mei 22, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Nick Cannon zegt “God beslist” of hij meer kinderen krijgt nadat hij er al 12 heeft verwelkomd

Nick Cannon zegt “God beslist” of hij meer kinderen krijgt nadat hij er al 12 heeft verwelkomd

Door Alicia Stanford voor Dailymail.Com

18:53 25 februari 2023 bijgewerkt om 19:13 25 februari 2023

Nick Cannon zei dat als het gaat om de beslissing om al dan niet meer kinderen te krijgen, hij die beslissing overlaat aan de Almachtige God.

De presentator van The Masked Singer, 42, die onlangs werd gezien tijdens een avondje uit met een van haar partners, Abby De La Rosa, zei onlangs: Vermaak vanavond “God beslist wanneer we klaar zijn.”

‘Ik heb absoluut mijn handen vol’, gaf de vader van 12 kinderen toe, ‘en ik ben zo gefocust. Ik zit opgesloten. Maar als ik 85 ben, weet je maar nooit. Ik geloof.’

Nick kondigde in juni aan dat hij consensuele monogamie beoefent en de munt deelt die zijn therapeut hem heeft voorgeschreven Live-interview op YouTube.

God beslist: Nick Cannon, 42, zei dat als het gaat om de beslissing om al dan niet meer kinderen te krijgen, hij die beslissing overdraagt ​​aan de Almachtige God. Hij zei: “God beslist wanneer we klaar zijn.”
Vader van 12: Nick is de vader van een 11-jarige tweeling, Monroe en María met ex-vrouw Mariah Carey, hier in maart 2018 in Los Angeles gezien. Hij deelt 10 andere kinderen met vijf andere vrouwen in wat hij een ” consensuele niet-monogamie”

“Mensen categoriseren wat ik doe graag als polygamie of polygamie, maar zelfs dan zeg ik altijd dat mijn identificatie mijn exclusiviteit is.”

De Misfits-acteur deelt een tweeling, een 11-jarige en een Marokkaanse, met ex-vrouw Mariah Carey, 53.

Hij heeft ook vader om op te staan, vijf maanden; Sterke twee. en Golden, zes, met Brittany Biel, 35, evenals Jamila, drie maanden, en de tweeling Zion en Zillion, één, met Abby.

Halo, 2 maanden, en wijlen Zane zijn kinderen met Alyssa Scott, 29; co-ouderschap van de legendarische, zeven maanden oud, met Bree Tessie, 31; en Onyx, vijf maanden, met LaNisha Cole, 41.

Hoewel Nick niet de primaire verzorger is, kost het enige moeite om zijn grote gezin bij te houden. Nachtbrakers staan ​​vaak om twee uur ’s ochtends op om naar hun werk te gaan.

READ  Hugh Jackman proost op een gezonde dubbele martini na een schrik voor huidkanker

Iedereen denkt dat het timemanagement is. De gastheer van Wild N Out legde het energiebeheer uit.

Als we eenmaal allemaal met elkaar overweg kunnen, wordt de stroom een ​​stuk gemakkelijker. Als er enige vorm van lage frequenties of onenigheid is, verpest dat het schema.

“Zolang we allemaal op dezelfde pagina zitten en we allemaal hetzelfde doel hebben – om de beste ouders te zijn die we kunnen zijn – werkt dat en dan is plannen plannen.”

Energie: iedereen bijhouden vereist ‘energiebeheer’, zegt Nick. Als we eenmaal allemaal met elkaar overweg kunnen, wordt de stroom een ​​stuk gemakkelijker. Hier gezien met Brittany Bell en de Mighty Kids, twee, en Golden, zes, in Los Angeles in december 2022
TOEKOMST: Nick, die zijn Future Superstar-tour zaterdag in LA zou lanceren, zei dat hij met zijn kinderen in gedachten werkt. ‘Ik hoop dat door wat ik kan, mijn kinderen kunnen doen wat ze willen’ (afgebeeld in Los Angeles in februari 2020)
Consensueel: Nick zegt dat hij consensuele monogamie beoefent en de munt deelt die zijn therapeut heeft voorgeschreven. “Mensen classificeren wat ik doe graag als polygamie of polygamie, maar zelfs dan zeg ik altijd dat mijn definitie mijn exclusiviteit is.” (Foto in New York in oktober 2021)

De producer, die zijn Future Superstar Tour zaterdag in Los Angeles zou aftrappen, zei dat hij werkt met de toekomst van zijn kinderen in gedachten.

“Ik hoop dat door wat ik kan, mijn kinderen kunnen doen wat ze willen doen”, zei hij.

Als ze kernfysicus willen worden, ken ik iemand op een Ivy League-school die dat kan. [contact]. Als ze het leger in willen, als ze artiesten willen worden, als ze acteurs willen worden, dan hebben we daar de mogelijkheid voor.

Laten we er nu over praten, zodat we uw dromen kunnen waarmaken.