september 23, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Riley Keough laatst geziene moeder Lisa Marie Presley en juridisch drama met oma Priscilla – deadline

Riley Keough laatst geziene moeder Lisa Marie Presley en juridisch drama met oma Priscilla – deadline

Riley Keough vertelt over haar moeder, Lisa Marie Presley, in een nieuw interview en herinnert zich de laatste keer dat ze haar zag.

Kyo herinnerde zich het moment dat ze in januari met haar moeder had toen ze een steunfeest bijwoonden Elvis Een film slechts één dag voor de Golden Globe Awards.

“we hebben gegeten” Daisy Jones en de Zes zei de ster Vanity Fair. Dat was de laatste keer dat ik haar zag. Ik herinner me dat ik eraan dacht hoe mooi het was, en dat was mijn sterkste herinnering aan het diner.

Ze vervolgde: “Ik heb veel pijn meegemaakt en ik heb meegemaakt… delen van mij zijn gestorven en ik heb het gevoel dat mijn hart is ontploft, maar ik voel ook… ik probeer na te denken over hoe we dit in elkaar hebben gezet… Het heeft de kwaliteiten verbeterd waarmee je bent opgegroeid door tegenspoed.” .

Keough werd onlangs benoemd tot enige erfgenaam van de nalatenschap van haar moeder na het juridische drama met haar grootmoeder, Priscilla. Ondanks de juridische uitdagingen zei Keough dat het goed gaat met haar oma.

“Dingen met oma zullen gelukkig zijn”, vertelde ze de publicatie. “Ze waren nooit gelukkig.”

Ze voegde eraan toe: “Er was een beetje onrust, maar nu zal alles zijn zoals het is. Ze is een mooie vrouw en ze maakte een groot deel uit van de nalatenschap van mijn grootvader en Graceland. Het is erg belangrijk voor haar.”

“[Elvis] Hij was de liefde van haar leven. Alles wat anders suggereert in de pers maakt me verdrietig, want uiteindelijk wil je alleen maar Graceland, de Presley-familie en de nalatenschap liefhebben en beschermen. Dit is haar hele leven. Het is dus een grote verantwoordelijkheid die ik heb geprobeerd op me te nemen. Geen van deze dingen maakte eerder deel uit van onze relatie. Het was gewoon mijn oma.”

READ  'Dune 2' uitgesteld tot 2024 vanwege stakingen