februari 8, 2023

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

niet aanraken. zonder make-up’

niet aanraken.  zonder make-up'

Alyssa Milano deelt een verbluffende make-uploze selfie om haar 50e verjaardag te vieren. (Foto door Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Alyssa Milano stapt in stijl de vijftig in.

Om de grote 5-0 te vieren, de Charme De aluin deelde maandag een make-upvrije selfie met een krachtige boodschap op Instagram.

“Dit is 50. Geen filter. Geen touch-ups. Geen make-up”, schreef de actrice en #MeToo-activiste naast een foto van zichzelf. “Ik zal deze dag doorbrengen, zoals elke dag. Ik zal weinig bewegen, veel liefhebben, dienstbaar zijn en mijn zegeningen tellen.”

Ze vervolgde: “Ik ben blij hier te zijn. Op dit moment. Op dit moment. In mijn tijd. In jouw tijd. Er is nog zoveel om naar uit te kijken! En weet je wat? Terug waar ik was, waar ik vandaan kwam, hoe ver ik ben gekomen, wie er in mijn leven is gekomen en wie is gebleven.

Ze concludeerde: “Bedankt voor al je steun en kerstwensen.” “Laten we verder gaan.”

De brief verwelkomde een ongelooflijke hoeveelheid steun van Milanese volgers.

“Fijne verjaardag, schoonheid!” Geschreven door supermodel Polina Porizkova.

Milaan Wie is de baas? Co-ster Tony Danza schreef: “Happy Birthday!!!”

Sommigen gaven commentaar met anekdotes over hoe Milaan hun leven inspireerde.

“Gelukkige verjaardag koningin!” een fan merkte op. Toen ik opgroeide, keek ik bij elke gelegenheid naar herhalingen van Magic, dus soms sloeg ik het over om een ​​aflevering of twee te kijken, en Phoebe was ongetwijfeld mijn favoriet 😍 Haar stijl, haar haarveranderingen, haar karakterontwikkeling van seizoen 1-8 I Lived For You What Still doen!”

READ  Eigenaren zeggen dat Kanye West de rechten op 'White Lives Matter' kan kopen voor $ 1 miljard

Een fan schreef: “God zegene je hiervoor. En voor alles wat je doet.” ‘Ik had het geluk je te horen spreken op de Women’s March in Atlanta. Je wordt zo gewaardeerd.’

Dit is niet de eerste keer dat Milano een make-upvrije selfie deelt om haar verjaardag te vieren. In 2020, op haar 48e verjaardag, De ster deelde een soortgelijk bericht.

“Dit is 48. Geen filter. Geen make-up. Alleen mijn huid waar ik me erg comfortabel in voel”, schreef ze destijds. “Mijn lichaam maakt knetterende geluiden als ik loop. Mijn dochter vroeg me laatst waarom dit zo is [jiggly]. Soms vergeet ik dingen. Ik ben de hele tijd moe.”

“Maar al met al ben ik dankbaar voor dit leven. Mijn leven. Als iemand me dat zou vertellen in het volgende leven, zou ik kiezen naar wie ik terug zou gaan – ze zouden weer voor mij kiezen. Zelfs met het hartzeer Ik heb het doorstaan. Net als kintsugi – ik heb me opengemaakt, hersteld en weer gebroken’, vervolgde ze en merkte op. De Japanse traditie van aardewerkreparatie. “We zijn allemaal veerkrachtig.”

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​leer het kennen Wie is de achter de Hoe Met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Registreer hier.