mei 2, 2024

March Madness-resultaten, resultaten: Yale's overstuur van Auburn benadrukt de gebeurtenissen van dag 2 van het NCAA-toernooi voor heren

De waanzin ging vrijdag verder met een hele reeks evenementen aan de herenkant, terwijl het deelnemersveld werd teruggebracht tot 32 teams.

Het vroege venster was goed voor de wilde finale van Colorado-Florida-Yale-Auburn in de late namiddag. Colorado versloeg Florida met een laatste snik die rond de rand stuiterde, waarna Yale Auburn verblufte in de grootste verstoring van het toernooi tot nu toe – en het gebeurde allemaal binnen enkele minuten.

• Finale: Grand Canyon 75, St. Mary's 66

De Antelopes werden de tweede twaalf reekshoofden die een nr. 5 reekshoofd in dit toernooi versloegen. Onder leiding van Tyon Grant Foster, die 22 punten scoorde, trokken de Wydad-kampioenen zich in de tweede helft terug van de Gaels. Het is de eerste kampioensoverwinning van de Grand Canyon in de schoolgeschiedenis.

• Het leek erop dat de Antelopes zouden blijven winnen na een reeks zware finishes van Ray Harrison en vervolgens een blok aan de andere kant.

• De Gaels brachten de achterstand terug tot zes punten. Het kan zijn dat we hier laat een wedstrijd spelen.

• Finale: Utah State 88, TCU 72

TCU hield het in de eerste helft dichtbij, maar Utah State liet laat zien dat ze een veel superieur team waren. Ian Martinez leidde de Horned Frogs met 21 punten.

• Het lijkt erop dat de Grand Canyon tussen 12.00 en 17.00 uur 's avonds voor een tweede verstoring kan zorgen. De Antelopes hebben de controle stevig in handen en staan ​​nu met 17 voorsprong met nog iets meer dan 11 minuten te gaan.

• De staat Utah trekt zich nu terug uit de TCU. De Aggies stonden aan de leiding met hun eigen 14 met nog minder dan 4 minuten te gaan.

• Finale: James Madison 72, Wisconsin 61

De Dukes stonden in deze wedstrijd met 12-5 voor van draad tot draad. Ze gaan door naar nummer 4 Duke in de tweede ronde.

• Finale: Houston 86, Longwood 46

LJ Cryer en Damian Dunn scoorden elk 17 doelpunten en leidden de Cougars naar een gemakkelijke overwinning in de eerste ronde. Zondag staan ​​ze in de tweede ronde tegenover Texas A&M.

• De Grand Canyon heeft misschien wel de hoogtepunten, maar St. Mary's doet het goed.

• James Madison blijft Wisconsin op afstand houden. Een turbulent uur wordt intenser.

• De Grand Canyon verplettert hier!

• Wisconsin laat wat strijd zien in de tweede helft.

• Grand Canyon-Saint Mary's klinkt elektrisch in een slaapmutsje

• De Aggies kwamen gelijk terug na een vroege achterstand van 8.

• Saint Mary's kreeg geen warme ovatie in de wedstrijd in de eerste ronde tegen Grand Canyon.

Ze bevinden zich in vijandig gebied in Spokane, de thuisbasis van rivaal Gonzaga.