mei 2, 2024

NCAA-toernooispellen, scores, updates: volg de March Madness-actie van zondag live

De Elite Eight gaat zondag verder, met twee wedstrijden bij de heren en dames waarin de teams jockeyen voor de laatste vier plaatsen.

Terwijl Zach Eddy en de best gerangschikte Purdue tegenover nummer 2 Tennessee staan, en toen nr. 11 NC Staatsnr. 4 zou een geweldige prestatie moeten zijn als hij zijn magische run tegen Duke probeert voort te zetten. Bij de vrouwen is de ongeslagen nr. 1 South Carolina vormt de grootste uitdaging tot nu toe voor nummer 1. 3 zal het opnemen tegen Oregon State, en de nr. 3 NC State staat tegenover nummer 1 Texas.

Maak je klaar voor weer een leuke dag vol universiteitsarmbanden.

Sweet 16 zaterdagschema

Damestafel (Oostelijk te allen tijde):

Nee. 1 Zuid-Carolina 70, nee. 3 Staat Oregon 58

Nee. 3 NC Staat 76, nr. 1 Texas66

Herenschema:

Nee. 1 Purdue 72, nr. 2 Tennessee66

17:05 uur – Nee. 4 Hertog versus nr. 11 NC Staat (CBS)

live77 updates

• Twee vrije worpen van DJ Horne bezorgden NC State een voorsprong van 36-35 met nog 12:59 te spelen.

• NC State verlaagde de voorsprong van Duke naar 33-29 met nog 15:11 over. Nadat de Wolfpack in de eerste helft moeite had om iets op gang te krijgen, maakten ze in deze helft een aantal manden aan de rand.

• Duke leidde NC State tijdens de rust met 27-21. De Wolfpack schieten slechts 27% van het veld en Duke staat op 31%. De twee teams zorgden samen voor 17 van de 60 uit het veld. Oeps.

Elk team heeft twee sleutelspelers met twee fouten. Mohamed Tiarra en DJ Burns van NC State en Kyle Filipowski en Tyrese Proctor van Duke.

• NC State kan momenteel geen mand kopen. Met nog 90 seconden te gaan in de eerste helft hebben de Wolfpack slechts één van hun laatste negen pogingen gedaan.

• Mohamed Tiara kreeg zijn tweede overtreding voor NC State. DJ Burns ligt uit de wedstrijd omdat hij terugkaatst met twee eigen fouten.

• NC State had met nog 7:07 te gaan geen tijd meer om Duke een voorsprong van 21-14 te geven. Jared McCain had 11 van de 21 punten van de Blue Devils en Duke speelt ook een geweldige verdediging.

• DJ Burns miste back-to-back-schoten op de basket en kreeg na de tweede misser een goedkope fout. Het was zijn tweede fout. Er resteert nog 9:47 in de eerste helft.

• Duke had drie omzet in de eerste 8:10 van de wedstrijd, maar NC State stond met 12-9 voor met nog 11:50 te gaan in de eerste helft.

DJ Burns was 3 van de 4 voor NC State. Het overgebleven team is 1 van de 8.

• DJ Burns had zes van de acht beste punten van NC State. De Wolfpack zette Duke op 8-7 met 13:25 te spelen.

• Finale: NC State 76, Texas 66

De Wolfpack gaan voor het eerst sinds 1998 naar de Final Four. Vrijdag spelen ze tegen South Carolina. Asiaha James van NC State ging voorop met 27 punten, 6 rebounds en 4 assists.

• Dat zal vanavond niet gebeuren in Texas. Ze gaan hier een vuil spel spelen, maar NC State hoeft zich geen zorgen te maken.

• Nog steeds een marge van 8 punten (72-64) met nog 1:32 over. De Longhorns moeten dringend stoppen.

• Het is tijd om te zien welk ACC-team zich bij Purdue, UConn en Alabama zal voegen in de Final Four. Wordt het Duke of NC State?

• Asia James heeft mogelijk een vuist gestoken in Texas. Het was zijn zevende driepunter.

• De Longhorns zijn er nog steeds mee bezig, maar ze hebben weinig tijd. De achterstand is 8 en er staan ​​nog iets meer dan 5 minuten op de klok. Madison Booker heeft 15 punten, 5 rebounds en 5 assists, maar Texas moet ze hier over de finish zien te krijgen.

• Resultaat 3Q: NC State 57, Texas 48

De Longhorns leiden, maar het is nog steeds een wedstrijd van negen punten die het laatste kwart ingaat.

• Finale: Purdue 72, Tennessee 66

Zach Edey scoorde 40 punten en pakte 16 rebounds. Hij ging 22 keer naar de vrije worplijn en maakte er 14.

Het was de derde Final Four-trip voor de Boilermakers en de eerste van het team sinds 1980.

• Het is definitief. Purdue 72, Tennessee 66.

Purdue gaat een jaar door naar de Final Four nadat hij in de eerste ronde verloor van de Boilermakers

• Het blok van Dalton Knecht van Zach Edey had met minder dan een minuut te gaan de voorsprong voor Purdue kunnen bezegelen.