april 26, 2024

Steelers vs. Bengals score: live updates, wedstrijdstatistieken, hoogtepunten en analyse voor de AFC North’s Week 11 matchup

Steelers vs. Bengals score: live updates, wedstrijdstatistieken, hoogtepunten en analyse voor de AFC North's Week 11 matchup

Pittsburgh – De selectie van de truien Bengals vs Steelers voor de wedstrijd van zondag vertelt je alles wat je moet weten over de wedstrijd van week 11. Beide teams pronken met hun beroemde haastige kleurentruien, waardoor een toch al grote wedstrijd nog belangrijker wordt. Na twee keer achterop te zijn gekomen, pakten de Steelers bij rust een voorsprong van 20-17.

De Bengals genoten van een snelle start door quarterback Joe Burrow, wiens touchdown pass naar de rennende Samaji Perrin de Bengals een voorsprong van 17-10 bezorgde met 6:38 over voor rust. Bij opeenvolgende ritten voltooide Burrow elk van zijn 11 passes, waaronder vier voltooiingen naar Tee Higgins op Cincinnati’s derde rit van de helft.

Ook de aanval van Pittsburgh was in de eerste helft succesvol. Nagy Harris rende 56 yards, inclusief een touchdown van 19 yard die de stand twee minuten na het begin van het tweede kwartaal in evenwicht bracht. Na Burrow’s tweede touchdown tegen Perrine reageerde Kenny Pickett door een velddoelpunt van 24 meter te gooien, waarmee hij de wedstrijd gelijk maakte voor mede-rookie George Pickens.

De Steelers namen de leiding op Matthew Wright’s 30-yard fieldgoal tijdens het laatste spel van de helft. De score werd opgezet door Levi Wallace die Burrow uitkoos nadat de pass was getipt door Robert Spillane.

Welk team komt als beste uit de tweede helft? Bekijk ons ​​liveblog hieronder om erachter te komen.