Nr. 1 Saints Angels (21-3-3) vs. Luverne (17-10), 18.00 uur

Nr. 4 Warroad (19-8) versus nr. 5 Proctor/Hermantown (18-8-2), 20.00 uur

Let op: Alleen de top vijf teams worden gerangschikt.

15:20 uur

Dodge County zet Fergus Falls onder water

Tijdens zijn eerste optreden op een staatstoernooi gebruikte Dodge County, nummer 3, twee doelpunten in de tweede helft om de leiding te pakken en uiteindelijk Fergus Falls met 4-0 te verslaan in de tweede Klasse 1A kwartfinale op woensdagmiddag in Xcel Energy Center.

Senior aanvaller McKenna LaFleur maakte een einde aan het puntloze gelijkspel bijna zes minuten in de tweede periode, waarbij hij profiteerde van een omzet van Fergus Falls achter het net. De Otters ruimden de puck vooraan weg en landden deze op de stick van LaFleur, die snel haar 14e doelpunt van het seizoen scoorde.

In de tweede periode scoorden de Wildcats (22-4-0) op 2-uit-1-kansen vanaf neutraal ijs. Junior Nora Carstensen gooide de bal naar eerstejaars Macy Koch, die het spel afsloot met een polsschot dat de voorsprong verdubbelde.

Carstensen, de topscorer van Dodge County, bracht de voorsprong aan het begin van de derde periode naar drie doelpunten. Ze nam de puck vanaf het middenijs de zone in en vuurde een schot af dat een verdediger van Fergus Falls raakte op weg naar het net. Later in een machtsspel scoorde ze haar 33e doelpunt van het seizoen en bezorgde ze de Wildcats een 4-0 voorsprong.

Senior doelman Anna Jerkas maakte 26 reddingen voor Fergus Falls (15-12-1).

READ  Carter Hart, Dillon Dobie, Michael McLeod en Cal Foote worden in Canada beschuldigd van aanranding

Spel 2 Drie sterren

Nora Carstensen, junior aanvaller bij Dodge County: Ze scoorde haar 32e en 33e doelpunten in de derde helft, naast het assisteren bij het tweede doelpunt van het team in de wedstrijd.

McKenna LaFleur, aanvaller van Dodge County: Ze opende de score met een doelpunt op het juiste moment en op de juiste plaats in de tweede periode – het eerste doelpunt in de geschiedenis van het staatshockeytoernooi voor meisjes in Dodge County.

Macy Koch, eerstejaars aanvaller bij Dodge County: Het tweepuntsspel eindigde met een 2-tegen-1-kans die de Wildcats een 2-0-voorsprong opleverde in de tweede helft.

2 cijfers spel

2: De scholen waaruit het meidenhockeyteam van Dodge County bestaat: Casson-Mantorville en Byron.

9: Hij maakte de redding tegen junior-doelman Ida Huber van Dodge County, wat leidde tot de 10e overwinning van het seizoen.

12: Minimaal driepuntswedstrijden voor Nora Carstensen, de junior aanvaller van Dodge County die woensdag een driepuntswedstrijd speelde.

12:50 uur

Orono verslaat Wilmar in de opener

Orono, nummer 2 in Klasse 1A en de nummer twee van vorig jaar, bouwde een voorsprong van twee doelpunten op in de eerste periode op weg naar een 4-1 overwinning op de niet-gerangschikte Willmar in de eerste wedstrijd van de dag. De Spartanen (21-6-1) namen halverwege de eerste periode een 1-0 voorsprong toen tweedejaars Maddie Kimbrel de bal bij de rode lijn oppakte en hoog vanaf de handschoenkant schoot voor haar 26e doelpunt van het seizoen. . In de laatste 30 seconden van de periode dwong junior Zoe Lopez een omzet af in het hoge slot van Willmar Zone, schaatste naar de cirkel en scoorde haar 24e doelpunt van het seizoen om de voorsprong van haar team te verdubbelen. Orono scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd een leeg netdoelpunt. Willmar viel terug naar (20-8-0).

READ  Astros vs. Rangers ALCS startopstellingen voor Game 4 en de pitchingwedstrijd van 2023

Spel 1 Drie sterren

Annika Fortin, spits van Orono Jr.: Ze scoorde een doelpunt en een assist, waardoor haar team op een 3-0 voorsprong kwam.

Zoe Lopez, spits van Orono Jr.: Orono zorgde vlak voor de eerste pauze voor de 2-0 en scoorde zes schoten op doel.

Erin Ehlers, Willmar Junior-doelman: Ze maakte 35 reddingen, haar vijfde wedstrijd van het seizoen met meer dan 30 reddingen.

Spelnummers 1

0: Powerplay-goals voor Wilmar op drie kansen, nul powerplay-kansen voor Orono.

4: Back-to-back wedstrijden met een doelpunt van Orono-topscorer Zoe Lopez.

16: Doelpunten dit seizoen Willmar's Lauren Ehlers, die haar team leidt.

Hier vindt u links naar toernooi-informatie:

* Bekijk de wedstrijden van vandaag gratis op NSPN.TV. Hier vindt u het schema en de livestreamlinks. De halve finales en finales vinden plaats in de klas. 45.