april 20, 2024

Steelers-fans kijken toe hoe de verdediging van Seahawks eindigt, terwijl Dorel Taylor de wedstrijd verlaat met een ernstige blessure

Seattle Seahawks Defensief einde Doral Taylor raakte zondagavond zwaargewond Pittsburgh Steelers.

Taylor raakte geblesseerd in het vierde kwart van een strak spel. Hij was een tijdje beneden en de medische staf van Seahawks riep een kar om hem op te halen van het veld. Taylor’s hoofd en nek werden gestabiliseerd en hij werd op een bord geplaatst terwijl spelers van beide teams zich om hem heen verzamelden.

Klik hier voor meer spelpakketten op FOXNEWS.COM

Seattle Seahawks verdedigingsuitrusting Darrell Taylor, 52, van Pittsburgh Steelers, raakte gewond tijdens de tweede helft van de NFL-voetbalwedstrijd op zondag 17 oktober 2021 in Pittsburgh.
(AB-foto / Don Wright)

Seattle Seahawks verdedigingsuitrusting Darrell Taylor (52) werd van het veld geslingerd nadat hij geblesseerd was geraakt in de tweede helft van de NFL-voetbalwedstrijd op zondag 17 oktober 2021 in Pittsburgh Steelers.

(AB-foto / Fred Wuch)

Temidden van de intensiteit op het veld zwaaien Steelers-fans naar Haynes Field, terwijl coaches Taylor bijwonen. Degenen op het veld keken naar het moment en blijkbaar probeerden de spelers de fans te laten beseffen wat er op het veld gebeurde.

Taylor, 24, was tot 2020 de tweede ronde van Seahawks. Hij was een toppass-rusher in Tennessee, waar hij twee keer de top vijf in zakken had bij de SEC. Hij werd op de reserve/niet-voetbalblessurelijst geplaatst en werd niet voor het einde van het seizoen geactiveerd.

Seahawks ‘Jamal Adams is de beste van het land’, NFL-fans schudden hun hoofd.

Hij speelde dit seizoen in vijf wedstrijden voor de ploeg. Hij arriveerde zondag met vier zakken, verplichte struikelblokken en in totaal 12 vaccinaties.

Michelle Tafoya van NBC zei dat Taylor al haar knooppunten aan het verplaatsen was en op weg was naar het ziekenhuis.

Darrell Taylor #52 van de Seahawks verliet Seattle na een wedstrijd tegen de Indianapolis Golds in het Lucas Oil Stadium in Indianapolis op 12 september 2021.

(Foto door Justin Castlerline / Getty Images)

Klik hier om de Fox News-app te downloaden

De wedstrijd was gelijk op 17-17 voor een waarschuwing van 2 minuten. Steelers kicker Chris Boswell zal een lang velddoelpunt verplaatsen, terwijl de Steelers het spel in gaan met drie punten op 1:29.

De Seahawks zouden het duel gelijk hebben gemaakt, maar verloren in de extra tijd met 23-20.