten, 19 punten, 2 rebounds, 1 assist, 3 omzet, 2 fouten, 9-uit-15 schieten, 0-uit-2 drieën, 1-uit-2 vrije worpen, 59,8% TS, +3

Dit was een soort verhaal van twee Kuminja’s, ten goede en ten kwade.

Het positieve is dat Kuminga ons de grootste glimp tot nu toe heeft gegeven van zijn potentieel als teamveranderende enige doelpuntenmaker. We hebben betere aanvallende wedstrijden van hem gezien, maar dit was – naar mijn mening – de beste die we hem ooit in de rol van topscorer hebben zien passen. Hij forceerde de actie niet, hij maakte geen slechte schoten, maar hij toonde het vermogen om de bal te pakken met nog 10 seconden te gaan in de schotklok, aan het werk te gaan, zijn verdediger te koken en goed te kijken. De Warriors hebben Wiggins en Jordan Paul de afgelopen jaren in deze rol gehad en het was erg spannend dat het erop leek dat Kuminga die rol zou kunnen vervullen. Het hebben van een speler op de bank aan wie je de bal kunt geven en weg kunt krijgen en erop kunt vertrouwen dat je een goed schot krijgt, is enorm.

Het nadeel is dat Kuminga niet veel deed. Hij is dit seizoen overal geweest (in de goede zin van het woord, niet in de zin van uit de hand gelopen), maar in deze wedstrijd kwam hij niet veel aan bod op het gebied van verdediging of rebounding.

Maar het heeft zeker indruk op mij gemaakt!

Graad: B+

Chris Paulus

28 minuten, 1 punt, 2 rebounds, 13 assists, 2 steals, 1 fout, 0-uit-6 schieten, 0-uit-2 drieën, 1-uit-2 vrije worpen, 7,3% TS, +6

Ben je klaar voor wat wilde statistieken? Hier komen ze!

Het scoren en schieten was slecht, maar dat is de enige smet op zijn cv in zijn eerste anderhalve week als Warrior. En met de manier waarop hij speelt, zal Paul’s score een slecht seizoen niet in een goed seizoen veranderen; Hij zou van een goed seizoen een All-Star-campagne maken.

READ  Seahawks laten Jamal Adams, Quandere Diggs en Will Dissly vrij

Ik heb het gevoel dat ik dit seizoen niet genoeg woorden zal hebben om uit te leggen hoe belangrijk hij is voor dit team. Ik denk niet dat ze in de buurt komen van het winnen van dit spel als hij niet langzamer gaat spelen en de tweede eenheid in beide helften domineert.

Klasse A-
Bonus na de wedstrijd: Hij leidde het team in assists.

Gary Payton II

22 minuten, 9 punten, 3 rebounds, 1 assist, 2 steals, 1 omzet, 2 fouten, 4-uit-6, 1-uit-3 schieten, 75,0% TS, +9

Een van de dingen waar ik dit seizoen het meest naar uitkeek, was om Payton gezond te zien. In Portland is het nooit gelukt en hij werd duidelijk ziek teruggestuurd naar de familie Dobbs. Zelfs na een maand out te zijn geweest, was het duidelijk dat hij niet zo gezond en atletisch was als we gewend waren.

Ik was opgewonden om hem in 2021-2022 weer in vorm te zien komen. In plaats daarvan krijgen we iets veel beters.

GPII heeft zich dit jaar in veel opstellingen in de late game opgewerkt dankzij zijn defensieve voorsprong, defensieve veelzijdigheid, activiteit op het glas (waar de rebound-totalen zijn impact niet nauwkeurig weerspiegelen) en karbonades.

Dit keer resulteerde het in een enorme mand.

Het leek erop dat Payton spaarzaam zou moeten spelen, ook al was hij uitstekend in zijn minuten. Nu lijkt het erop dat hij een grote rotatierol nodig heeft: en dat lijkt hem ook te zijn.

Klasse A
Bonus na de wedstrijd: Hij leidde het team in plus/min.

Mozes Modi

18 minuten, 8 punten, 1 rebound, 2 assists, 1 steal, 1 omzet, 3 fouten, 3-uit-7 schieten, 2-uit-5 drieën, 57,1% TS, +4

Twee dingen. Ten eerste presteerde Moody, na woensdag zijn slechtste wedstrijd van het seizoen te hebben gespeeld, zeer middelmatig in deze wedstrijd. Ten tweede is een deel van de evolutie van zijn spel dat hij nog steeds hele goede dingen doet als hij niet op zijn best is.

Van mij krijgt hij een niet zo goed cijfer. Maar in de afgelopen jaren zorgde een slecht cijfer ervoor dat de kansen van het team om te winnen ernstig werden geschaad. Dit jaar betekent dat dat het weinig positieve invloed heeft gehad op hun kansen.

Graad: C

De rechtbank

Ik vind het erg leuk dat de NBA ervoor zorgt dat teams tijdens het seizoen speciale banen gebruiken voor kampioenswedstrijden. Als ze zich willen inzetten voor deze kampioenschapservaring, moeten ze alles uit de kast halen en dingen doen die laten zien dat de wedstrijd een kampioenswedstrijd is die in het seizoen wordt gespeeld. Maak de ervaring anders, laat mensen aantekeningen maken, enz.

Het is een geweldig idee. Ik hou van hem.

Maar wat is dit in het Crash Bandicoot Lego kinderkleurboek dat het Vegas Light laat zien in Vegas Light Photoshop WWE VW Beetle???