juni 17, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Saints QB Derek Carr is actief ondanks een verstuikt AC-gewricht

Saints QB Derek Carr is actief ondanks een verstuikt AC-gewricht

Catharina TyrelESPN-stafschrijver1 oktober 2023 om 11:43 uur ET1 minuut lezen

NEW ORLEANS – Saints quarterback Derek Carr is actief voor de wedstrijd van zondag tegen de Buccaneers nadat hij vorige week een blessure aan het AC-gewricht in zijn rechterschouder had opgelopen.

Een bron vertelde Adam Schefter van ESPN dat de Saints zich aan het voorbereiden waren om Carr te starten, behoudens een tegenslag vóór de wedstrijd.

Carr wordt als twijfelachtig aangemerkt vanwege de schouderblessure die hij afgelopen zondag opliep tegen de Green Bay Packers. Carr verliet die wedstrijd in het derde kwart voor een röntgenfoto en keerde niet terug.

Hij zei eerder deze week dat zijn speeltijd zou afhangen van hoe goed hij kon werken.

“Als het alleen aan mij lag, zou ik zeggen: ‘Ja, ik speel. Ik ga uit vandaag.’ [The coaches would] ‘Misschien heb je andere woorden dan dat’, zei Carr woensdag. “Je moet dus samenwerken. [Coach Dennis Allen] En ik heb gepraat, en we zitten op dezelfde lijn. … Dit gaat over winnen, dit gaat over het team. Maar als ik het gevoel heb dat ik ons ​​kan helpen winnen en ik heb er vertrouwen in dat te doen en al dat soort dingen, dan zal ik er zijn.”

De Saints contracteerden quarterback Jake Luton deze week naar de selectie van 53 man na de blessure van Carr, hoewel hij niet actief zal zijn tegen Tampa Bay. Jameis Winston zal Carr ondersteunen.