maart 29, 2024

Manchester City – Atletico Madrid: Champions League kwartfinale heenwedstrijd – live! | Champions League

21:31

75 minuten De Bruyne heeft een beetje geluk dat hij aan de gele kaart ontsnapt voor een overijverige overtreding op Matheus Cunha. Hij zal de terugwedstrijd missen indien geboekt.

21:30

74 minuten Atletico zou dit resultaat voor de wedstrijd hebben gescoord. Ze pakken het nu ook, maar na goed te hebben verdedigd raken ze gefrustreerd door het doelpunt. Het leek alsof Felipe, die de hele nacht perfect was geweest, een beetje in zijn hielen zat. Hoe dan ook, het was de eerste keer dat City de hele nacht door het oog van een naald kon spelen.

21:27

Het was een vakkundig gescoord doelpunt van Kevin De Bruyne. Rodry vond Foden in een kleine ruimte, en ik bedoel 25 meter van het doel. Hij liep de verdediging in en schoot een knappe pass door De Bruyne, die wegliep van de tweevoetige Felipe en resoluut in de verre hoek schoot.

Kevin De Bruyne van Manchester City opende de score.
Kevin De Bruyne van Manchester City opende de score. Foto: Tom Jenkins/The Guardian

21:26

Het doel! Manchester City 1-0 Atlético (De Bruyne 70)

Invaller Phil Foden maakte een doelpunt voor Kevin De Bruyne!

21:25

70 minuten De voorste drie van de stad zijn nu Grealish aan de linkerkant, Foden aan de rechterkant en Gabriel Jesus in het midden.

21:25

69 minuten Rodrigo de Paul was gereserveerd om de vroege Grealish Gates te regelen. Hij is niet een van de vele Atlético-spelers die een gele kaart heeft gekregen, of beter gezegd niet.

21:24

69 minuten: driedubbele stadswissel Jack Grealish, Phil Foden en Gabriel Jesus vervangen Raheem Sterling, Riyad Mahrez en Ilkay Gundogan.

21:24

68 minuten Bernardo’s voorzet werd vanaf 14 yards getoond door Mahrez. We zagen het opnieuw appelleren van een strafschop en ik denk dat de scheidsrechter gelijk had. De duik was misschien niet door Sterling, maar het was geen vergissing.

21:23

67 minuten City vraagt ​​opnieuw om een ​​penalty als Sterling vertrekt na een lichte schouderaanval van Reinildo. Mijn eerste indruk was dat Sterling zich terugtrok, wetende dat hij de voorzet van De Bruyne niet zou raken, maar we hebben nog geen herhaling gezien.

21:21

66 minuten Pip zwaait met een iPad onder Phil Fodens neus om aan te geven dat hij ook komt.

21:20

65 minuten “Met het risico dat ik eruitzie alsof ik het type ben dat zich bij Wembley voegt, is dat niet het soort spel waarvoor Grealish zich heeft aangemeld?” idale heuvel zegt. “Ik dacht dat het idee was om het te gebruiken als een willekeurige bewegingsgenerator tegen diepgaande verdedigingen.”

Hij staat op het punt te komen.

21:20

64 min: Stadskans! De diepe vleugelhoek van Mahrez ten opzichte van het netoppervlak door Laporte. Het was City’s beste kans tot nu toe, hoewel hij terugsprong, dus het was moeilijk om zijn kopbal vast te houden.

READ  Padres en SS Xander Bogaerts gaan akkoord met een 11-jarig contract van $ 280 miljoen: Bronnen
Aymeric Laporte, de speler van Manchester City, schiet op het net.
Aymeric Laporte, de speler van Manchester City, schiet op het net. Foto: Lee Smith/Action Images/Reuters

21:16

60 minuten: T.Dubbele wissel voor Atlético. Rodrigo de Paul, Angel Correa en Matthews Cunha vervangen Cook, Antoine Griezmann en Marcos Llorente.

21:14

59 minuten Het voorzet van Cancelo werd getoond met zijn hoofd achter Vrsaljko. Een hoekschop van De Bruyne kopte Felipe over het hoofd, maar de verdediging van Atletico werd moeilijker dan in de eerste helft.

21:13

57 minuten De stad begon te dreigen. De Bruyne schuift een slimme vrije trap naar Sterling links van het strafschopgebied en trekt voor het eerst een voorzet van de verre paal. Hij werd daar letterlijk gevangen in het land van twee mannen.

