februari 23, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Op Broadway komt “Bad Cinderella” in opstand met een Brooklyns accent

Op Broadway komt “Bad Cinderella” in opstand met een Brooklyns accent

Lindy, ben je bij Karolee geweest voor advies over iets specifieks?

Genua Je vroeg: “Wat doe je om te kalmeren na een show?”

Carmillo Ja, en ik denk niet dat ik een goed antwoord heb!

Genua Ja, ze had zoiets van “Ik blijf eraan denken” en ik had zoiets van “Ik ook.” Het was nuttig voor mij om te weten dat het oké was om het niet te weten.

Carmillo Er zijn zoveel dingen die ik op mijn zestigste nog steeds niet weet. Ik herinner me hoe moeilijk het is om je lichaam en geest voldoende te kunnen ontspannen om te kunnen slapen als je moeder bent, want je komt thuis om, zoals , middernacht en dan moet je om 7 uur opstaan ​​en de-

Genua lunch! De bus!

Carmillo Ja, dus het is belangrijk dat je niet opblijft tot 3 uur ’s nachts en zegt: “Oké, oké, ik heb die zin niet goed gedaan, daar moet ik morgen over nadenken.” Je moet manieren vinden om los te laten en in slaap te vallen.

Lindy, hoeveel kinderen heb je?

Genua Ik heb twee stiefzonen. Ze zijn 12 en 10 jaar oud. Ik ontmoette mijn man verderop in de straat tijdens mijn Broadway-debuut in “On Your Feet!” In het Marriot Marquis. Hij is theatermaker en heeft in de show gewerkt.

Jullie hebben allebei een diploma. Was de bedrijfswetenschapper een back-upcarrière?

Carmillo Ik wilde gewoon bedrijfsjurist worden. Maar na mijn studie nam ik deze opdracht aan in een productie van “They’re Playing Our Song” in dit resort in de buurt van mijn huis in Lake George, New York, en ik ontmoette al deze acteurs uit New York die zeiden: “Je moet verhuizen naar New York en probeer het.” Maar Linedy, ik heb eigenlijk een tijdje in de zakenwereld gewerkt.

READ  New York Times Crossword Answers: Pulitzer Prize-winnende columnist Peggy

Genua Na mijn afstuderen aan de universiteit werkte ik hier in de stad bij een Libanese privébank. Toen hoorde ik van een vriend over een open oproep voor het ontwikkelingslaboratorium voor de musical “On Your Feet” van Gloria Estefan. Ik ging, en met mijn theatrale ervaring van de middelbare school, maakte ik mijn Broadway-debuut in het ensemble. Ik was het jongste lid van de cast en ik huilde elke dag tijdens de repetities omdat ik niet kon geloven dat ik op het podium stond met de ‘In the Heights’-acteurs die ik verafgoodde.