april 29, 2024

Lucas: Notre Dame snelle reflexen

Geschreven door Adam Lucas

1. Carolina leeft. De Tar Heels behaalden een zeer essentiële overwinning op de weg in de Notre Dame, 63-59.

2. Tweedekanspunten maakten het verschil. Carolina schoot niet erg goed, dus de kans van 23 seconden op haar 23 rebounds was een groot verhaal. Armando Pacote Hij had 16 punten en 11 borden (zes aanvallend). Maar lekkend zwart Ook 11 (zes aanval) f Nances huis Het was 10 (vijf aanval).

3. RJ Davis Help het spel om te buigen met wat verdedigende druk. Davis dwong vroeg in de tweede helft twee Notre Dame-omzetten af. In een spel waarin Carolina’s aanval op de helft van de baan het moeilijk had, creëerde dit twee zeer welkome gemakkelijke baskets. Dit leidde tot een rally waarin de Heels herstelden van acht punten in de eerste helft en de leiding namen met nog maar 3:30 over in de tweede periode.

4. Als de Tar Heels naar een film over dat spel gaan kijken, zullen ze waarschijnlijk meer gebieden vinden die ze kunnen verbeteren dan waar ze blij mee waren. Het belangrijkste is dat het een overwinning is. Maar de Tar Heels sloegen slecht, misten sleutelkastjes op sleutelmomenten, maakten slechte schoten, speelden de bal niet bijzonder goed en hadden moeite om de Ieren te stoppen in de tweede helft.

5. Hoe minder gezegd over de eerste helft, hoe beter. Laten we het zo zeggen: Notre Dame kwam in het spel als een van de slechtste verdedigende teams van het land, in veel opzichten. De Tar Heels schoten 18,5 procent vanaf het veld, Carolina’s laagste velddoelpuntpercentage in de helft sinds 1980. Op de helft van woensdag, waar de film ter plekke zou worden verbrand, schoten de Heels 0-uit-11 vanaf de driepuntslijn en acht keer omgedraaid.

READ  WK 2022: livestream, kijken in 4K, schema, starttijden en tv-kanaal voor Mexico en Frankrijk

6. DIT OPENT NIET PRECIES EEN STAATSGEHEIM, MAAR DE TEERHALEN VOCHTEN OM OCEAANPRODUCTIE VANAF HET VIERPUNT TE KRIJGEN. Het is erg moeilijk om iemand te diskwalificeren gezien de driepuntsproblemen op teamniveau, maar de Heels lijken in de maand februari verschillende open trifecta’s te hebben gemist vanaf die plek op het veld. Ze kregen belangrijke acties vanaf die plek – naast zijn rebound, Nances huis Karolina ging aanvallend vroeg door en had ook enkele assists in de tweede helft voor Backout bij belangrijke beurten.

7. En hoewel driepuntsschieten veel aandacht verdient (Carolina sloeg 2-uit-23-uit-3), misten de Tar Heels ook enkele van de cruciale pogingen die ze normaal zouden doen. Heels schoot 33,3 procent per wedstrijd. Een 15-18 punt aan de vrije worplijn redde de wedstrijd.

8. Dit is een venster op offensieve gevechten. Carolina stond 1 punt hoger met nog 6:30 te gaan. Ze verdedigden goed en dwongen een slecht (en fout) Iers schot af. Maar bij de volgende drie ritten haastten ze zich met een zeer slecht gemist schot, misten een open driepunter en vielen drie vijf seconden na de schotklok in een hoek.

9. Het onvermogen van de Notre Dame om te profiteren van een mismatch met Nate Laszewski was een groot deel van hun offensieve strijd. Teerhakken draaiden vaak om RJ Davis En Kaleb liefde Over de grote man ND – die Karolina in het verleden misbruikte. Maar hij eindigde slechts 1-uit-5 vanaf het veld.

10. Interessante last-minute vervangingen. RJ Davis– misschien wel het grootste plezier van het spel – maakte vier fouten en Notre Dame speelde hem verdedigend, dus Carolina eindigde als tweede. Seth Trimble. Maar nadat de Ieren scoorden, Hubert Davis Hij callde een time-out om Davis – die net een grote sprong had gemaakt – terug in de wedstrijd te brengen in een situatie van één punt.

READ  NFC-kampioenschapswedstrijd: San Francisco 49ers vs Philadelphia Eagles - Live | NFL

11. De omloopsnelheid was een groot probleem in de laatste twee games, waarvan vele niet werden afgedwongen. Het gebeurde zondag tegen NC State en het gebeurde opnieuw tegen de Ieren – een team dat in de wedstrijd kwam en slechts 8,8 omzetten per wedstrijd afdwong. Maar de teerhakken hoestten het alleen al in de eerste helft acht keer op, resulterend in zeven Ierse punten in een helft waarin zeven een groot probleem was. Ze waren efficiënter in de tweede helft en maakten slechts één fout. Dit was stilletjes een enorm verhaal in de tweede helft in een wedstrijd waar aanvallen een worsteling was.

12. lekkend zwart Hij speelde woensdagavond in zijn 150e wedstrijd met de Tar Heels. Slechts drie speelsters uit Carolina hebben in dit aantal wedstrijden gespeeld. Isaiah Hicks en Nate Britt hebben gespeeld op 151 en Deon Thompson heeft UNC- en ACC-records op 152.

13. HET WINNEN GAAT DOOR OP EEN VAN DE MEEST EGYPTISCHE STRIPS IN DE GESCHIEDENIS VAN CAROLINE BASKETBAL. De Tar Heels hebben nu een thuisseizoen achter de rug en elk seizoen dat de ACC er is, wint hij minstens één tegenstander in de Atlantic Coast Conference.

14. Hij speelde slechts een uur van zijn woonplaats Gary, Indiana, Galen Washington Hij had 14 vrienden en familie aanwezig. Eerstejaars Tar Heel, die vorig jaar als fan deze wedstrijd bijwoonde, verscheen kort tijdens de rust.

15. Buitengewone laatste seconden. Bij de eerste down speelde Carolina een geweldige inside play die een lay-up creëerde. Maar de treffer miste en Carolina kreeg weer een rebound. Dat dwong de Notre Dame tot drie keer een fout in 1,9 seconden om de Heels op een een-op-een te krijgen. Kaleb liefde Hij zette beide superschoten om en bezorgde Carolina een voorsprong van drie punten. Met nog 6,8 seconden te gaan, staat Carolina voor de keuze: een fout maken of het laten gebeuren. De hiel raakte JJ Starling met nog 4,8 seconden te gaan. Hij maakte de eerste en miste de tweede met opzet. Love verzekerde zich van het bord en won.

READ  1 speler Dylan Raiola zet zich opnieuw in, dit keer voor Georgië

16. Een gebied waar je waarschijnlijk over hoort Hubert DavisDe Notre Dame-bank versloeg Carolina met 23-2.

17. Ze was niet mooi. Maar Carolina had een overwinning nodig en kreeg de overwinning, met grote late acties vanaf de verdedigingshelft. Het enige wat je kunt doen is naar zaterdag tegen Virginia gaan met de hoop op het naseizoen nog steeds levend. Onthoud dat de hielen deel uitmaken van de zwakke bubbel. De andere teams zullen verliezen. Op woensdagavond deed Carolina dat niet.