april 25, 2024

Stars-kapitein Jimmy Penn werd uit Game Three gestuurd om Mark Stone te bekijken voor de Golden Knight

Dallas Stars-aanvaller Jimmy Penn werd dinsdag uit Game 3 van de Western Conference Finals gezet nadat hij Vegas Golden Knights-aanvaller Mark Stone had gecheckt.

De aanval van de aanvoerder viel minder dan twee minuten na de eerste periode op de aanvoerder met een 1-0 achterstand voor de Stars. Stone viel op het ijs nadat hij in botsing was gekomen met Bean, en deed toen per ongeluk een akelige controle toen hij naar beneden ging en geïsoleerd raakte.

Benn kreeg ook een sleutel vijf minuten op het spel, dat de Golden Knights prompt scoorden om de stand op 2-0 te brengen. De bezoekers pareerden nog een slag kort nadat de penalty van Penn afliep en namen een voorsprong van drie doelpunten voordat de wedstrijd 10 minuten oud was.

Bean zal waarschijnlijk een hoorzitting houden met de spelerveiligheidsafdeling van de NHL om verdere discipline te bepalen.

Golden Knights-aanvaller Jonathan Marchesault, die het eerste doelpunt scoorde in game drie, noemde het spel van Bean “walgelijk”.

Vegas deed mee aan het spel met een 2-0 voorsprong in de best-of-seven-serie toen ze voor de tweede keer in de korte geschiedenis van de franchise een reis naar de Stanley Cup-finale op het oog hadden.

Stone speelde slechts in 43 reguliere seizoenswedstrijden in 2022-23 voordat hij met een rugblessure op een verlengde geblesseerde reserve werd geplaatst. Hij keerde op tijd terug voor de start van de play-offs en scoorde dinsdag zes doelpunten en negen assists.

De 31-jarige stond centraal in een debat in de tweede ronde van de Golden Knights tegen de Edmonton Oilers toen hij verschillende “doeltreffers” op zijn rug nam.

READ  Mets verhandelt Eduardo Escobar naar Angels voor RHP's Coleman Crow en Landon Marceaux: waarom de deal tot stand kwam