april 23, 2024

Raven vs. Dolfijnenscore: live-updates, gamestatistieken, hoogtepunten van de AFC-confrontatie van week 2 van zondag

Raven vs.  Dolfijnenscore: live-updates, gamestatistieken, hoogtepunten van de AFC-confrontatie van week 2 van zondag

De Baltimore Ravens weten zeker hoe ze vuurwerk moeten afsteken in hun thuisopener en scoorden 28 punten in de eerste helft om een ​​rust van 28-7 te nemen op de Miami Dolphins. Devin DuVernay opende de wedstrijd met een kickoff return van 103 yard om het spel te openen, waardoor Baltimore een voorsprong kreeg die het in de eerste helft niet zou opgeven.

Lamar Jackson ving drie touchdownpassen in de eerste helft, met inbegrip van een 75-yard pass naar Rashod Bateman die de Ravens op 14-7 zette. Voordat Jackson Bateman vond bij de volgende actie van de Ravens, vond Tua Tagovailoa Jaylen Waddle, 5-uit-5, om een ​​zes-play, 94-yard drive af te sluiten om de wedstrijd gelijk te trekken. Jackson vond toen Mark Andrews voor een 1-yard touchdown op het volgende bezit van de Ravens om Baltimore een voorsprong van 21-7 te geven. Zijn laatste touchdown-pass naar DeMarcus Robinson voor een score van 12 yard zette Baltimore op 28-7.

Marcus Williams heeft twee onderscheppingen op Tagovailoa. Hij had vorig jaar slechts twee onderscheppingen en heeft er drie in twee wedstrijden met de Ravens.

Op basis van wat we in de eerste helft zagen, zijn de Ravens klaar om een ​​statement te maken in deze. In het liveblog hieronder wil je alle actie volgen! We krijgen hier alle updates en analyses!