december 5, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Sonja Morgan deelt TMI-bekentenis over Owen Wilson

Sonja Morgan deelt TMI-bekentenis over Owen Wilson

Sonja Morgan Het is echt het rietje dat de drank roert.

de De echte huisvrouwen van New York City De ster heeft genoten van een flink aantal beroemde afspraken en is nooit verlegen geweest om details te laten vallen. In 2017, tijdens het spelen van een spel genaamd “Will Morgan Date Him?” op WWHLSonia L onthuld Andy Cohen Ze had terloops een romance met Jack en omschreef de Oscarwinnaar als “erg leuk”.

Sonia beschreef ook haar ups en downs met de rocker Billy Idool En de journalist Charlie Roos Tijdens een interview met Page Six in 2011 lekte vervolgens uit dat ze in 2021 ook met zanger Eric Clapton was uitgegaan. WWHL picknick. Naast de tennislegende John McEnroe Hij vertelde met tegenzin dat hij halverwege de jaren negentig met Bravolebrity uitging na zijn scheiding van Tatum O’Neal.

‘Ik denk dat dit al is gebeurd’, vertelde John in 2019 aan Andy. ‘Maar ik wil er nu liever niet over praten, omdat mijn vrouw… [Patty Smyth] En mijn dochter is hier. ‘Mijn dochter vindt het prima, maar mijn vrouw is er niet zo zeker van.’

‘En om echt te bewijzen dat ze geen specifiek romantisch type heeft,’ zei Sonia. Amusement vanavond In 2017 had ze kort een romantische relatie met Owen Wilson.

Tinsley [Mortimer] ‘Ze zei dat Owen een beroemdheid is die ze leuk vindt, en ik dacht dat ze zei dat ze met hem uitging’, legde Sonia uit. Ik heb ook met hem gedate! vanaf hier [in Los Angeles]. Nou, ik ontmoette hem in New York via een paar kunstvrienden, en toen zag ik hem ook terwijl ik hier was. Lang geleden, lang geleden.”

READ  Camela Leierth-Segura-update: vrienden van de vermiste Katy Perry-songwriter onthullen hun angsten voor ontvoering