april 25, 2024

Koninkrijksrelaties

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

NFL Week 4-scores: Ravens krijgen ‘D’ voor blasting Grote vooruitgang vs Bills Raiders krijgen ‘A’ voor eerste overwinning

NFL Week 4-scores: Ravens krijgen 'D' voor blasting Grote vooruitgang vs Bills Raiders krijgen 'A' voor eerste overwinning

Als we iets leren over kraaien In dit seizoen moet je geen spel dat ze spelen stoppen, omdat de kans groot is dat ze een grote voorsprong missen.

Voor de tweede keer in drie weken leken de Ravens te zijn geëindigd met een overwinning, en voor de tweede keer in drie weken lieten ze die overwinning wegglippen. In week 2 maakten de Dawn Ravens een voorsprong van 21 punten in het vierde kwartaal tegen dolfijnen. Deze keer stegen de Dawn Ravens 17 punten in een wild verlies van 23-20 naar Facturen.

Het is moeilijk om het meest ernstige verlies te bepalen, maar het kan het meest recente zijn vanwege het lage niveau. Met nog 4:16 te spelen, hadden de Ravens een vierde op de 2-yardlijn van de Buffalo, en op dat moment kregen ze de kans om een ​​veldschot te proberen. John Harbo besloot echter voor de landing te gaan en de beslissing liep uiteindelijk averechts uit: Lamar Jackson stond in de weg.

Het was een interessante theatrale oproep, aangezien de aanval van de Ravens het grootste deel van de tweede helft moeilijk had. Ook slaagden de Ravens er niet in om te scoren op de één-yard-lijn en de vier-yard-lijn in beide games vóór hun vierde poging om te vallen.

Al met al veroorzaakte het misdrijf van de Ravens een verdwijning tijdens de laatste twee en een half kwart van het jaar. Na een voorsprong van 20-3 met nog 3:39 te gaan in het tweede kwart, zal Baltimore niet meer scoren.

READ  Manchester City vs Arsenal-nieuws inclusief Bukayo Saka, Kyle Walker en John Stones-updates

Als Harbaugh ervoor had gekozen om het doel te schoppen, zouden de Ravens 23-20 zijn geworden met nog bijna vier minuten te gaan, en hoewel dat geen garantie is voor een overwinning in Baltimore, voel je je een stuk beter over je kansen om te winnen als je de leiding hebt met nog minder dan vier minuten te spelen.

“Ik voelde dat het ons de beste kans gaf om de wedstrijd te winnen”, zegt Harbu . Hij zei na de wedstrijd over zijn besluit om daarheen te gaan. “Ik had er alle vertrouwen in dat onze verdediging ze daar kon stoppen met de bal op de 2-yardlijn, dus we versterkten ze als we die niet kregen.”

In tegenstelling tot het verlies van de dolfijnen, was er aan het eind van dit spel duidelijk enige frustratie zichtbaar van de kraaien. Het werd zo erg dat Marcus Peters zelfs achter Harpo aan ging om woorden met hem uit te wisselen.

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de Ravens gefrustreerd waren: hun aanval stortte in in de tweede helft en hun verdediging kon de Bales in de laatste twee kwartalen van de wedstrijd niet stoppen.

In de loop van hun franchisegeschiedenis staan ​​de Ravens nu 101-5 in elk spel, aangezien ze met minstens 17 punten hebben geleid. Het lelijke is dat twee van die vijf verliezen zich de afgelopen drie weken hebben voorgedaan.

Laten we naar de scores voor elke wedstrijd van week 4 gaan. Als je op zoek bent naar een diepere kijk op Cincinnati’s 27-15 overwinning op Miami, gespeeld op donderdag, Zorg ervoor dat u hier klikt.