april 26, 2024

Nr. 23 South Carolina Downs Clemson 7-1 – Officiële site van Clemson Tigers atletiek

COLUMBIA, South Carolina — Het 23e gerangschikte South Carolina sloeg drie homeruns in de eerste vier innings in hun 7-1 overwinning op Clemson in Founders Park op zondagmiddag. De Gamecocks, die de reeks met 2-1 wonnen, verbeterden naar 11-1, terwijl de Tigers terugvielen naar 5-6.

Nadat de Gamecocks een 1-0 voorsprong hadden genomen tijdens de rust, bracht Riley Bertram’s homerun van twee runs in de eerste helft van de tweede periode de stand in evenwicht. South Carolina State hernam de leiding in de tweede helft van de tweede inning op een homerun van Gavin Casas.

Casas sloeg een line drive in de vierde inning, zijn tweede van de wedstrijd, waarna Talmadge Lecroy met een solo homer de Gamecock-voorsprong naar 5-1 bracht. Caleb Denny’s tweehonkslag in de vijfde voegde een punt toe, waarna de Gamecocks een punt scoorden in de achtste op LeCroy’s honkslag.

James Hicks (3-0) pakte comfortabel de overwinning met zijn worp van 5,0 in de laatste ronde, terwijl Tiger-ster Billy Barlow (0-1) worstelde met het verlies.

Cam Canarella, die zijn hitting streak uitbreidde tot 11 wedstrijden, won de Bob Bradley Trophy als Clemson’s Series MVP. Hij sloeg 6-uit-13 met drie tweehonkslagen, twee RBI en een koopje in drie wedstrijden. LeCroy won de Tom Price Award als Most Valuable Player of the Series voor South Carolina.

De Tigers keren halverwege de week terug naar huis voor twee wedstrijden in het Doug Kingsmore Stadium, vanaf dinsdag tegen East Tennessee State om 16.00 uur op ACC Network Extra.