Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Lucas: Pete’s snelle reacties – Universiteit van North Carolina Athletics

Geschreven door Adam Lucas

1. Nou, dat deed op alle mogelijke manieren pijn, want Pete won met 65-64.

2. Een van de grootste problemen die Carolina tegen Pitt heeft, is dat de Panthers teerhakken goed gevangen hebben. Met een voorsprong van 65-64 deed Pitt heel goed wat Carolina wilde doen, namelijk hem naar het midden van het veld gooien en een time-out callen. in plaats daarvan, RJ Davis Hij moest naar het midden van het veld dribbelen, met nog maar 0,6 seconden te gaan voor de slotetappe. Dat is een deel van de reden waarom Pete zo woedend vijf van de zes in de reeks en drie op rij heeft gewonnen in het Smith Center, waarmee hij het derde team werd dat dit samen met Duke en Wake deed.

3. Een hot streak van Nellie Cummings zorgde in feite voor genoeg belediging voor Pitt om de wedstrijd te winnen. Cummings vuurde een driepunter af om Pitt naar een voorsprong van zeven punten te duwen, en Carolina kon niet genoeg schoten nemen om de achterstand in te halen. Voordat hij rommelde, sloeg Cummings 8-uit-11 van het veld en behaalde 21 punten.

4. HET SCHIEPT HELEMAAL NIET GOED VAN OVERAL. De Tar Heels bekeerden 34,8 procent vanaf het veld, 18,5 procent vanaf drie en 59,1 procent vanaf de vrije worplijn. Geen van deze cijfers is voldoende om dit type spel te winnen.

5. Deze opname is zelfs uitgevoerd met de beste van Kaleb liefde, die 8 voor 18 en 4 voor 11 maakte van drie voor 22 runs. Dit betekent dat de rest van het team gecombineerd om 1-uit-16 te gaan van drie, zoals RJ Davis Hij heeft duidelijk last van de vingerblessure die hij opliep voorafgaand aan de breuk.

READ  Astros trekt Rafael Monteiro . opnieuw aan

6. In de eerste helft wist Pete te pushen Armando Pacote weg van de mand. Fysiek spelend met een onvoorspelbare ploeg scheidsrechters, beperkten ze hem tot 1 voor 5 vanaf het veld. Ze stuurden hem in die eerste 20 minuten zeven keer naar de lijn, maar hij maakte er slechts vier, wat waarschijnlijk een percentage is waarmee ze kunnen leven in vergelijking met het omzetten van tweepuntsschoten in een hoog tempo. Paco had maar liefst 11 onhandige pogingen, maar had “slechts” 15 punten met 11 rebounds.

7. Beide teams liepen aan het einde van de eerste helft de kleedkamer in met het gevoel dat hun sterren het in de tweede helft beter moesten doen. Terugval en RJ Davis Ze combineerden voor 2 voor 12, terwijl Pete Jamarius Burton en Blake Henson 2 voor 9 gingen. lekkend zwart Hij maakte goed werk aan Burton, die de meeste schade aanrichtte toen Zwart uit was. Burton eindigde 6-uit-18 vanaf de vloer nadat hij 14-uit-17 had geslagen in Pittsburgh.

8. Deze eerste helft was waarschijnlijk een verslag van een scout over hoe je Carolina kunt verslaan. Laat ze een-op-een spelen (drie assists op 11 schoten), limiet Armando Pacote Aanrakingen (Bacot’s vijf schoten waren de vierde meest in het team), en ik hoop dat ze geen vlam vatten aan de buitenkant (Carolina sloeg 4-uit-13 van drie en 30,6 procent van het veld overall). De Tar Heels waren niet erg goed in het delen van de bal in alle 40 minuten – ze gaven zes assists in 23 baskets.

9. CAROLINA WAS NIET ZEER EFFECTIEF BIJ OFFICIËLE BREAKING. De Tar Heels vingen 13 aanvallende boards op 25 fouten, wat betekende dat ze meer dan de helft van hun gemiste schoten vingen. Maar dat hebben ze omgezet in slechts zes punten. Voor de wedstrijd scoorden de Heels maar liefst 19 aanvallende rebounds, maar scoorden er slechts 13 punten.

READ  Wereldbeker 2022 Schema - Groepen, Kalender, Wedstrijdschema, Beugels

10. Enkele echt goede verdedigende minuten van Seth Trimble in de eerste helft. Tegen een moeilijk te verdedigen team kwam Trimble in het spel en verzamelde een afgeblokt schot (blijkbaar had hij er talent voor) en sloeg ook een aanvallende fout.

11. CAROLINA WAS WEER ZONDER Buff Johnsondie herstellende is van een pijnlijke knie.

12. Carolina nam Jason Capel op in de pre-game line-up, die vervolgens voor het tweede jaar op rij de gunst terugbetaalde door na de wedstrijd op het veld te gaan staan ​​​​en kleurrijk commentaar te geven.

13. Grote menigte woensdagavond in het Smith Center. Pete verdiende deze overwinning op de weg voor een rumoerige menigte.