Raheem Sterling betaalt speler van Manchester City.
Raheem Sterling betaalt speler van Manchester City. Foto: Phil Noble/Reuters

21:12

55 min: Goede redding van Oblak! Oblak redde de lage vrije trap van De Bruyne links van hem. De bal druipt van zijn vuist voor het doel en hij reageert uitstekend om hem duidelijk te raken terwijl hij op de grond ligt. Er stonden twee City-spelers te wachten om de losse bal op te slokken.

Manchester City-speler Kevin De Bruyne ontkent Atletico-doelman Jan Oblak.
Manchester City-speler Kevin De Bruyne ontkent Atletico-doelman Jan Oblak. Foto: Craig Broe/Reuters

21:10

54 minuten City sloeg een korte vrije trap, waardoor Mahrez opnieuw een overtreding maakte, dit keer op de rand van D. Dat was een originele manier om vijf yards te winnen.

21:09

53 minuten Renaldo werd bestraft voor een fraaie tackle op Mahrez op 28 meter van het doel. De vrije trap is een beetje rechts van het centrum, gedekt door Mahrez en De Bruyne…

21:07

51 minuten Llorente vuurt opnieuw hard op Ederson, maar deze keer staat hij aan zijn kant. Het was een goede break van Atletico, want Griezmann gleed een corner uit naar Llorente in het gebied. Hij moest op de vlucht uit een krappe hoek schieten, maar het was toch een redelijke kans. Het is het eerste schot op doel in de wedstrijd.

21:04

48 minuten Atletico breekt uit een hoekschop en het ziet ernaar uit dat Griezmann even vanaf zijn eigen helft zal optreden. Gundogan blijft bij hem, trekt hier en daar aan zijn shirt en dwingt Griezmann uiteindelijk om een ​​foutpass uit het spel te maken.

21:03

47 minuten De Bruyne vuurde een voorzet van links af op City, die de bal op de turn meesterlijk onder controle heeft en een schot lost dat wegklimt van Savic.

READ  Julio Rodriguez steelt een homerun tegen de Orioles
21:02

47 minuten ‘Hoi Rob,’ zei Carrie Tolinius. “Ik weet dat ‘One for the Purists’ een uitdoving is van zowel het spel dat wordt besproken, als voetbal in het algemeen, maar ik zou verdoemd zijn als de strijd van vanavond tussen onweerstaanbare kracht en standvastige dingen niet een van de meest aangrijpende games was die ik’ Ik heb gezien waar al het moois gebeurde. Heel veel plezier. Geniet van de tweede helft!”

21:02

46 minuten Llorente liet een zwakke poging van Ederson redden, ook al wist iedereen dat hij buitenspel stond.

21:00

“Deze game laat precies zien waarom de Extraterrestrial Targets Base is gemaakt,” Francisco Cubas zegt: “Om de Simeones van deze wereld te ontmoeten.”

Ik denk dat ik in de minderheid ben, maar ik mis haar. Houd er rekening mee dat Atlético soms profiteerde van de uitdoelregel als de heenwedstrijd thuis is.

20:50

“De Liverpool-fan is hier bijna opgetogen”, zegt Ian Copstick. “Kijk over het hek om te zien wat al dat gebrek aan lawaai is. Als dat Real Madrid vooraan krijgt, zal City die dag spijt krijgen, zeg ik je.”

Je moet je zorgen maken over een verfrissende Phil Foden op zondag, mijn vriend.

20:49

Eerste helft: Manchester City 0-0 Atlético Madrid

Piep piep! Een gefrustreerde helft voor City, die 70 procent van de bal had, maar nooit op doel schoot. Atletico verdedigde met geweldige kracht en kwam zelfs twee keer over de middenlijn. Ik zal uw intelligentie niet beledigen door u het aantal schoten op doel te vertellen.

Als een studie in contrasten en tactische discipline was het echt interessant. Als amusement stonk het.

20:45

45 minuten “Atletico’s vijf valse negens (25 min) zijn niet de helft van hem die grappen maakt over Pep II (10 min)”, zegt Colom Farrelly. “Ik ben een beetje laat met deze notitie, maar ik moest een triviale spreuk opzoeken.”

Vijf valse negens? Het zijn vijf valse zessen.

