mei 8, 2024

Steelers bij Bengals Score: Live Updates, Spelstatistieken, Hoogtepunten, Analyse voor Week 1 AFC North Showdown

CINCINNATI — Er kan een verstoring zijn in Cincinnati. De bezoekende Steelers, geholpen door vier Bengals-turns, namen een 17-6 voorsprong bij de rust op de verdedigende AFC-kampioenen.

De verdediging van Pittsburgh registreerde drie onderscheppingen in de eerste helft door Joe Burrow, waaronder de 31-yard pick-six van Minkah Fitzpatrick in de openingsminuten van de wedstrijd. De Steelers namen een 17-3 voorsprong nadat Mitch Trubisky Najee Harris raakte op een 1-yard touchdown pass halverwege het tweede kwartaal. De score werd bepaald door DJ Watt’s onderschepping van Burrow, die in de eerste helft voorafgaand aan de wedstrijd van zondag niet veel onderscheppingen had gegooid.

De beste speler van Cincinnati in de eerste helft was het teruglopen van Joe Mixon, wiens 31-yard run op een vierde-en-1-spel het tweede velddoelpunt van Evan McPherson opzette vlak voor rust. Mixon haastte zich voor 67 yards op 15 draagt ​​in de eerste 30 minuten van het spel. De Bengals leden verlies toen receiver Dee Higgins het duel verliet na een harde klap. Higgins vertrok met een hersenschudding.

Kan Pittsburgh een week 1 van streek maken, of zullen de Bengals zich in de tweede helft verzamelen? Volg hieronder ons liveblog.