20:42

41 minuten De scheidsrechter waarschuwt Atletico om geen tijd te verspillen. We zitten op minuut 41.

20:41

40 minuten De Bruyne beweegt zich tussen twee verdedigers in het gebied en gaat vervolgens naar beneden. City dacht dat hij in het nauw werd gedreven en wilde een penalty. De scheidsrechter was het daar niet mee eens, en terecht: als er iets aan de voet van De Bruyne stond.

Kevin De Bruyne (midden) van Manchester City gaat naar de grond terwijl hij concurreert met Reinildo Mandava (links) en Felipe van Atletico Madrid. Foto: Peter Powell/EPA
20:40

39 minuten De City-spelers vertonen de eerste tekenen… zo niet frustratie, dan toch wel ongeduld. Er zit momenteel geen oog in de Atletico-naald.

20:38

38 minuten Vrsaljko speelt een gevaarlijke voorzet naar Llorente, die heel vroeg gaat en goed buitenspel staat.

20:36

34 minuten Mahrez geeft een gevaarlijke pass op Joao Cancelo die in de buurt is, maar Felipe grijpt in om de bal van zijn tenen te halen. De Bruyne maakte vervolgens een fout op Joao Felix, waardoor Simeone tevergeefs in beroep ging voor een gele kaart. De Bruyne zal de terugwedstrijd missen als hij vandaag wordt geboekt, evenals Cancelo, Gabriel Jesus, Kondogbia, Joao Felix, Llorente, Reinildo en Luis Suarez.

20:34

33 minuten Een fel afstandsschot van Rodri raakt Felipe aan de rand van het gebied.

20:33

32 minuten In feite was er geen echte persoon van Atletico. Ze verdedigen heel goed en in aantal.

20:32

31 minuten Ondanks het gebrek aan kansen is er tot nu toe geen teken van frustratie bij City. Ze richten zich op het proces, niet op het doel, althans voorlopig. Daar zou verandering in kunnen komen als Atletico met nog vijf minuten te gaan op 1-0 zou komen.

20:30

29 minuten “Misschien heeft Atletico City leren spelen door naar Crystal Palace te kijken!” zegt Steve Ann.

Het is een leuk idee. Maar ik moet eerlijk zijn, ik heb Atletico al vaker op deze manier zien spelen.

20:29

27 minuten Cancelo verslaat Renan Lodi maar snijdt zijn passen af ​​naar iemand in het gebied. Ik zeg “iemand” omdat onze breedband, en nog belangrijker BT Sport, gewoon vastliep. Daarom kan ik niet wekelijks voetballen, meneer Scott.

20:28

26 minuten “Wuthering Heights, uit hoofdstuk 13”, zegt Ray Skrobskis, die niet in de stemming is om dit los te laten. “Daar, schuldgevoel bleek, on” Dan zul je het doen. Bang, bang. Het is een genade dat ze allebei verdwijnen!

Maar je bent het met Dawson’s Creek eens, toch?

20:27

25 minuten Atletico begint meer bal te krijgen en Joao Felix heeft meer dan ooit de bal. Hij is een speler, die jongen, hoewel ik schrijf, hij speelt in het midden van het linkerveld 5-5-0.

20:24

23 minuten Joao Felix bestormde het City-gebied vanaf links, maar Joao Cancelo duwde hem kalm naar buiten.

20:23

22 minuten Er is een korte hoek buiten en door Gundogan, die vanaf 22 meter hoog en wijd gaat.

20:23

22 minuten City heeft veel bal. We hebben geen statistiek gezien, maar ik denk dat het minstens 75 procent is. Maar we weten allemaal dat Atletico vooruitgang boekt in deze zaken, en op dit moment kijken ze naar redelijk ontspannen.

20:22

21 minuten In de andere kwartfinales viel er een doelpunt. U zult het resultaat geloven!

20:21

20 minuten “Hier een belangrijke fashion-note: Simeone en Guardiola lijken identieke jassen te dragen”, zegt Jeanne Salorio. “Ik zie een advertentie in de toekomst.”

ik zal eerlijk zijn, Ik denk dat mode en voetbal zijn geëvolueerd.

Atletico Madrid-coach Diego Simeone (tweede van links) en Manchester City-coach Pep Guardiola.
Jas tweeling. Foto: Tom Jenkins/The Guardian